9 Ekim 2025 Perşembe


16:34   TARSUS’TA HALK BULUŞMASı   16:29   TOROSLAR’DA 2 BIN 500 ÇOCUK YÜZME ÖĞRENDI   16:27   TALAT DINÇER: “83 BIN ESNAF KEPENK KAPATTı, BU ARTıK EKONOMIK DEĞIL TOPLUMSAL BIR ÇÖKÜŞTÜR”   11:20   İREM DERICI’DEN SERT TEPKI: “ALNıM ANA SÜTÜ KADAR AK!”   09:49   MUT’UN ÜRETIM YOLLARı YENILENDI, ÇIFTÇI RAHAT NEFES ALDı!   21:10   SILIVRI’DEN ŞIŞLI’YE DIRENIŞIN SESI: İMAMOĞLU’NUN 200. GÜN MEKTUBU MITING ALANıNı İNLETTI   20:32   ŞIŞLI’DE ADALET ÇAĞRıSı: “EKREM BAŞKAN’A ÖZGÜRLÜK, TÜRKIYE’YE SEÇIM!”   19:27   ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU SORUŞTURMASı: GÖZALTı YOK AMA JANDARMA NEZARETI VAR!   18:05   CEZAEVLERINDE HUKUKSUZLUK ALARMı: “HASTA MAHPUSLAR AYAKTA BEKLETILIYOR!”   15:42   HER ÖĞRENCIYE EŞIT FıRSAT, MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÜCRETSIZ KURS DESTEĞI   15:41   TEKSTILKENT İSTIHDAMA BÜYÜK KATKı SAĞLAYACAK   15:36   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN "TERÖRSÜZ TÜRKIYE" AÇıKLAMASı   15:35   ÖZGÜR ÖZEL: "İSRAIL’IN, IÇINDE MILLETVEKILLERIMIZ VE VE BIRÇOK GÖNÜLLÜNÜN BULUNDUĞU VICDAN GEMISI’NE YÖNELIK BARBAR SALDıRıSıNı KıNıYORUZ"   15:29   MAHMUT ARıKAN: "SEÇILMIŞ 3 MILLETVEKILI, İSRAIL ASKERLERI TARAFıNDAN ULUSLARARASı SULARDA ALıKONULMUŞTUR"   10:57   ZORUNLU EĞITIMI KıSALTMA GÜNDEMI: EĞITIM SEN’DEN SERT TEPKI!   10:20   GÜLCAN KıŞ’TAN MERKEZ BANKASı’NA SERT ÇıKıŞ: “YASTıK ALTı DEĞIL, YÖNETIM ÜSTÜ SORUN!”   09:41   MERSIN’DEN İKLIM LIDERLIĞI: “HAREKETE GEÇ” PROJESI ULUSAL BAŞARıYLA TAÇLANDı   09:37   ÖZGÜR ÖZEL MADRID’DE KÜRESEL SIYASETI ŞEKILLENDIRECEK, BRÜKSEL’DE HALKLA BULUŞACAK   09:10   ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU SORUŞTURMASı: 19 İSIM KAN ÖRNEĞI İÇIN JANDARMADA!   08:16   “200 LIRA ILE TAVUK DÜRÜM BILE ALıNAMıYOR!” – DR. ŞEVKIN’DEN MERKEZ BANKASı’NA SERT EKONOMI ELEŞTIRISI  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nden `Şarkılarla Aşk` konseri


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kent Orkestrası`nın ‘Şarkılarda Aşk`  temasıyla 14 Şubat Sevgililer Günü`nde düzenlediği konser, Mersinlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Romantik ve nostaljik parçaların hep bir ağızdan seslendirildiği konseri dinlemeye gelen vatandaşlar, sevgi dolu bir akşam geçirdiler.

 

Tarih : 15 Şubat 2025 Cumartesi 10:48   Okunma : 262

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kent Orkestrası`nın ‘Şarkılarda Aşk`  temasıyla 14 Şubat Sevgililer Günü`nde düzenlediği konser, Mersinlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Romantik ve nostaljik parçaların hep bir ağızdan seslendirildiği konseri dinlemeye gelen vatandaşlar, sevgi dolu bir akşam geçirdiler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla ‘Şarkılarda Aşk` temasıyla konser düzenledi. Kongre ve Sergi Sarayı`nda Şef Valid Ağa yönetiminde hazırlanan aşkın ve sevginin müzikle buluştuğu özel repertuarlı konser, müzik tutkunlarına romantik anlar yaşattı.

Konseri dinlemeye gelen vatandaşlar, romantik ve nostaljik şarkıları hep bir ağızdan seslendirirken, sevgi dolu bir akşam geçirdiler. Geniş repertuvarıyla dinleyicilerin müziğin hoş ritmine kapıldığı konser bitiminde orkestra ayakta alkışlanırken, sanatçılara çiçek takdimi yapıldı.

Özdülger: “Son derece güzel bir repertuarla dolu dolu bir salonda çok güzel bir buluşma gerçekleştirdik”

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü, Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, Sevgililer Günü dolayısıyla ‘Şarkılarda Aşk` temasıyla gerçekleştirdikleri konserin çok güzel geçtiğini aynı zamanda insana, doğaya, kalpten sevgi ile dünyaya bakan herkes için her günün 14 Şubat`la aynı anlamı taşıdığını ifade etti. Özdülger, “Gerçekten bütün doğallığıyla, içten sevgisiyle hayata, insanlığa, topluma, doğaya, hayvanlara değer veren herkesin günü bugün. Bu duygu insanda bambaşka hisler uyandırıyor. Ben, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası`nın bu akşam yapmış olduğu konserden dolayı büyük bir mutluluk ve memnuniyet içerisindeyim. Son derece güzel bir repertuarla, dolu dolu bir salonda çok güzel bir buluşma gerçekleşti. Bu beraberliğin artarak devam edeceğine inancımız çok büyük. Sanatın büyüsünü bizler böyle gecelerde çok daha bariz görüyoruz. Çok daha farklı bir enerji doğuyor sahne, seyirci ve sanatçı arasında” dedi.

Orkestranın performansı ile aşk ve sevgi dolu bir akşam geçirdiklerini, dinleyiciler için de oldukça keyifli bir konser olduğunu belirten Özdülger, Kent Orkestrası`na dahil olan yeni sanatçılarla birlikte çok daha güçlenip zenginleştiklerini belirtti. Türk Halk Müziği Topluluğu`nun da seyirci üzerinde aynı etkiyi verdiğini dile getiren Özdülger, önümüzdeki hafta da ‘En Baba Şarkılar` konseri ile müzikseverlerin karşısına çıkacaklarını aktardı.

“Sanatın büyüsünü hissettireceğimiz konserlerimiz devam edecek”

Sanatın büyüsünü hissettirmek için böyle etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini vurgulayan Özdülger, “Kapalı salon konserleri bizim için olmazsa olmaz. Çünkü tüm orkestranın çok seslendirilmiş müziğin tınısıyla seyirciyi buluşturmanın hazzı bir başka. Açık hava konserlerimizin de hazzında olduğu gibi. Mutlu ve gururluyum. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak herkesin Sevgililer Günü` nü kutluyorum. Sevgi dolu sağlıklı nice günler diliyorum” dedi.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA