10 Mayıs 2025 Cumartesi


15:05   ÖZGÜR ÖZEL, VAN`DA KUYUMCU ESNAFıNı ZIYARET ETTI: "İNŞALLAH IKTIDAR DEĞIŞINCE EMEKLIDE DE ASGARI ÜCRETLIDE DE ÇIFTÇIDE DE PARA BOLARACAK, IŞLER DAHA DA IYI OLACAK"   15:01   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL VAN`DA: "BIZ BU ÜLKEDE ANNELERIN GÖZYAŞLARıNıN DURMASıNı ISTIYORUZ AMA BUNU MECLIS`TE VE TOPLUMSAL MUTABAKATLA YAPMAMıZ LAZıM"   14:35   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE`DE BIR SÜREÇ GELDIYSE IKTIDARıN SAYESINDE DEĞIL, IKTIDARA RAĞMEN GELMIŞTIR"   14:24   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SILAH BıRAKACAK OLMASı ILE ILGILI HABERIN BIR AN ÖNCE GELMESINI, SILAHLARıNı BıRAKMALARıNı SONUNA KADAR DESTEKLIYORUZ"   14:24   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SILAH BıRAKACAK OLMASı ILE ILGILI HABERIN BIR AN ÖNCE GELMESINI, SILAHLARıNı BıRAKMALARıNı SONUNA KADAR DESTEKLIYORUZ"   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   13:26   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… İMAMOĞLU`NUN MESAJı: “HAKLı BIR MÜCADELENIN SONUNDA FERAH GÜNLERE KAVUŞACAĞıZ, ÖZGÜR VE ADIL BIR TÜRKIYE`YI INŞA EDECEĞIZ”   13:04   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… MITINGE KATıLAN ÇIFTÇI: ``EMEKLI, ASGARI ÜCRETLI HEPSI PERIŞANDıR, TÜRKIYE PERIŞANDıR``   12:18   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ÖZGÜR ÇELIK: "BÜTÜN SIYASI TUTSAKLAR IÇIN ÖZGÜRLÜK TALEBIMIZI DILE GETIRECEĞIZ"   10:40   ÖZGÜR ÖZEL, “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI IÇIN VAN`DA... ÖZEL: “VAN`DAN, TÜRKIYE`YE ÖNEMLI MESAJLARıMıZ OLACAK, HERKESI MITINGE BEKLIYORUZ”   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:46   GÖKHAN GÜNAYDıN: "İBB SORUŞTURMALARıNDA NEDEN 2019 ÖNCESINE ILIŞKIN DOSYALAR ISTENMIYOR"   13:40   ÖZGÜR ÖZEL, İTO`YU ZIYARET ETTI   13:22   MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI VAN`DA... CHP VAN İL BAŞKANı BEDIRHANOĞLU: VAN HALKı HAKSıZLıĞA, HUKUKSUZLUĞA TEPKI VERECEK   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   11:46   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN BAKAN TEKIN`E: 2002 YıLıNDAN BU YANA HER BIR BRANŞA YıLLAR BAZıNDA KAÇ ÖĞRETMEN ATANMıŞTıR?   11:22   YAĞLıDERE BELEDIYESI`NIN ARACı 40`A YAKıN SOKAK HAYVANıNı GECE YARıSı ORMANA BıRAKıRKEN GÖRÜNTÜLENDI   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING  
 
 
 
 
 
   

CHP`li gençler “Üç fidan” için Dolmabahçe`ye yürüdü..."Bundan sonra mücadelemizin adı `Korkma` olacak"


CHP İstanbul Gençlik Kolları, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan`ı, idam edilmelerinin 53`üncü yılında, Taksim`den Dolmabahçe`ye gerçekleştirdikleri "Tam Bağımsız Türkiye İçin Mustafa Kemal Yürüyüşü" ile andı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney`in de katıldığı yürüyüşün ardından yapılan açıklamada, “Bağımsızlık mücadelesinin 3 fidanı, tam bağımsız Türkiye diye haykırdıkları için darağacına sürüldüler. Bizler bugün, o mücadelenin varisleriyiz. Bu rayından çıkmış düzene karşı sokaklardayız. Türkiye, Batı`dan onay alarak, kendi iç demokrasisine darbe indirilen bir ülke olamaz, olmayacak. Buna izin vermeyeceğiz” denildi.

 

Tarih : 7 Mayıs 2025 Çarşamba 01:07   Okunma : 248

Haber: Beril KALELİ/Kamera: Vedat BAYRAKTAR

(İSTANBUL)- CHP İstanbul Gençlik Kolları, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan`ı, idam edilmelerinin 53`üncü yılında, Taksim`den Dolmabahçe`ye gerçekleştirdikleri "Tam Bağımsız Türkiye İçin Mustafa Kemal Yürüyüşü" ile andı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney`in de katıldığı yürüyüşün ardından yapılan açıklamada, “Bağımsızlık mücadelesinin 3 fidanı, tam bağımsız Türkiye diye haykırdıkları için darağacına sürüldüler. Bizler bugün, o mücadelenin varisleriyiz. Bu rayından çıkmış düzene karşı sokaklardayız. Türkiye, Batı`dan onay alarak, kendi iç demokrasisine darbe indirilen bir ülke olamaz, olmayacak. Buna izin vermeyeceğiz” denildi.

CHP İstanbul Gençlik Kolları, 53 yıl önce 6 Mayıs`ta idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan anısına, "Tam Bağımsız Türkiye İçin Mustafa Kemal Yürüyüşü" gerçekleştirdi. Taksim`de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde toplanan CHP`li gençler, “Gün gelecek, devran dönecek, AKP halka hesap verecek”, “Mahir, Hüseyin, Ulaş. kurtuluşa kadar savaş”, “Mustafa Kemal`in askerleriyiz”, “Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz”, “Bu daha başlangıç mücadeleye devam”, “Devrim şehitleri ölümsüzdür” sloganları atarak Dolmabahçe`ye yürüdü.

Yürüyüşe katılan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, CHP İstanbul Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Selli Dursun, CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın ve CHP İstanbul il başkan yardımcıları Dolmabahçe Sarayı önünden denize karanfil bıraktı. Ardından sarayın yanında bulunan alanda basın açıklaması okundu. CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara tarafından okunan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu yola ‘Korkma` diyerek çıktık, bundan sonra da mücadelemizin adı `Korkma` olacak"

“53 yıl önce bugün, bağımsızlık mücadelesinin 3 fidanı, tam bağımsız Türkiye diye haykırdıkları için darağacına sürüldüler. Hayatlarını tam bağımsız Türkiye hedefine adadılar. Bizler bugün, o mücadelenin, o hedefin ve Deniz`lerin varisleriyiz. Bu rayından çıkmış düzene karşı sokaklardayız.

1968`de Deniz`lerin elinde yükselen tam bağımsızlık mücadelesi Samsun`dan Anıtkanir`e uzanan ‘Tam Bağımsız Türkiye İçin Mustafa Kemal Yürüyüşü` ile güç kazanmıştır,  tarihe yazılmıştır. Biz de bugün onların izinden tam bağımsız Türkiye için yürüyoruz. Buna hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var. Çünkü biliyoruz ki, 6`ncı filonun hayaleti bugün başsavcılıklarda, yargı mercilerinde, saraylarda geziyor. O gün bağımsızlık mücadelesi verenleri darağacına gönderenler bugün farklı maskelerle karşımızdalar. Belediye Başkanlarını, bürokratları, akademisyenleri, öğrencileri tutsak ettiler.

Türkiye, Batı`dan onay alarak, kendi iç demokrasisine darbe indirilen bir ülke olamaz, olmayacak. Buna izin vermeyeceğiz. Bu yola ‘Korkma` diyerek çıktık, bundan sonra da mücadelemizin adı `Korkma` olacaktır. Meydanlarda, sokaklarda, kampüslerde mücadelemizi `korkma` diyerek büyüteceğiz.”

Aydın: "Bizler, tam bağımsız Türkiye diyoruz”

Açıklamanın ardından konuşma yapan CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın şu ifadeleri kullandı:

“Her 6 Mayıs`ta olduğu gibi, bugün de bir aradayız. 53 yıl önce bizlere bırakılan mirası nesilden nesile aktarmaya devam ediyoruz. 53 yıl önce, 3 cesur yüreği dar ağacına gönderdiler, zannettiler ki bitecek. Ama bugün binlerce genç, o mirası korkmadan savunmak için burada. Bizler, tam bağımsız Türkiye diyoruz”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA