1 Mayıs 2025 Perşembe


22:27   CHP`NIN KONYA MITINGI ÇALıŞMASıNA SILAHLı SALDıRı... ERHAN ADEM: KURŞUNLA SUSTURAMAYACAKSıNıZ   22:26   MERSIN`DE 1 MAYıS KUTLAMASıNDA `BOZKURT IŞARETI` KAVGAYA NEDEN OLDU   21:51   CHP`LI İNAN AKGÜN ALP, TAKSIM MEYDANı YASAĞıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   21:41   23 NISAN`DA CHP`NIN OTOBÜSÜNÜ KULLANAN ŞOFÖRE ADLI KONTROL... GÖKAN ZEYBEK, "İKTIDARıN TAMAMEN ŞIRAZESI KAYMıŞTıR"   20:58   ÖZGÜR ÖZEL:  TRT MILLETINDIR. O EKRANı MILLETE KAPATıP YALANLARA VE IFTIRALARA AÇANLARı BIR GÜN HATıRLANMAK ÜZERE MILLETIMIZE HAVALE EDIYORUM   20:57   CHP`NIN OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN GÜLYURT ADLI KONTROL ŞARTıYLA SERBEST BıRAKıLDı   20:08   CHP`LI BULUT: GENEL MERKEZIMIZIN EMEKTAR OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN KARDEŞIMIZI TUTUKLAMA TALEBIYLE MAHKEMEYE SEVK ETMIŞLER. BIRAZ INSAF, BIRAZ AKıL, BIRAZ VICDAN   20:01   ALI YERLIKAYA: 1 MAYıS ETKINLIKLERI KAPSAMıNDA 409 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   19:58   İSTANBUL PLANLAMA AJANSı: İSTANBULLULARıN %77,2`SI KANAL İSTANBUL PROJESI`NI DESTEKLEMIYOR   19:56   DMM`DEN IKI BAKANıN `KANAL İSTANBUL` SÖZLERINE ILIŞKIN AÇıKLAMA: AÇıKLAMALARıN BIRBIRI ILE ÇELIŞTIĞI YÖNÜNDEKI IDDIALAR MANIPÜLASYONDUR   19:30   HÜR-SEN GENEL BAŞKANı LEVENT KURUOĞLU: NE YAZıK KI BU YıL DA 1 MAYıS`ı BURUK, ÖFKELI VE YOKSULLUĞUN GÖLGESINDE KARŞıLıYORUZ   19:16   YOZGAT`TA KADıN CINAYETI… DAMADı TARAFıNDAN BıÇAKLANAN KADıN TOPRAĞA VERILDI   19:02   EV HAPSI NEDENIYLE 1 MAYıS KUTLAMALARıNA KATıLAMAYAN BİRTEK-SEN GENEL BAŞKANı TÜRKMEN: ANNEMI DE MEYDANLARA DÜŞÜRDÜNÜZ YA, ARTıK SIZ DÜŞÜNÜN     18:49   ÖZGÜR ÖZEL, SILIVRI`DE EKREM İMAMOĞLU`NU ZIYARET ETTI   18:40   İSTANBUL BAROSU: 1 MAYıS GÖZALTıLARı HUKUKA AYKıRıDıR, MESLEKTAŞLARıMıZ DERHAL SERBEST BıRAKıLMALıDıR     17:40   ARZU ÇERKEZOĞLU: “TAKSIM YASAĞı BAŞTA OLMAK ÜZERE BÜTÜN ABLUKALARı DAĞıTTıĞıMıZ ÖZGÜR GÜNLERDE 1 MAYıS`ı KUTLAMAK ISTIYORUZ”   17:36   ÖZGÜR ÖZEL, MAHMUT ARSLAN ILE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ   16:59   ANKARA`DA 1 MAYıS... DİSK, KESK, TMMOB VE SIVIL TOPLUM ÖRGÜTLERI, TANDOĞAN MEYDANı`NDA: "ADALET VE DEMOKRASI MÜCADELEMIZI BÜYÜTECEĞIZ"   14:54   İBB`DEN, "İSKİ YETKISI DıŞıNDA YıKıM KARARı ALDı" IDDIALARıNA YANıT: SÖZ KONUSU PROJE VE DAYANAĞı IMAR PLANLARı IÇIN İSKİ`DEN ALıNMıŞ OLUMLU BIR GÖRÜŞ YOK   14:31   CHP`LI GÜRER: “IKTIDARıN ITHALATÇı ANLAYıŞTAN VAZGEÇMEMESI TÜRKIYE`DE YERLI ÜRETIMIN SONUNU GETIRECEKTIR"  
 
     
   

Vatan Caddesi`nde olağanüstü abluka


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun da aralarında bulunduğu 84 kişinin gözaltına alınmasının ardından Vatan Caddesi`nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve çevresinde olağanüstü önlemler alındı. Caddeye çıkan çok sayıda sokağa polis bariyerleri konuldu. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, İmamoğlu`nun sağlık kontrolünün hastane yerinde emniyette yapılması yönünde çabaların olduğunu açıkladı ve bunun yasa dışı olduğunu söyledi.

 

Tarih : 19 Mart 2025 Çarşamba 10:44   Okunma : 242

Haber: Oktay YILDIRIM-Kamera: Umut Emre GÖKBULUT

(İSTANBUL) İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun da aralarında bulunduğu 84 kişinin gözaltına alınmasının ardından Vatan Caddesi`nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve çevresinde olağanüstü önlemler alındı. Caddeye çıkan çok sayıda sokağa polis bariyerleri konuldu. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, İmamoğlu`nun sağlık kontrolünün hastane yerinde emniyette yapılması yönünde çabaların olduğunu açıkladı ve bunun yasa dışı olduğunu söyledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "Suç örgütü lideri şüpheli Ekrem İmamoğlu ile örgüt yöneticisi konumunda bulunan şüpheliler Murat Ongun, Tuncay Yılmaz, Fatih Keleş, Ertan Yıldız ve bu şahıslarla bağlantılı 95 şüpheli olmak üzere toplamda 100 şüpheli hakkında suç örgütü yöneticisi olmak, suç örgütüne üye olmak, irtfikap, rüşvet, nitelikli dolandırıcılık, kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme, ihaleye fesat karıştırmak suçlarından 19/03/2025 tarihi 06.15 itibarıyla eş zamanlı yakalama, gözaltı, arama ve el koyma işlemleri icrası amacıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü`ne talimat verilmiştir" açıklamasında bulundu.

Açıklamanın yapıldığı saatlerde ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, danışmanı Murat Ongun, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan`ın da aralarında bulunduğu 84 kişi gözaltına alındı.22 kişiyle ilgili işlemlerin ise sürdürüldüğü belirtildi.

"Dimdik ayakta olacağımı bütün milletim bilsin"

Gözaltı işlemi için polislerin evine geldiği dakikalarda bir açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Üzülerek söylüyorum; milletimizin iradesini gasp etmeye çalışan bir avuç akıl, benim sevgili polislerimi, ülkenin emniyet güçlerini kötülüğe alet ederek, 16 milyon İstanbullu`nun konutunun kapısına yüzlerce polis yığmıştır. Büyük bir zorbalıkla karşı karşıyayız ama yılmaycağımı bilmenizi istiyorum. Hepinizi çok seviyorum. Ben kendimi milletime emanet ediyorum. Dimdik ayakta olacağımı bütün milletim bilsin. O kişiye ve onun bütün süreci aparat gibi kullanan aklıyla mücadeleye devam edeceğim." dedi.

Vatan Caddesi ve çevresinde abluka

Aynı dakikalarda İstanbul Valiliği de, olağanüstü önlemleri açıkladı. Açıklamada "Valiliğimizce il genelinde kamu düzenini muhafaza etmek ve oluşabilecek provokatif eylemlerin önüne geçmek için 19 – 23 Mart tarihleri arasında 4 gün süreyle her türlü toplantı, gösteri ve basın açıklaması yasaklanmıştır." denildi. Vatan Cddesi başta olmak üzere çok sayıda yol, bası metro istasyonları ulaşıma kapatıldı.

Caddeye çıkan sokaklar bariyerlerle kapatılırken, emniyete giden yollarda yaya ve araç trafiği kısıtlandı. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, İmamoğlu`nun sağlık kontrolünün hastane yerinde emniyette yapılması yönünde çabaların olduğunu açıkladı ve bunun yasa dışı olduğunu söyledi. Günaydın, ayrıca İmamoğlu`nun alması gereken ilaçlarının olduğunu da anımsattı.

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA