9 Ekim 2025 Perşembe


16:34   TARSUS’TA HALK BULUŞMASı   16:29   TOROSLAR’DA 2 BIN 500 ÇOCUK YÜZME ÖĞRENDI   16:27   TALAT DINÇER: “83 BIN ESNAF KEPENK KAPATTı, BU ARTıK EKONOMIK DEĞIL TOPLUMSAL BIR ÇÖKÜŞTÜR”   11:20   İREM DERICI’DEN SERT TEPKI: “ALNıM ANA SÜTÜ KADAR AK!”   09:49   MUT’UN ÜRETIM YOLLARı YENILENDI, ÇIFTÇI RAHAT NEFES ALDı!   21:10   SILIVRI’DEN ŞIŞLI’YE DIRENIŞIN SESI: İMAMOĞLU’NUN 200. GÜN MEKTUBU MITING ALANıNı İNLETTI   20:32   ŞIŞLI’DE ADALET ÇAĞRıSı: “EKREM BAŞKAN’A ÖZGÜRLÜK, TÜRKIYE’YE SEÇIM!”   19:27   ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU SORUŞTURMASı: GÖZALTı YOK AMA JANDARMA NEZARETI VAR!   18:05   CEZAEVLERINDE HUKUKSUZLUK ALARMı: “HASTA MAHPUSLAR AYAKTA BEKLETILIYOR!”   15:42   HER ÖĞRENCIYE EŞIT FıRSAT, MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÜCRETSIZ KURS DESTEĞI   15:41   TEKSTILKENT İSTIHDAMA BÜYÜK KATKı SAĞLAYACAK   15:36   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN "TERÖRSÜZ TÜRKIYE" AÇıKLAMASı   15:35   ÖZGÜR ÖZEL: "İSRAIL’IN, IÇINDE MILLETVEKILLERIMIZ VE VE BIRÇOK GÖNÜLLÜNÜN BULUNDUĞU VICDAN GEMISI’NE YÖNELIK BARBAR SALDıRıSıNı KıNıYORUZ"   15:29   MAHMUT ARıKAN: "SEÇILMIŞ 3 MILLETVEKILI, İSRAIL ASKERLERI TARAFıNDAN ULUSLARARASı SULARDA ALıKONULMUŞTUR"   10:57   ZORUNLU EĞITIMI KıSALTMA GÜNDEMI: EĞITIM SEN’DEN SERT TEPKI!   10:20   GÜLCAN KıŞ’TAN MERKEZ BANKASı’NA SERT ÇıKıŞ: “YASTıK ALTı DEĞIL, YÖNETIM ÜSTÜ SORUN!”   09:41   MERSIN’DEN İKLIM LIDERLIĞI: “HAREKETE GEÇ” PROJESI ULUSAL BAŞARıYLA TAÇLANDı   09:37   ÖZGÜR ÖZEL MADRID’DE KÜRESEL SIYASETI ŞEKILLENDIRECEK, BRÜKSEL’DE HALKLA BULUŞACAK   09:10   ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU SORUŞTURMASı: 19 İSIM KAN ÖRNEĞI İÇIN JANDARMADA!   08:16   “200 LIRA ILE TAVUK DÜRÜM BILE ALıNAMıYOR!” – DR. ŞEVKIN’DEN MERKEZ BANKASı’NA SERT EKONOMI ELEŞTIRISI  
 
     
   

Özgür Özel, “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi için Van`da... Özel: “Van`dan, Türkiye`ye önemli mesajlarımız olacak, herkesi mitinge bekliyoruz”


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi öncesinde Van Ferit Melen Havalimanı`nda gazetecilerin sorularını yanıtlarken, ”Bundan sonrası Van için, Türkiye için, Türkiye`nin barışı için güzel olacak ancak bunun olabilmesi için yüreğimizin bir kısmını İstanbul`da Silivri`de bırakıp buraya geldik. Bunun böyle olmaması gerekiyor. Bunun için önemli adımların atılmasını bekliyoruz. Van`dan, Türkiye`ye önemli mesajlarımız olacak. Herkesi mitinge bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 10 Mayıs 2025 Cumartesi 10:40   Okunma : 580

Haber: Gülara SUBAŞI / İshak KARA - Kamera: Uğur DEMİRCİ/ Cemal AYTEKİN

CHP`nin bugün saat 12.00`de Van`da düzenleyeceği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi için Van`a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özgür Özel, "Önemli bir süreç bir yandan yürüyor. Neler söylersiniz?" sorusuna şu sözlerle yanıt verdi:

"Büyük bir heyecan var, görüyorsunuz. Güneşli havasıyla, sıcak karşılaması ile bugün bize `hoş geldiniz` diyor. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi açısından da, Türkiye açısından da çok önemli bir gün. Bugün Van`da hem bundan sonraki süreç için hem içinde bulunduğumuz ve mücadele ettiğimiz darbe süreci için Van`dan önemli mesajlar vereceğiz. Bundan sonrası Van için, Türkiye için, Türkiye`nin barışı için güzel olacak ancak bunun olabilmesi için yüreğimizin bir kısmını İstanbul`da Silivri`de bırakıp buraya geldik. Bunun böyle olmaması gerekiyor. Bunun için önemli adımların atılmasını bekliyoruz. Van`dan, Türkiye`ye önemli mesajlarımız olacak. Herkesi mitinge bekliyoruz.”

Özel, terör örgütü PKK`nın kongresi sonrası yapılan açıklamayla ilgili olarak "neler söylemek istersiniz" sorusu üzerine, mesajalarını Van halkıyla buluşacağı meydanda vereceğini ifade etti, "Bunları söylemek için en uygun yer Van miting meydanı" dedi.

Miting öncesi Van`da geniş güvenlik önlemleri

CHP`nin Van`da yapacağı miting öncesinde şehir genelinde alınan geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti. Özel`i taşıyan uçağın inişi öncesinde havaalanındaki güvenlik önlemleri bizzat Van Emniyet Müdürü Murat Mutlu tarafından yerinde incelendi. Özgür Özel`i havaalanından şehir merkezine götürecek araçta dedektör köpekle bomba araması yapıldı. Şehir merkezine giden konvoya sinyal kesici jammer taşıyan bir araç eşlik ederken, Özel`in miting öncesi konaklayacağı otelin bulunduğu sokak trafiğe kapatıldı. Sokağın girişinde TOMA yer alırken çok sayıda sivil ve resmi polis memuru otel çevresinde görevlendirildi. Miting meydanı ve Özel`in meydana ilerleyeceği caddelerde de aynı önlemlerin alındığı, pek çok sokağın bariyerlerle kapatıldığı görüldü.  






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA