22 Kasım 2025 Cumartesi


18:13   BAŞKAN YıLDıZ’DAN ACIL ÇAĞRı: “KULLANıLMAYAN SU KANALLARı DERHAL KAPATıLMALı”   17:25   ROMEO VE JULIET BALESI MERSIN’DE AŞKı VE TRAJEDIYI SAHNEYE TAŞıYOR   16:52   CHP PARTI PROGRAMı TANıTıM TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “BUNDAN SONRAKI YÜRÜYÜŞ, IKTIDARA YÜRÜYÜŞTÜR”   16:50   MURAT EMIR: KOMISYONDA KARARLıLıKLA, CESARETLE GÖREV YAPMAYA DEVAM EDECEĞIZ   12:42   “DR. LEVENT UYSAL: MERSIN’I TEKNOLOJI VE İNOVASYON ŞEHRINE DÖNÜŞTÜRMEYE KARARLıYıZ”   11:29   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SANAYI ÇıRAKLARıNA SOSYAL BELEDIYECILIK DOKUNUŞU   09:50   “MERSIN’DE ACIL DURUM PROVASı: BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI 3,5 DAKIKADA BINAYı BOŞALTTı”   09:25   TARSUS’TA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ ÜÇ NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   08:50   “DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EVRENSEL ÇAĞRı: BIR FIDAN DIK, BIR GELECEK YEŞERT!”   22:35   ARıNÇ’TAN DEMIRTAŞ’A CEZAEVI POLEMIĞI YANıTı: “ÇARPıTMA YOK, ARKASıNDAYıM”   22:02   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDA İLK ENGEL: ROMANYA!   21:50   “SUYA ZAM YOK, YATıRıMA DEVAM: MESKİ 2026 BÜTÇESI OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI”   17:25   “BIZ BIRLIKTE VARıZ”: ÖZEL ÇOCUKLAR SANATıN BÜYÜLÜ DÜNYASıNDA   16:58   “YENIŞEHIR’DEN DÜNYA BANKASı DESTEKLI YEŞIL DÖNÜŞÜM”   16:53   “MERSIN’DE 2026 BÜTÇELERI OY BIRLIĞIYLE KABUL: SEÇER’DEN HUKUK VE BARıŞ VURGUSU”   16:45   MERSIN BAROSU’NDAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ MESAJı: “ÇOCUK SUÇLU YOKTUR; SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK VARDıR”   16:35   “MUHTAR DAĞ’DAN BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR: MALAKLAR’A DEĞER KATAN HIZMETLER”   16:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN 20 KASıM ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ’NE ÖZEL BULUŞMA   16:25   ALO 153 TIM İHBARıYLA TARSUS’TA SAĞLıKSıZ BALıK SATıŞıNA GEÇIT VERILMEDI   16:19   TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ: "DEMOKRATIK OLGUNLUĞUMUZ, BIRLIĞI VE BERABERLIĞI, HUZURU VE BARıŞı SAĞLAMAYA YETER DE ARTAR BILE"  
 
     
   

CHP`li Torun: "İktidar ne yazık ki Ordumuzu görmezden geliyor. Gelecek ilk seçimde Ordulular da iktidarı görmezden gelecek"


CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Şehir Hastanesi ve bağlantı yollarının yapımının yıllardır bitirilmemesine ilişkin olarak, "İktidar ne yazık ki Ordumuzu görmezden geliyor. Orduluların sorunlarına karşı üç maymunu oynuyor. Gelecek ilk seçimde Ordulular da iktidarı görmezden gelecek ve inanın şehrimizin bütün sorunlarını en kısa zamanda CHP çözecek" dedi.

 

Tarih : 27 Ocak 2025 Pazartesi 15:44   Okunma : 1274

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, sosyal medya hesabından Ordu Şehir Hastanesi ve bağlantı yollarının yıllardır bitirilememiş olmasına tepki gösterdi. Torun, şunları kaydetti: 

"Ordu`da sağlık hizmeti almak deyim yerindeyse deveye hendek atlatmaktan daha zor. Devlet hastanelerinden ancak aylar sonrasına randevu alınabiliyor. Ordulular cerrahi müdahale için kilometrelerce yol giderek komşu şehirlerde tedavi olmak zorunda kalıyorlar. Yoğun bakımlar zaten dolu, hastalarımız olumsuz koşullarda komşu illere taşınmak zorundalar. Sorunların giderilmesi ve Ordu`nun sağlık altyapısının iyileştirilmesi amacıyla yapımına 2021 yılında başlanan Ordu Şehir Hastanesi`nin 2023 yılında bitirilmesi gerekiyordu. Ancak hastanenin açılışı 2024 yılı ortalarına ertelendi sonra 2025 yılı ortaları denildi. En son Büyükşehir Belediye Başkanı 2026 yılının ilk çeyreğinde açılacak diye açıklama yaptı. 

"Hiçbir hükümet yetkilisi açıklama yapmıyor"

Geçtiğimiz eylül ayında AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş Ordu ziyaretinde 2025 sonu demişti ama yine belli değil. 2024 yılı başında hastanenin akıbetine ilişkin zamanın sağlık bakanı Fahrettin Koca`nın yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi verdik ancak maalesef hala cevap alamadık. Yatırım programında hastanenin 2026 yılında bitirileceği ifade edilmiş ama hiçbir hükümet yetkilisi yıllardır devam eden ve devam edecek olan mağduriyetlere ilişkin bir açıklama yapmıyor. Ordu ve Ordulular hükümet için bu iktidar için maalesef yok hükmünde.

Bir diğer acayiplik; Ordu Şehir Hastanesi`nin bağlantı yolları. Ordu Şehir Hastanesi`nin yollarını ve bu yolların çevre yollarının akıbetini Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı`na sorduk ancak maalesef ondan da cevap alamadık. Herhalde Sayın Bakan `2028`de açılacak` demeye utanmış. Söz konusu bağlantı yolu 2 kilometreden daha kısa değerli hemşehirlilerim. 1,75 kilometrelik yani bin 750 kilometrelik yolun 2028 yılında bitirileceği açıklandı. Bütün bunların yanısıra Şehir Hastanesi 2026 yılında hizmet verecek ancak bağlantı yolu 2 yıl sonra açılacak. O aradaki süreçte hastanelerin ulaşımı nasıl sağlanacak? Çevre ilçelerden gelen hastalarımız oraya nasıl ulaşacak? Zaten bir trafik yoğunluğu var orada. Zaten ulaşımla ilgili ciddi bir yoğunluk var. İktidar ne yazık ki Ordumuzu görmezden geliyor. Orduluların sorunlarına karşı üç maymun oynuyor. Gelecek ilk seçimde Ordulular da iktidarı görmezden gelecek ve inanın şehrimizin bütün sorunlarını en kısa zamanda CHP çözecek."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA