1 Mayıs 2025 Perşembe


22:27   CHP`NIN KONYA MITINGI ÇALıŞMASıNA SILAHLı SALDıRı... ERHAN ADEM: KURŞUNLA SUSTURAMAYACAKSıNıZ   22:26   MERSIN`DE 1 MAYıS KUTLAMASıNDA `BOZKURT IŞARETI` KAVGAYA NEDEN OLDU   21:51   CHP`LI İNAN AKGÜN ALP, TAKSIM MEYDANı YASAĞıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   21:41   23 NISAN`DA CHP`NIN OTOBÜSÜNÜ KULLANAN ŞOFÖRE ADLI KONTROL... GÖKAN ZEYBEK, "İKTIDARıN TAMAMEN ŞIRAZESI KAYMıŞTıR"   20:58   ÖZGÜR ÖZEL:  TRT MILLETINDIR. O EKRANı MILLETE KAPATıP YALANLARA VE IFTIRALARA AÇANLARı BIR GÜN HATıRLANMAK ÜZERE MILLETIMIZE HAVALE EDIYORUM   20:57   CHP`NIN OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN GÜLYURT ADLI KONTROL ŞARTıYLA SERBEST BıRAKıLDı   20:08   CHP`LI BULUT: GENEL MERKEZIMIZIN EMEKTAR OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN KARDEŞIMIZI TUTUKLAMA TALEBIYLE MAHKEMEYE SEVK ETMIŞLER. BIRAZ INSAF, BIRAZ AKıL, BIRAZ VICDAN   20:01   ALI YERLIKAYA: 1 MAYıS ETKINLIKLERI KAPSAMıNDA 409 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   19:58   İSTANBUL PLANLAMA AJANSı: İSTANBULLULARıN %77,2`SI KANAL İSTANBUL PROJESI`NI DESTEKLEMIYOR   19:56   DMM`DEN IKI BAKANıN `KANAL İSTANBUL` SÖZLERINE ILIŞKIN AÇıKLAMA: AÇıKLAMALARıN BIRBIRI ILE ÇELIŞTIĞI YÖNÜNDEKI IDDIALAR MANIPÜLASYONDUR   19:30   HÜR-SEN GENEL BAŞKANı LEVENT KURUOĞLU: NE YAZıK KI BU YıL DA 1 MAYıS`ı BURUK, ÖFKELI VE YOKSULLUĞUN GÖLGESINDE KARŞıLıYORUZ   19:16   YOZGAT`TA KADıN CINAYETI… DAMADı TARAFıNDAN BıÇAKLANAN KADıN TOPRAĞA VERILDI   19:02   EV HAPSI NEDENIYLE 1 MAYıS KUTLAMALARıNA KATıLAMAYAN BİRTEK-SEN GENEL BAŞKANı TÜRKMEN: ANNEMI DE MEYDANLARA DÜŞÜRDÜNÜZ YA, ARTıK SIZ DÜŞÜNÜN     18:49   ÖZGÜR ÖZEL, SILIVRI`DE EKREM İMAMOĞLU`NU ZIYARET ETTI   18:40   İSTANBUL BAROSU: 1 MAYıS GÖZALTıLARı HUKUKA AYKıRıDıR, MESLEKTAŞLARıMıZ DERHAL SERBEST BıRAKıLMALıDıR     17:40   ARZU ÇERKEZOĞLU: “TAKSIM YASAĞı BAŞTA OLMAK ÜZERE BÜTÜN ABLUKALARı DAĞıTTıĞıMıZ ÖZGÜR GÜNLERDE 1 MAYıS`ı KUTLAMAK ISTIYORUZ”   17:36   ÖZGÜR ÖZEL, MAHMUT ARSLAN ILE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ   16:59   ANKARA`DA 1 MAYıS... DİSK, KESK, TMMOB VE SIVIL TOPLUM ÖRGÜTLERI, TANDOĞAN MEYDANı`NDA: "ADALET VE DEMOKRASI MÜCADELEMIZI BÜYÜTECEĞIZ"   15:47   ÖZGÜR ÖZEL, BUĞRA GÖKCE`NIN AILESINI ZIYARET ETTI   15:44   SUAT KıLıÇ: "KANAL İSTANBUL PROJESI İSTANBULLULARA SORULSUN"  
 
     
   

CHP`nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi… Ali Mahir Başarır: "86 milyon rahat olsun, İstanbul`u bu zalimlere, bu rantçılara teslim etmeyiz"


CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne yapılan ikinci dalga operasyona ilişkin, "Bu bir rant operasyonudur. Bu bir hırsızlık operasyonudur. O yüzden İstanbul`u asla teslim etmeyeceğiz. Bir milyon 200 bin insanın oksijenini çalıyorlar. 389 bin ağaç kesiyorlar. Tarım alanları gidiyor ve İstanbul için ekolojik denge bozuluyor, jeolojik denge bozuluyor. Deprem riski var. Biz bunu belirttiğimiz için, İSKİ bununla ilgili yıkım kararı verdiği için bugün gözaltına aldılar. Bunun bedeli çok ağır olacak. 86 milyon rahat olsun, gideriz biz görev yaparız orada ama İstanbul`u bu zalimlere, bu rantçılara teslim etmeyiz" dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 14:28   Okunma : 230

(MERSİN) - CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne yapılan ikinci dalga operasyona ilişkin, "Bu bir rant operasyonudur. Bu bir hırsızlık operasyonudur. O yüzden İstanbul`u asla teslim etmeyeceğiz. Bir milyon 200 bin insanın oksijenini çalıyorlar. 389 bin ağaç kesiyorlar. Tarım alanları gidiyor ve İstanbul için ekolojik denge bozuluyor, jeolojik denge bozuluyor. Deprem riski var. Biz bunu belirttiğimiz için, İSKİ bununla ilgili yıkım kararı verdiği için bugün gözaltına aldılar. Bunun bedeli çok ağır olacak. 86 milyon rahat olsun, gideriz biz görev yaparız orada ama İstanbul`u bu zalimlere, bu rantçılara teslim etmeyiz" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, partisinin Mersin`deki ``Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitingi öncesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne yapılan ikinci dalga operasyona ilişkin ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulundu. Başarır, şunları söyledi:

"Rant ve yolsuzluk operasyonu... Ama nasıl bir operasyon; AKP`nin Kanal İstanbul`u yapıp parsel parsel satmaya çalıştığı bir yolsuzluk operasyonu. AKP yolsuzluk yapabilmek için İSKİ`nin Genel Müdürünü gözaltına aldı. Bir gün önce 25 gün konut için yıkım kararı alan İSKİ`nin Genel Müdürü gözaltına alınıyor. Buradaki rant miktarı ne kadar; 25 milyar dolar. Bu görünen yüz. Oradaki arsaları, imar çalışmalarını Katar`a söz veren kim, Dünya`ya pazarlayan kim; Recep Tayyip Erdoğan. Sen Katar`a ya da arsa sözü verdiğin ülkelere değil İstanbul`a sorumlusun. Bu bir rant operasyonudur. Bu bir hırsızlık operasyonudur. O yüzden İstanbul`u asla teslim etmeyeceğiz. Bir milyon 200 bin insanın oksijenini çalıyorlar. 389 bin ağaç kesiyorlar. Tarım alanları gidiyor ve İstanbul için ekolojik denge bozuluyor, jeolojik denge bozuluyor. Deprem riski var. Biz bunu belirttiğimiz için İSKİ bununla ilgili yıkım kararı verdiği için bugün gözaltına aldılar. Bunun bedeli çok ağır olacak. 86 milyon rahat olsun, gideriz biz görev yaparız orada ama İstanbul`u bu zalimlere, bu rantçılara teslim etmeyiz. 

Bu ülkenin tarikat yurtlarında, çocuk gelin vakalarında sabah 6`da operasyon yapıp hangisine bu muameleyi yaptılar da benim öğrencilerimi dün bu şiddeti uyguluyorlar. Bu ülkede hukuk nasıl çalışıyor? Yakın zamanda üç MHP milletvekili istifa etti, iddia altın kaçakçılığıydı. Soruyorum onlara fezleke var mı? Soruşturma var mı? Ama bu ülkenin gençlerine, bizlere, İBB`ye, Cumhurbaşkanı adayına var. Hukuksuzluklarında boğulacaklar, söz veriyorum."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA