5 Mayıs 2025 Pazartesi


12:08   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRAN ŞÜPHELININ PANSIYON GÖRÜNTÜLERI ORTAYA ÇıKTı, GÖZALTı SÜRESI BIR GÜN UZATıLDı   11:41   CHP`NIN 38`INCI OLAĞAN KURULTAYı SORUŞTURMASı… İMAMOĞLU`NDAN TÜM SORULARA TEK YANıT: “HALKıN ADALET DUYGUSUNA AÇıK BIR IHANET”   11:32   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASIYE, TÜRKIYE`NIN BARıŞıNA VE HUZURUNA YAPıLMıŞ BIR SALDıRı"   11:26   ÖZGÜR ÖZEL, MARC COOLS ILE GÖRÜŞTÜ   11:03   EKREM İMAMOĞLU: “BUGÜNE KADAR KIMINLE GÖRÜŞTÜYSEM İSTANBUL`UN MENFAATI IÇIN GÖRÜŞTÜM, HAKKıMDA HIÇBIR ŞEY BULAMADıNıZ”   14:50   DEM PARTI DIYARBAKıR İL EŞ BAŞKANı ŞAHIN: “SıRRı SÜREYYA ÖNDER TÜRKMEN GELENEĞININ SON TEMSILCISI”   14:19   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... SELIN SAYEK BÖKE: "SALDıRGANıN KIM OLDUĞU, KIMLERLE IRTIBAT HALINDE OLDUĞU DERHAL ORTAYA ÇıKARıLMALıDıR"   14:18   TÜRK-İŞ GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ALEMDAR`DAN "IŞÇI MEMURUN AMIRI OLAMAZ" GÖRÜŞÜ BILDIREN YÖK`E TEPKI: “EMEĞE VE ALıN TERINE YÖNELIK BU KÜÇÜMSEYICI ANLAYıŞıN HUKUKI GEÇERLILIĞI YOKTUR”   14:18   ROMANYA`DA HALK, CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERI IÇIN OY KULLANMAYA BAŞLADı; SEÇIMLER AŞıRı SAĞıN GÖLGESINDE GERÇEKLEŞTIRILIYOR   14:16   CHP`NIN KONYA MITINGI… KONYALı VATANDAŞ: “KONYA`DA BU KADAR KALABALıĞıN OLMASı ARTıK MEVCUT IKTIDARıN ÇOK GEÇERLI OLDUĞUNU GÖSTERMIYOR"   14:14   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... ÖZGÜR ÇELIK: "BU ALÇAKLıĞı YAPANıN DA YAPTıRANıN DA IKI ELIMIZ YAKASıNDA"   14:10   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... İÇIŞLERI BAKANLıĞı: ŞAHSıN, 2004`TE IKI ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜĞÜ VE 2020`DE ŞARTLı TAHLIYE ILE SERBEST BıRAKıLDıĞı BELIRLENDI   14:08   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR KESIM INSAN EĞER BU IKTIDARA KARŞı BIRINE YÖNELIK SUÇ IŞLEME EĞILIMINDE BULUNUYORSA CEZASıZ KALACAĞıNA DAIR BIR INTIBA EDINIYOR"   14:01   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... BURHANETTIN BULUT: "BU ORGANIZE LINÇ KÜLTÜRÜNÜN SORUMLUSU SADECE YUMRUĞU ATAN DEĞIL; YıLLARDıR BU IKLIMI BESLEYENLERDIR"   13:58   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: "HIÇBIR SALDıRı HALKıN IRADESINI TEMSIL EDEN GENEL BAŞKANıMıZ ÖZGÜR ÖZEL`I VE CHP`YI SINDIREMEYECEK"   13:57   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... MUHARREM İNCE: "BU SALDıRıNıN SORUMLULARı BIR AN ÖNCE TESPIT EDILEREK YARGı ÖNÜNDE HESAP VERMELIDIR"   13:55   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "TESADÜF DIYENIN AKLıNA ŞAŞARıM"   13:53   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... GÖKÇE GÖKÇEN: "BÖYLE ALÇAKÇA SALDıRıLARLA KORKUTABILECEĞINI ZANNEDENLER BÜYÜK HÜSRANA UĞRAYACAKLAR"   13:50   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... GÜLIZAR BIÇER KARACA: "BU TÜR PROVOKASYONLARıN, ÜLKEMIZIN DEMOKRASI VE HUKUK MÜCADELESINE GÖLGE DÜŞÜRMESINE ASLA IZIN VERMEYECEĞIZ"   13:47   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: “ŞAHSıN 2004 YıLıNDA ÇOCUKLARıNı ÖLDÜRMEKTEN DOLAYı SABıKASı VAR”  
 
     
   

Bülent Tezcan: "Öğrencileri düşmanlaştıran ve hedef gösteren hiçbir kişi ya da zihniyet kurumlardaki varlığını sürdüremez"


CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi`nde (ADÜ) görev yapan güvenlik görevlisinin Ekrem İmamoğlu protestolarında tutuklanan öğrencilere ilişkin paylaşımına tepki gösterdi. Tezcan, "Öğrenciler için yüksek derecede güvenlik riski taşıyan bu güvenlik personelinin, yapılacak soruşturma sonucunda üniversiteyle derhal ilişiği kesilmeli ve hakkında gerekli cezai soruşturma başlatılmalıdır. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü bu utancı sessizlikle geçiştiremez" ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 12 Nisan 2025 Cumartesi 12:18   Okunma : 246

(ANKARA) - CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi`nde (ADÜ) görev yapan güvenlik görevlisinin CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu protestolarında tutuklanan öğrencilere ilişkin paylaşımına tepki gösterdi. Tezcan, "Öğrenciler için yüksek derecede güvenlik riski taşıyan bu güvenlik personelinin, yapılacak soruşturma sonucunda üniversiteyle derhal ilişiği kesilmeli ve hakkında gerekli cezai soruşturma başlatılmalıdır. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü bu utancı sessizlikle geçiştiremez" ifadelerini kullandı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi`nde (ADÜ) görev yapan bir güvenlik görevlisi Ekrem İmamoğlu protestolarında tutuklanan öğrencilere ilişkin paylaşımında, "Öğrenciler cezaevindeymiş. Ananız babanız sizi okumaya göndermedi mi. Gidin orada polise sataşın, devletin malına zarar verir mi dedi. Yemin ediyorum ben olsam üniversite kurulu yerinde öğrencilik hayatınızı bitiririm. Acımıyorum. İnşallah içerden hiç çıkmazsınız. Devlet temizliğe başladı" ifadelerini kullanmıştı.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, güvenlik görevlisinin sözlerine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

``Öğrenciler için yüksek derecede güvenlik riski taşıyan bu güvenlik personelinin, yapılacak soruşturma sonucunda üniversiteyle derhal ilişiği kesilmeli ve hakkında gerekli cezai soruşturma başlatılmalıdır. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü bu utancı sessizlikle geçiştiremez. Susmak, suça ortak olmaktır.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi`nde (ADÜ) görev yapan bir özel güvenlik görevlisi, 19 Mart Darbesi`ne karşı Türkiye genelinde düzenlenen protestolarda hukuksuz şekilde tutuklanan öğrencileri, Genel Başkanımız Özgür Özel`i ve Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu`nu hedef alarak sosyal medya hesabından açıkça hakaret, nefret ve tehdit içeren ahlak dışı ifadeler kullanmıştır.

Üniversiteler bilgi, özgürlük ve eleştiri alanlarıdır. Öğrencileri düşmanlaştıran ve hedef gösteren hiçbir kişi ya da zihniyet bu kurumlardaki varlığını sürdüremez. Bu zihniyetin üniversite güvenliğinden sorumlu olması, başlı başına bir güvenlik sorunudur. Öğrencileri tehdit eden bir güvenlik görevlisi, gençlerin can güvenliğini nasıl sağlayacaktır? Öğrenciler için yüksek derecede güvenlik riski taşıyan bu güvenlik personelinin, yapılacak soruşturma sonucunda üniversiteyle derhal ilişiği kesilmeli ve hakkında gerekli cezai soruşturma başlatılmalıdır. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü bu utancı sessizlikle geçiştiremez. Susmak, suça ortak olmaktır. Süreci sonuna kadar takip edeceğiz."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA