5 Ağustos 2025 Salı


10:28   CHP’LI GÜRER: “SAYıN CUMHURBAŞKANı ’KASıM AYıNDA ÖDEME YAPıLACAK’ DEDI AMA ÇIFTÇININ O GÜNE KADAR DAYANACAK HALI KALMAMıŞ”   10:18   AKİB BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: “TEMMUZ’DA 1.305 MILYAR DOLARLıK İHRACATLA TÜRKIYE ORTALAMASıNı GERIDE BıRAKTıK”   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı GENÇLIK KÖPRÜSÜ   07:40   CHP’LI DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN PTT’DEKI KıYıMA SERT TEPKI: “DEVLET ELIYLE GÜVENCESIZLIĞE ZEMIN HAZıRLANıYOR”   22:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN MUT’A SAĞLıK KALKANı: SINEKSIZ YAZ İÇIN KESINTISIZ MÜCADELE   20:25   MESKİ’DEN KARAHıDıRLı’YA 40 YıLLıK SORUNU BITIREN DEV YATıRıM: “SU CENNET OLDU”   15:55   SAHTE E-IMZA ILE YÜZLERCE SAHTE DIPLOMA IDDIASı... CHP’LI SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "BU, TÜRKIYE’NIN DIJITAL EGEMENLIĞINE AÇıK BIR SALDıRı"   15:53   ÖZGÜR ÇELIK: “MURAT ÇALıK DERHAL TAHLIYE EDILMELI, TÜRKIYE’YE BU AYıBı YAŞATANLARı INATLARıNDAN VAZGEÇMEYE ÇAĞıRıYORUZ”   15:50   CHP YARıN 21 ILDE SAHAYA INIYOR   15:07   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KUZOLUK’A KONFORLU ULAŞıM HAMLESI   12:25   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN TÜRKIYE’YE MODEL OLACAK EĞITIM VIZYONU: BETEM’LERLE GÜÇLÜ NESILLER YETIŞIYOR   09:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK MODEL: MOLA EVLERI ILE HEM ÇOCUKLARA DESTEK HEM AILELERE NEFES   19:15   MERSIN’DE YAZ COŞKUSU BÜYÜKŞEHIR’IN ‘YAYLA ŞENLIKLERI’ İLE BAŞLADı    19:05   GÜLCAN KıŞ "GAZI MECLISIN YASAMA YETKISI, SARAY TARAFıNDAN GASP EDILDI"   19:01   BÜYÜKŞEHIR’IN ÜRETICILERE MAKINE EKIPMAN DESTEKLERI DEVAM EDIYOR   17:30   TBB BAŞKAN VEKILI VAHAP SEÇER’DEN TUNÇ SOYER’E ZIYARET: "BOMBOŞ BIR DOSYA, DAYANAKSıZ IDDIALAR"   13:19   MERSIN ADıYAMAN YAYLAKONAK BALYANLıLAR DERNEĞI’NIN GELENEKSEL AŞURE ETKINLIĞINE YOĞUN İLGI   01:01   BAŞKAN SEÇER’DEN HASTA TUTUKLU BELEDIYE BAŞKANıNA ZIYARET: “BU VEBALIN ALTıNDA KALıRSıNıZ”   19:49   ÖZGÜR ÖZEL: "KOMISYONDA BıRAKıN CUMHURIYET’IN KOLONLARıNı KESTIRMEK, ’CUMHURIYET KOLONUNUN ÜZERINE KÜÇÜCÜK BIR ÇIVI ÇAKACAĞıM’ DIYENE MÜSAADE ETMEYIZ"   19:23   BIR VIDEO ILE BAŞLADı: MEZITLI BELEDIYESI ARAS’LA EL ELE  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Topluluğu`ndan “En Baba Şarkılar” konseri


Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Topluluğu sanatçıları, “En Baba Şarkılar” konserinde arabesk müziğin duayen sanatçılarından Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur`un parçaları seslendirildi.

 

Tarih : 28 Şubat 2025 Cuma 10:39   Okunma : 311

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Topluluğu sanatçıları, “En Baba Şarkılar” konserinde arabesk müziğin duayen sanatçılarından Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur`un parçaları seslendirildi.

Tiyatrodan konserlere, sergilerden festivallere kadar geniş bir yelpazede düzenlediği faaliyetlerle şehrin sanatsal kimliğini güçlendiren Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinesinde hayata geçirilen etkinliklerden bir tanesi de Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Topluluğu sanatçıları tarafından verilen “En Baba Şarkılar” konseri oldu.

Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı`nda düzenlenen etkinlikte, Arabesk müziğin duayen sanatçılarından ve halk arasında ‘Baba` olarak tabir edilen Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur`un parçaları seslendirildi. Birbirinden yetenekli solistlerin performansları ise dinleyicilerin büyük beğenisini topladı. ‘Tanrı İstemezse`, ‘İçim Yanar`, ‘Bana da Söyle`, ‘Huzurum Kalmadı`, ‘Hangimiz Sevmedik`, ‘Bir Bilebilsen`, ‘Bana Sor` gibi en bilinen parçaların seslendirildiği konser, katılımcılara nostaljik bir müzik ziyafeti sundu. Şef Erdal Koşar yönetiminde gerçekleştirilen konser, çiçek takdimi ile son buldu.

“Büyükşehir Belediyesi olarak, Mersin`imize yakışır büyük bir sanat fabrikayız”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü, Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, Başkan Vahap Seçer`le birlikte Mersin`in birçok ilklere sahip olduğunu ve kentin kültür ve sanat alanında adeta bir sanat fabrikası gibi çalıştığını belirtti. Orkestra ve solistlerin performansı ile oldukça güzel bir akşam geçirdiklerini dile getiren Özdülger, kentte böylesine güzellikleri yaşamanın oldukça gurur verici olduğunun altını çizerek, “6 yıllık süreci gözden geçirdiğimizde, bu sanat yolculuğunda büyük ve emin adımlarla başarıdan başarıya koştuğumuzu ve uzun bir yolculuğumuzun olduğunu görüyorum. Bu başarının en büyük sebebi, birbirinden değerli sanatçı arkadaşlarım ve sanatseverlerdir. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Mersin`imize yakışır büyük bir sanat fabrikayız. Şehir Tiyatrosu, Türk Müziği Orkestrası, Kent Orkestrası ile daha büyük başarıları ve güzellikleri, değerli sanatseverlere ulaştıracağız” dedi.

Konseri dinleyen vatandaşlar da düşüncelerini, şöyle dile getirdi:

-Sevgi Erasil: “Çok sevdiğim ve sürekli dinlediğim parçalar seslendirildi. Çok mutlu oldum ve keyif aldık.”

-Yıldıray Üşenmez: “Hepsi fevkaladeydi. Bize mutlu bir akşam yaşattılar. Gerçekten çok başarılı bir orkestra.”

-Yeşim Ayça: “Mersin, Mersin olalı böyle bir şey görmedi. İnsanların sevinci yüzlerinden belli oluyordu. Bu kadar yaşanan olaylardan sonra, insanların böyle bir motivasyona ve morale ihtiyacı vardı. Bu da Başkanımız sayesinde oldu.”

-Selda Sakar: “Eskileri anmak muhteşemdi. Unutulmayacak çok değerli sanatçıların eserleri seslendirildi. Çok keyifli, güzel ve nostalji dolu bir geceydi. Orkestra da harikaydı.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA