7 Temmuz 2025 Pazartesi


21:40   CHP PM TOPLANDı... BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONLARıN ARDıNDAN IZLENECEK YOL HARITASı DEĞERLENDIRILDI   18:01   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı AV. ULAŞ YıLMAZ: “HALKıN OYLARıYLA GELENLER, HUKUK DıŞı YÖNTEMLERLE HEDEF ALıNıYOR”   12:31   SABRI TEKLI, YENI MERSIN İDMANYURDU BAŞKANı OLDU   09:18   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:16   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:14   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:09   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:12   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı   01:06   CHP’LILERDEN VATAN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI   01:01   AMASYA’DA DEMOKRASI NÖBETI… BINLER ÖZGÜRLÜK VE SANDıK IÇIN MEYDANDAYDı   21:20   CHP’NIN ’’MILLET İRADESINI SAHIP ÇıKıYOR’’ MITINGI... EKREM İMAMOĞLU: BIZ TÜRKIYE’YI SADECE YÖNETMEK IÇIN DEĞIL; ONARMAK, IYILEŞTIRMEK, KALKıNDıRMAK IÇIN YOLA ÇıKTıK   19:40   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ZALIMIN SONU YAKLAŞTıKÇA ZULMÜ ARTAR   19:34   "DARBE SÜRÜYOR. HALKıN IRADESI GASP EDILIYOR" DIYE PAYLAŞıM YAPAN TIMUR SOYKAN’A "HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA" SUÇLAMASı   18:45   GAZETECI TIMUR SOYKAN, GÖZALTıNA ALıNDı   16:40   CHP MYK TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "‘BIRINCI PARTIYIM’ DIYENI SEÇIME BEKLIYORUM. KENDINE GÜVENENI SEÇIME BEKLIYORUM. KASıMPAŞA DELIKANLıSıYSAN SEÇIME BEKLIYORUM"   15:45   İSTANBUL TABIP ODASı CHP’LI BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONA TEPKI GÖSTERDI: BÖYLE GITMEZ! BASKıYLA, ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ   15:25   ALI MAHIR BAŞARıR: “BIZE SAHIP ÇıKıN. BIZ ARTıK AKP’NIN YARGıSıNA DEĞIL; HALKıN TERAZISINE, YARGıSıNA GÜVENIYORUZ”   14:50   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:40   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:30   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI  
 
     
   

CHP Gençlik Kolları`ndan Anıtkabir`e 19 Mayıs yürüyüşü: "Bizler var oldukça umut her zaman var"


CHP Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Güvenpark`tan Anıtkabir`e yürüdü. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte, Silivri`de tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`na destek pankartları taşındı. Yürüyüşe katılanlar, Atatürk`ün gençliğe armağan ettiği bu anlamlı günde demokrasi ve özgürlük mesajları verdi. CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk`e teşekkür ederek, "Memlekette umut var. Bizler var oldukça, umut her zaman var olacak" ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 19 Mayıs 2025 Pazartesi 14:47   Okunma : 254

(ANKARA) - CHP Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Güvenpark`tan Anıtkabir`e yürüdü. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte, Silivri`de tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`na destek pankartları taşındı. Yürüyüşe katılanlar, Atatürk`ün gençliğe armağan ettiği bu anlamlı günde demokrasi ve özgürlük mesajları verdi. CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk`e teşekkür ederek, "Memlekette umut var. Bizler var oldukça, umut her zaman var olacak" ifadelerini kullandı.

CHP Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Ankara`da Güvenpark`tan Anıtkabir`e yürüyüş gerçekleştirdi. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte, Türk bayraklarının yanı sıra çeşitli pankartlar taşındı.

Gençler, "Yolumuz uzun, gençliğimiz var" yazılı pankartların yanı sıra, Silivri`de tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun fotoğrafı ile "Ekrem İmamoğlu millete emanet" ifadelerinin yer aldığı pankartlar da taşıdı. Yürüyüş boyunca "Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz", "Diplomasız Erdoğan", "Ankara burada, atasının yanında" ve "Mustafa Kemal`in askerleriyiz" gibi sloganlar atıldı.

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, 19 Mayıs`a ilişkin düşüncelerini ANKA Haber Ajansı ile paylaştı.

"Bugün bağımsızlığın, kuruluşun ve kurtuluşun doğum günüdür"

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, "Bugün 106 yıl önce emperyalizme karşı küllerinden var olan bir milletin doğum günü. Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün doğum günü. Bugün bağımsızlığın, kuruluşun ve kurtuluşun doğum günü. Bugün gençlerin günü, hep birlikte Atamızın huzuruna çıkıyoruz" diye konuştu.

"19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti`nin, Türk milletinin ve ay yıldızlı bayrağın yeniden doğuşudur"

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 19 Mayıs`ın sıradan bir tarih olmadığını vurgulayarak, "19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti`nin, Türk milletinin ve ay yıldızlı bayrağın yeniden doğuşudur" dedi. Mustafa Kemal Atatürk`ün İstanbul`dan Samsun`a uzanan yolculuğuna dikkati çeken Şahin, "Sıradan bir insan gibi yola çıktı ama cesaretiyle Karadeniz`i titretti. O gün hakkında idam fermanı vardı ama o geri adım atmadı. Türkiye Cumhuriyeti`ni yeniden filizlendirdi" ifadelerini kullandı. Şahin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle andığını belirterek, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı kutladı.

"Bizler var oldukça umut her zaman var"

CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, 19 Mayıs`ın gençlere armağan edilmesinden dolayı Mustafa Kemal Atatürk`e teşekkür ederek, "Böyle anlamlı bir günü ve mücadeleyi bizlere armağan ettiği için gururluyuz, onurluyuz. Biz ülke yönetmeye talip gençleriz. Bu ülkenin ak yüzleri, aydınlıkçı gençleriyiz. Umuyorum ki en kısa sürede ülkemiz demokratik bir şekilde yönetilecek. Memlekette umut var. Bizler var oldukça, umut her zaman var olacak" ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA