4 Haziran 2025 Çarşamba


15:19   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   15:11   CHP’LI GÜLCAN KıŞ, TEKSTIL KRIZINI MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:10   ANAYASA MAHKEMESINDEN KKM’YE KAYNAK AKTARıLMASıNA IMKAN TANıYAN DÜZENLEMEYE IPTAL   10:20   MSK RÜZGARı SÜPER LIG’E DAMGA VURDU: HEDEF AVRUPA!   09:57   MERSIN, KURBAN BAYRAMı’NA BÜYÜKŞEHIR İLE HAZıR   00:40   CHP’LI ALI MAHIR BAŞARıR: SINDIREMEYECEKSINIZ, KORKUTAMAYACAKSıNıZ   00:36   AYKUT ERDOĞDU TUTUKLANDı... AVUKAT EŞI TUBA TORUN ERDOĞDU: "AYKUT ’VATAN SAĞ OLSUN’ DIYEREK GITTI ARKA KAPıDAN"   18:23   AKP, ÇIFTÇININ TABUTUNA SON ÇIVIYI ÇAKTı   18:05   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ASıLSıZ HABERLERE SERT TEPKI   14:22   BAŞKAN ÖZYIĞIT, MAHALLE MUHTARıYLA BIR ARAYA GELDI   14:10   "MERSIN SANAYISI ODAĞıNDA YENI BIR ODA İHTIYAÇ OLMUŞTUR"   14:01   AKİB KOORDINATÖR BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: MAYıS AYı İHRACATıMıZ 1,35 MILYAR DOLAR   13:35   LÖSEV’DEN LÖSEMI VE KANSERLE MÜCADELE EDEN ÇOCUKLARA 100 BIN TL’LIK YARDıM ÇEKI   13:12   MERSINLI YURTTAŞLARıN ‘BAYRAM TıRAŞı’ BU BAYRAM DA MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN    11:07   BÜYÜKŞEHIR’IN İLÇELERDEKI ASFALT SEFERBERLIĞI DEVAM EDIYOR   08:45   MESKİ, HIZMET KALITESINDE ÖRNEK KURUM OLMAYı SÜRDÜRÜYOR   06:56   CHP’YE KURULTAY DAVASı: KıLıÇDAROĞLU MAĞDUR İMAMOĞLU’NA SIYASI YASAK TALEBI   23:04   TOROSLAR BELEDIYE MECLISI TOPLANDı    21:40    MEZITLI’DE 6. ÖRTÜALTı ÜZÜM FESTIVALI COŞKUYLA KUTLANDı   14:17   GÜLCAN KıŞ: İKTIDAR EMEKLIYE 4 BIN TL VERDI, 21 BIN LIRASıNı GASP ETTI  
 
     
   

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, üniversitedeki açılış programında kendisine söz hakkı tanınmamasına tepki göstererek salonu terk etti


CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde düzenlenen Prematüre Retinopatisi (R.O.P.) Tanı Ünitesi`nin açılış programında kendisine söz hakkı tanınmamasına tepki göstererek salonu terk etti.

 

Tarih : 17 Şubat 2025 Pazartesi 17:31   Okunma : 183

Haber: Erkan KARACA

(ÇORUM) - CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde düzenlenen Prematüre Retinopatisi (R.O.P.) Tanı Ünitesi`nin açılış programında kendisine söz hakkı tanınmamasına tepki göstererek salonu terk etti.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şehit Fikret Metin Öztürk Konferans Salonu`nda düzenlenen Prematüre Retinopatisi (R.O.P.) Tanı Ünitesi`nin açılış programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, kendisine söz hakkı verilmemesine tepki göstererek salonu terk etti.

Açılış programında sunucunun konuşanları sıralamasının ardından adı olmadığı için duruma tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, salondan ayrılırken “Arkadaşınız saydı kimlerin konuşacağını. Ben sağlıkçıların hakkını her zaman savunacağım. Arkadaşlar Kırklareli Milletvekiline gereken cevabı verdim. Sağlıkçılardan Allah razı olsun. Tüm her yerde de sağlıkçıların hakkını savunacağım. Bir milletvekiline konuşma hakkı vermiyorsunuz ya. Ayıptır ya! Milli Eğitim`de yaptınız aynısını sağlıkta da yapıyorsunuz. Haddinizi bilin! Milletin milletvekilinin sesini kesemezsiniz” dedi.

"Halkın seçtiği milletvekillerine konuşma hakkı verilmiyor"

Hastane çıkışında açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, “Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde bizleri davet eden sayın başhekimimize teşekkür ederek, yenidoğan tanı ünitesi ve kütüphane açılışı için geldiğimiz burada konuşma hakkı dahi muhalefet milletvekillerine tanımaktan imtina eden bu zihniyeti bir kez daha kınıyoruz. Sağlık çalışanlarına her zaman yanında olacağımızı onların bu sorumluluğu ve yaptıklarıyla ilgili ağırlığını bilerek her daim onlarla olacağımızı bir kez daha yineliyoruz” şeklinde konuştu.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ise, “Evet bugün sayın valimizin ve protokolün katıldığı Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ndeki, yenidoğan bebek ünitesi ve kütüphanesinin açılışı için davet edildik. Yolda gelirken sayın valimizin özel kalemi `sayın vekilim konuşma istiyor musunuz` dediğinde, tabi ki Çorum milletvekili olarak ben de konuşma talep ediyorum dedim. Konuşacaksınız sayın milletvekilim demelerine rağmen az önce protokoldeki yerimizi aldık. Ama maalesef sunucu arkadaşımız çıktı `başhekimimiz, il sağlık müdürümüz, belediye başkanımız ve sayın valimizin konuşmaları var` dedi. Maalesef halkın seçtiği milletvekillerine konuşma hakkı verilmiyor. Biz halkın içindeyiz. Halkımızla iç içeyiz. Halkımızın tüm sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi`nde olduğu gibi sorunu biz yerinde dile getireceğiz."

"Sağlık hizmetini bozan şu an ki iktidardır"

Tahtasız, "Dün bir açıklama duyduk. 10 gün önce Kırklareli Milletvekili Gökhan Sarıçam, bir açıklama yaptı. Ne diyor açıklamasında? `Sağlık hizmetlerinden memnun kalmazsanız, sağlıkçıların gırtlaklarına yapışın`. Sizler sağlıkçıların o eli öpülesi sağlıkçılarımızın o pandemi de hayatını kaybetme pahasına canla başla 7/24 evine gitmeden çalışan doktorlarımızın ve sağlıkçılarımızın ben buradan büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Onların emeklerine sağlık ama bu sağlık hizmetini bozan şu an ki iktidardır" diye konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA