27 Temmuz 2025 Pazar


21:26   SILIFKE’DE ÇıKAN ORMAN YANGıNıNA BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI MÜDAHALE EDIYOR    21:20   CHP’NIN CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI AÇıLıYOR... ÖZGÜR ÖZEL: TENCERESI KAYNAMAYAN MILLET KARARıNı VERMIŞ, BUNLARı GÖNDERECEK   20:40   TİP, EHP VE TÖP’TEN TÜSİAD ÖNÜNDE EYLEM: MILYONLARCA EMEKÇIYE SABıR ÖĞÜTLEYENLERE DIYECEK TEK SÖZÜMÜZ VAR. BIZDE SABıR DA DAYANACAK GÜÇ DE KALMADı"   19:50   MANSUR YAVAŞ: "HUKUK, DEMOKRASI OLMADıĞı ZAMAN EKMEK OLMUYOR, FAIZLER, ENFLASYON ARTıYOR, FAKIRLIK OLUYOR"   19:45   DILEK İMAMOĞLU: BUGÜN BURADA HEP BERABER HAYKıRıYORUZ, EVET ADALET, HUKUK, ÖZGÜRLÜK ISTIYORUZ   18:52   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN KıYAFET EVLERI ÇOCUKLARı BEKLIYOR   18:50   BERKAY GEZGIN: CHP’NIN CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI AÇıLıŞı GELECEĞIMIZ IÇIN ÇOK ÖNEMLI BIR ADıM OLACAK   18:40   MURAT KARAYALÇıN: "HEP BIRLIKTE CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZı ESKI GENEL MERKEZIMIZDEN SELAMLAYACAĞıZ"   17:55   CHP’NIN CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI AÇıLıYOR... HIKMET ÇETIN: "BERABER ÇALıŞACAĞıZ, ELIMDEN GELEN NE VARSA YAPACAĞıM"   11:07   ‘KÖY BIZIM, ŞENLIK BIZIM’ ETKINLIKLERININ YENI DURAĞı ÇAMLıYAYLA OLDU   11:03   İKI ASKERIN SıVı KAYBıNA BAĞLı ÇOKLU ORGAN YETMEZLIĞINDEN ŞEHIT OLMASı... CHP’LI BULUT: BU ÖLÜMLERDEN KIM SORUMLUYSA HESABıNı VERMELI   09:36   MSB: İSKENDERUN’DA RAHATSıZLANARAK HASTANEYE KALDıRıLAN ER KARAMAN VE ER ERDOĞAN ŞEHIT OLDU   18:03   BÜYÜKŞEHIR İLE MERSIN DENIZI ATıKLARDAN ARıNıYOR   17:57   ENERJISA DAĞıTıM ŞIRKETLERI KRITIK TEKNOLOJIYI TÜRKIYE’YE GETIRDI: TEMAS GERILIMI TESPIT TEKNOLOJISIYLE ŞEBEKE GÜVENLIĞI ARTıYOR   17:56   İSTANBUL TICARI GAYRIMENKUL SEKTÖRÜNDE NELER OLUYOR   17:49   ÖZGÜR ÖZEL SEMT PAZARıNDA... ESNAF: “BIR KILO MUZ ISTER DIYE INSANLAR ÇOCUKLARıNı KORKUDAN PAZARA GETIREMIYOR”   17:22   AHMET ÖZER: TUTUKLU BULUNDUĞUM IKINCI DOSYADA HAKKıMDA ‘RÜŞVET’ YA DA ‘YOLSUZLUK’ IDDIASı SÖZ KONUSU DEĞILDIR   16:35   MESKİ, ANAMUR ÇUKURABANOZ MAHALLESI’NDE ALTERNATIF SU KAYNAĞıNı DEVREYE ALDı   16:33   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “MEHMET MURAT ÇALıK’ıN SAĞLıĞı TEHLIKEDE, BU ZULÜM DERHAL SONA ERMELI”   15:36   CHP’LI KıŞ: ASGARI ÜCRET EV TUTMAYA YETMIYOR, EMEKLI ISE HAYATTA KALMAYA ÇALıŞıYOR  
 
     
   

CHP Sözcüsü Yücel: Öcalan ile hiçbir müzakere yokmuş gibi, terör örgütü silah bırakıyormuş gibi davranarak vatandaşı yanıltıyorsunuz


CHP Sözcüsü Deniz Yücel, "AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik bugünkü açıklamalarıyla bilerek, gerçeklerin üstünü örtmeye çalışmıştır. AK Parti Sözcüsünün iddia ettiği gibi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, İmralı süreci ile ilgili açıklamasında, “AK Parti ile MHP ittifakı arasında bir çatlak var” dememiştir. Tam aksine bir rol paylaşımı olduğunu söylemiştir." dedi.

 

Tarih : 28 Şubat 2025 Cuma 22:35   Okunma : 2471

(ANKARA)- CHP Sözcüsü Deniz Yücel, "AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik bugünkü açıklamalarıyla bilerek, gerçeklerin üstünü örtmeye çalışmıştır. AK Parti Sözcüsünün iddia ettiği gibi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, İmralı süreci ile ilgili açıklamasında, “AK Parti ile MHP ittifakı arasında bir çatlak var” dememiştir. Tam aksine bir rol paylaşımı olduğunu söylemiştir." dedi.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik`e sosyal medya hesabı üzerinden yağtığı açıklama ile cevap verdi: Yücel açıklamasında şunları kaydetti:

"AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik bugünkü açıklamalarıyla bilerek, gerçeklerin üstünü örtmeye çalışmıştır. AK Parti Sözcüsünün iddia ettiği gibi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, İmralı süreci ile ilgili açıklamasında, “AK Parti ile MHP ittifakı arasında bir çatlak var” dememiştir. Tam aksine bir rol paylaşımı olduğunu söylemiştir. Devlet Bey`in, sürecin riskini üstlendiğine işaret etmiş, AKP`nin de “kenardan baktığına” dikkat çekmiştir. İşler iyi giderse, AKP`nin siyaseten nemalanacağına, iyi gitmezse yükü MHP`nin sırtına bırakacağına vurgu yapmıştır.

"Öcalan ile hiçbir müzakere yokmuş gibi, terör örgütü silah bırakıyormuş gibi davranarak vatandaşı yanıltıyorsunuz"

Ayrıca Sayın Genel Başkanımız, biri tam yetkili dört devlet görevlisinin, Erdoğan`ın talimatıyla bir yıldır İmralı`da müzakere yürüttüğünü söylemiştir. Son dönemde bir grup yüksek yargı mensubu ile akademisyenin, sürecin devamında yapılacak yasal düzenlemeleri çalıştığını da aktarmıştır. Bunların tamamı, AKP`nin ve sözcüsünün yalanlayamadığı doğru bilgilerdir. Bu kritik süreçte Öcalan ile hiçbir müzakere yokmuş gibi, terör örgütü kayıtsız şartsız silah bırakıyormuş gibi davranarak vatandaşı yanıltıyorsunuz, gerçekleri perdeliyorsunuz!

"Kasıtlı olarak kafaları karıştırmaya çalışıyorsunuz"

İki partinin sözcüsü olarak biz birbirimizi biliyoruz. Sizin dinlediklerinizi anlamadığınıza ihtimal vermiyorum. Öyleyse kasıtlı olarak kafaları karıştırmaya çalışıyorsunuz. Terörün bitmesi, daha fazla kan akmaması, kalıcı barışın tesis edilmesi için yürütülen böylesine hassas bir sürecin, kaba bir siyasi çıkar hesabına dökülmesi düpedüz samimiyetsizliktir. Bu samimiyetsizlik de sürece zarar verir. İşinize geldiğinde yangına itfaiyeyi bile “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile yolladık” diyeceksiniz, böyle bir projede ise Cumhurbaşkanını sistemin dışına çıkartıp, “devlet projesi” iması yaparak sorumluluğunu gizleyeceksiniz. Sayın Ömer Çelik, bu devleti 23 yıldır kim yönetiyor?"






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA