28 Ağustos 2025 Perşembe


10:15   “MERSIN BAROSU’NDAN TARIHI ÇAĞRı: KARDEŞLIK YOLUNDA HUKUKI REFORM ŞART”   09:56   GÜLCAN KıŞ’TAN SERT TEPKI: “ÖĞRENCILER YURTSUZ, AILELER ÇARESIZ!”   09:36   BILIM HER YERDE: MERSIN’DE KUŞAKLARı BULUŞTURAN GEZICI ATÖLYELER   15:54   TOROSLAR’DA YENI YOLLAR VATANDAŞıN HIZMETINE SUNULUYOR   15:50   MEZITLI BELEDIYESI ETÜT MERKEZI ÖĞRENCILERI SU PARKı’NDA EĞLENCEYLE MOTIVASYON DEPOLADı   10:37   YENIŞEHIR BELEDIYESI SEMT PAZARLARıNDA DENETIMLERINI SÜRDÜRÜYOR   10:28   MERSIN YAZı SANATLA KAPATTı: FESTIVAL VE KONSERLERLE KENT DOYASıYA EĞLENDI   10:25   EĞITIMDE FıRSAT EŞITLIĞININ ADı: NAZALIN SELVI   20:10   TBB’DEN TÜRKIYE’YE HIZMET ATAĞı: 534 ARAÇLıK DEV HIBE PROGRAMı BAŞLADı   20:02   YUMURTALıK’TA HIZMET SEFERBERLIĞI: BAŞKAN ALTıOK SAHADA, İLÇE YENILENIYOR   16:10   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ: “İSRAIL’IN, GÜNEY LÜBNAN’DAKI TAHRIBATı SAVAŞ SUÇU NITELIĞINDE”   16:08   MEMUR ZAMMıNDA DÜĞÜM: ORANLAR BELLI OLDU, KRIZ ÇıKTı   14:56   İSRAIL’IN GAZZE HASTANESI’NE SALDıRıSıNA DÜNYADAN TEPKI   14:52   MÜCAHIT BIRINCI’NIN IFADESININ ALıNMASı IÇIN İSTANBUL EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE MÜZEKKERE YAZıLDı   14:34   TRUMP, FED YÖNETICISI LISA COOK’U GÖREVDEN ALDı   11:48   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINE MÜJDE   10:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE TAM DESTEK: YENI EĞITIM DÖNEMINDE HIZMETLER ZIRVEYE TAŞıYOR   10:33   AKDENIZ’DE RISK YARATAN METRUK YAPıLARLA MÜCADELE SÜRÜYOR   10:22   TARIHE SAYGı, UMUDA YÜRÜYÜŞ: ÖZGÜR ÖZEL, KOCATEPE’DE GÜN DOĞUMUNU SELAMLADı   10:03   MESKİ’DEN HARFILLI’YE HAYAT VEREN YATıRıM: KESINTISIZ İÇME SUYU ARTıK MÜMKÜN  
 
     
   

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu, Hırka-i Şerif Camii`nde birlikte cuma namazı kıldı


CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hırka-i Şerif Camii`nde birlikte cuma namazı kıldı. Namazın ardından ikili, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Tarih : 7 Mart 2025 Cuma 15:24   Okunma : 314

Haber: Çağatan AKYOL - Kamera: Umut Emre GÖKBULUT

(İSTANBUL) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hırka-i Şerif Camii`nde birlikte cuma namazı kıldı. Namazın ardından ikili, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; Fatih`te bulunan, Hz. Muhammed`in Veysel Karani`ye hediye ettiği Hırka-i Şerif`i ziyaret etti. Cuma namazını da aynı camide kılan ikili, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özel, “Hırka-i Şerif`e sahip çıkan aileyi ziyaret etmek istiyordum. Ekrem Başkan ile de cumayı birlikte kılalım dediğimizde ikisini aynı gün aynı yerde mümkün kılan bir planlama yapmış. Hem Hırka-i Şerif`i ziyaret ettik. Şu andan itibaren ziyarete açıldı. Kadir Gecesi`ne kadar devam edecek. Aileyle sohbet ettik. Çok güzel. Böyle yoğunluğun ve hayatın üzerimize yüklediği streslerden arındığımız bir yarım saat, 45 dakika, sonra da birlikte cuma namazını kılabildik” dedi.

“Umarım bu zeka yoksunu tavır ve davranışlardan vazgeçerler”

İmamoğlu da yemek eleştirmeni Vedat Milor`a Kent Lokantaları üzerinden Ticaret Bakanlığı tarafından başlatılan örtülü reklam soruşturması sorusuna yönelik şunları söyledi:

“Kent Lokantamıza gelip, oradaki süreci bizim bir çalışma arkadaşımızla, bir yöneticimizle ziyaret edip burada nasıl bir hizmet veriliyoru anlayıp buna dönük övgü cümlelerini söylemiş bir insana karşı, zamanında Kent Lokantaları`nı küçümseyen, sonra da bunları kötüleyen aklın, şimdi bunu övenlere ceza verme konusunda bir karar alma basiretsizliğini gösteren o kişilere de Allah akıl versin diye dua ettim. Umarım kabul olur. Umarım bu zeka yoksunu tavır ve davranışlardan vazgeçerler, saldırılardan vazgeçerler. Bunu yaptıkça kendilerine zarar veriyorlar. O beni hiç ilgilendirmiyor ama milletimizin yaşamına, huzuruna, geleceğine dair umutlarına büyük bir tahribat bırakıyorlar. Çünkü sonuçta bugünün iktidarı, yöneticisi bunlar. Ekonomiyi itibarsızlaştırıyorlar. İş hayatını itibarsızlaştırıyorlar. İnsanlar başı öne eğik geziyor. Allah akıl versin. Umarım memleketimiz için bu Ramazan ayında duamızla en hayırlı günleri hep birlikte yakalarız.”

“Ben Abdulkadir Selvi`yi okumayı bırakalı yıllar oldu”

İmamoğlu, açıklama sırasında bir yurttaşın yanına gelerek Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi`nin bugünkü köşe yazısını hatırlatması üzerine “Öyle bir şey olur mu? Abdulkadir Selvi`yi okuyor musun hâlâ? Ben onu okumayı bırakalı yıllar oldu. Sana da tavsiye ederim. Allah ona akıl versin” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA