10 Kasım 2025 Pazartesi


10:43   “ATATÜRK’ÜN IŞıĞıNDA SONSUZ YÜRÜYÜŞ: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN 87. YıL MESAJı”   10:40   TOROSLAR’DA HURMA ŞÖLENI: ÜRETICIYE SAHIP ÇıKMANıN EN GÜZEL HALI   09:39   ZEYIT ŞENER’DEN 10 KASıM MESAJı: “CUMHURIYET, MILLETIMIZIN ORTAK ESERIDIR”   09:37   NECMI AĞAOĞLU: “MUTFAKTA YANGıN VAR, ADALET TERAZISI BOZUK!”   09:34    GENÇLER TIYATRO ARACıLıĞıYLA MADDE BAĞıMLıLıĞıNA KARŞı BILINÇLENDI   04:05   TARSUS’TA LEZZET PATLAMASı: MASTERCHEF ŞEFLERI TARIHI MEYDANDA ŞOV YAPTı   21:15   EĞITIMDE DEVRIM VIZYONU: TARSUS’TAN TÜRKIYE’YE UMUT MESAJı   07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”   01:15   ALI MAHIR BAŞARıR TARSUS FESTIVALI’NDE NET KONUŞTU: “BU IKLIMI YARATANLARA HALK SANDıKTA DOKUNACAK!”   23:52   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ORDU’YA ADALET DAVETI: “MEYDANLARDA HALKLA BERABERIZ!”   20:54   TARIHIN İÇINDEN KOŞ: SOLI10K ILE MEZITLI GEÇMIŞTEN GELECEĞE NEFES ALıYOR   19:21   GAZI ÖZDEMIR: “ATATÜRK, HUKUKUN VE ÖZGÜRLÜKLERIN YAŞAM KAYNAĞıDıR”   23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:22   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON  
 
     
   

İmamoğlu, "Ön seçim kararı bir demokrasi devrimidir"


CHP`nin Cumhurbaşkanı aday adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ön seçim çalışmaları için Adana`ya geldi. İmamoğlu, "1 milyon 750  bine ulaşan üye yapımız 200 bine yakın insan son birkaç haftada koşarak partimize üye oldu. Hem de bu baskıcı ortamda hem de insanların korkutulmaya çalışıldığı bu ortamda. 23 Mart`ta tek bir fire bile vermeden hep birlikte ayağa kalkmalıyız. Hep birlikte millet burada demeliyiz. Ön seçim kararı bir demokrasi devrimidir" dedi.

 

Tarih : 9 Mart 2025 Pazar 15:58   Okunma : 400

Haber: İleyda ÖZMEN / Kamera: Dursun ALKAYA 

(ADANA) - CHP`nin Cumhurbaşkanı aday adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ön seçim çalışmaları için Adana`ya geldi. İmamoğlu, "1 milyon 750  bine ulaşan üye yapımız 200 bine yakın insan son birkaç haftada koşarak partimize üye oldu. Hem de bu baskıcı ortamda hem de insanların korkutulmaya çalışıldığı bu ortamda. 23 Mart`ta tek bir fire bile vermeden hep birlikte ayağa kalkmalıyız. Hep birlikte millet burada demeliyiz. Ön seçim kararı bir demokrasi devrimidir" dedi.

CHP`nin ön seçimle belirlenecek Cumhurbaşkanı aday adayı olan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “maraton” olarak nitelediği yolculuğunu, dün İzmir`den başlatmıştı. İzmir`den Kayseri`ye geçen İmamoğlu, bugün de Adana`ya geldi. 

İzmir ve Kayseri`nin ardından Adana`da da vatandaşların, "Ceketini çıkart" sloganları  atması üzerine ceketini çıkaran İmamoğlu, kollarını sıvayarak konuştu. İmamoğlu özetle şunları söyledi:

"Sevgili yol arkadaşlarım, görüyorsunuz işimiz çok. Devre alacağımız sıkıntı çok. Bunların her birisi bizler için önemli. Bu bozuk düzeni değiştirmek için milletimizi birleştirmek ve özellikle tahribata uğrayan devlet yapısını yeniden inşa etmek için Türkiye`yi hakettiği refah seviyesine ulaştırmak için biz işte tam da buradan, Adana`dan, Çukurova`nın göbeğinden memleketimiz için, bereketin timsali olan buradan uzun ve zahmetli bir yola çıkıyoruz. Bu yolculuğa hazır mıyız? İki yıl önce CuHP`nin Türkiye`nin değişeceğini inanıyorum demiştim. Çünkü CHP değişirse Türkiye de değişir demiştim. 2023 yılında genel seçimde başarılı olamadık, çok üzüldük, yıkıldık ama 2023 kurultayında hemen silkelendik ve ayağa kalktık. Hep birlikte 31 Mart 2024`ten bu yana Türkiye`nin birinci partisiyiz. Teşekkürler CHP`liler.

"Bu ülkeyi israftan arındıracağız"

Şimdi sıra Türkiye`yi değiştirmekte. 23 Mart`ta ne yapacağız? Önce biz CHPliler olarak ayağa kalkacağız. Hep birlikte yola koyulacağız. Sonra milletimizin değişim umudu dalga dalga büyüyecek ve iktidar olacağız. Bu ülkeyi israftan arındıracağız. Bu ülkeyi ekonomik krizden kurtaracağız. Bu ülkenin derin yoksulluktan, toplumsal çürümeden kurtaracağız. Eğitim, adalet, sağlık, yargı ve özellikle güvenlik sistemlerinin çöküşüne sessiz kalmayacağız. Milletimizin CHPli belediyelerde gördüğü şeffaf ahlaklı yönetim anlayışını hep birlikte ülke yönetiminde hakim kılmalıyız. Kadınları, çocukları, yaşlıları, gençleri, emekçileri işçileri umutla geleceğe bakacakları bir ülke olacağız. CHP`nin bu yolculuğu kutsal bir yolculuktur. Sloganımız ne olacak biliyor musunuz? CHP başaracak Türkiye kazanacak. Herkese bunu anlatacağız.

"Ön seçim kararı bir demokrasi devrimidir"

1 milyon 750  bine ulaşan üye yapımız 200 bine yakın insan son birkaç haftada koşarak partimize üye oldu. Hem de bu baskıcı ortamda hem de insanların korkutulmaya çalışıldığı bu ortamda. O cesur yüreklere buradan teşekkür ediyorum. Aramızda hoş geldiniz diyorum. 23 Mart`ta tek bir fire bile vermeden hep birlikte ayağa kalkmalıyız. Hep birlikte millet burada demeliyiz. Ön seçim kararı bir demokrasi devrimidir. Bu demokrasi devrimine imza atan başta Sayın Genel Başkanımıza partimizin merkez yönetimine benim bu yolculuğuma destek olan bütün Türkiye Büyük Millet Meclisi milletvekili grubumuza hepinizin huzurunda yürekten teşekkür ediyorum. Böylesi bir demokrasi devrimini önümüze koydular."

"2014`ten beri yaşadıklarım roman olur"

Ekrem İmamoğlu, süreçte belediye başkanlarına, kendilerine yönelik uygulamalara tepki göstererek, şöyle devam etti:

"Kumpaslarla, entrikalarla, fitne ile fesatla kurdukları oyunları size söz veriyorum başlarına yıkacağım. Millet haklının yanındadır. Haksızlığa uğrayanın yanındadır. 2014`ten beri yaşadıklarım roman olur. Her arkadaşım vardır. Ama özellikle İstanbul`a o seçim zaferini milletin seçim zaferini yaşadıktan sonra her günümüz saldırılarla geçti. Buradan söylüyorum; Ey ilgil şahıs. O kendini çok iyi biliyor. Bak ben senin dediğin gibi şantaj montaj demiyorum. Benim arkadaşlarım en ufak bir haksızlığa veya hukuksuzluğa karşmışsa gelin bütün dosyaları açın. Bütün bilgileri paylaşın kamuoyuyla. Milletimiz görsün hodri meydan. Ama öyle uydurma gizli tanık beyanları o geçmiteki FETÖ terör örgütünün muameleleri gibi hareket etmeyin. Mertçe hakka hukuka uygun olarak yapın. Senin savcıların sorsun benim arkadaşlarım yanıtlasın. Canlı yayında bu millete izletmeye var mısın? Var mı yüreğin? Var mı cesaretin? Ufacık da olsa vicdan kırıntın varsa bu meydan okumaya yanıt verirsin."

(BİTTİ) 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA