5 Temmuz 2025 Cumartesi


21:20   CHP’NIN ’’MILLET İRADESINI SAHIP ÇıKıYOR’’ MITINGI... EKREM İMAMOĞLU: BIZ TÜRKIYE’YI SADECE YÖNETMEK IÇIN DEĞIL; ONARMAK, IYILEŞTIRMEK, KALKıNDıRMAK IÇIN YOLA ÇıKTıK   19:40   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ZALIMIN SONU YAKLAŞTıKÇA ZULMÜ ARTAR   19:34   "DARBE SÜRÜYOR. HALKıN IRADESI GASP EDILIYOR" DIYE PAYLAŞıM YAPAN TIMUR SOYKAN’A "HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA" SUÇLAMASı   18:45   GAZETECI TIMUR SOYKAN, GÖZALTıNA ALıNDı   16:40   CHP MYK TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "‘BIRINCI PARTIYIM’ DIYENI SEÇIME BEKLIYORUM. KENDINE GÜVENENI SEÇIME BEKLIYORUM. KASıMPAŞA DELIKANLıSıYSAN SEÇIME BEKLIYORUM"   15:45   İSTANBUL TABIP ODASı CHP’LI BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONA TEPKI GÖSTERDI: BÖYLE GITMEZ! BASKıYLA, ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ   15:25   ALI MAHIR BAŞARıR: “BIZE SAHIP ÇıKıN. BIZ ARTıK AKP’NIN YARGıSıNA DEĞIL; HALKıN TERAZISINE, YARGıSıNA GÜVENIYORUZ”   14:50   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:40   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:30   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:20   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR   13:01   AFAD: HATAY’ıN ANTAKYA ILÇESI AÇıKLARıNDA 3,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   12:46   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... KESK: HALKıN ÖZGÜR IRADESINI TANıMAYAN, DEMOKRASIYLE SORUNU OLAN BIR ZIHNIYETIN HALK IRADESINE DARBE GIRIŞIMIDIR   11:57   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... AVRUPA KONSEYI YEREL VE BÖLGESEL YÖNETIMLER KONGRESI BAŞKANı COOLS: YENI GÖZALTı DALGASı ILE YAPıLAN TASFIYEYI ŞIDDETLE KıNıYORUM   11:40   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... DEM PARTI: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNıN SÜREKLI OLARAK TEHDIT ALTıNDA TUTULMASı, YALNıZCA SIYASI PARTILERI DEĞIL, TÜRKIYE’NIN TOPLUMSAL BARıŞ VE DEMOKRATIK ÇÖZÜM UMUDUNU DA HEDEF ALMAKTADıR"   11:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, İKLIM KRIZINE KARŞı ALDıĞı ÖNLEMLERLE ‘A-’ PUANıNA YÜKSELDI   11:07   CHP MYK OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı   11:04   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ’’SEÇILMIŞLERE, TÜRKIYE HALKLARıNA YAPıLAN BU EZIYETTEN VAZGEÇILMELIDIR’’   10:15   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... VAHAP SEÇER: DEMOKRASIMIZ CIDDI BIR TEHDIT ALTıNDA   10:08   GÖZALTıNA ALıNAN ADANA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı KARALAR: BENIM PARAYLA, PULLA, ÜÇKAĞıTLA IŞIM YOK  
 
     
   

CHP`nin İzmir`deki "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi... Gökhan Günaydın: O sandık buraya gelecek ve tarihin çöplüğüne gitmesi gerekenler gidecek


İzmir`de düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine katılan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, “Bugün Türkiye`ye bir kez daha gösteriyoruz ki siz sadece demokrasi dışı yöntemleri kullanarak, insanlara operasyonlar yaparak milleti sindiremezsiniz. O sandık buraya gelecek ve tarihin çöplüğüne gitmesi gerekenler gidecek” dedi.

 

Tarih : 19 Mayıs 2025 Pazartesi 23:22   Okunma : 210

Haber: TENZİLE AŞÇI Kamera: KERİM UĞUR

(İZMİR) - İzmir`de düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine katılan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, “Bugün Türkiye`ye bir kez daha gösteriyoruz ki siz sadece demokrasi dışı yöntemleri kullanarak, insanlara operasyonlar yaparak milleti sindiremezsiniz. O sandık buraya gelecek ve tarihin çöplüğüne gitmesi gerekenler gidecek” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in CHP`nin cumhurbaşkanı adayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınarak tutuklanmasının ardından başlattığı ve her hafta bir ilde düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingleri kapsamında İzmir Mitingi gerçekleşti.

19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı`nda İzmir Gündoğdu Meydanı`nda düzenlenen mitingde Gündoğdu Meydanı ve Kordon dolup taştı. Mitingde katılan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, iktidarın baskı politikalarını eleştirdi.

“Sandığı tekmelemeye niyeti olanları engellemek için bir araya geldik”

19 Mayıs`ın sembolik anlamı olduğunu ifade eden Günaydın, iktidara seslenerek “Samsun`dan bu yana CHP, haftada iki miting yapıyor. Çarşamba günleri İstanbul`da, hafta sonları Anadolu`nun bir kentinde. Artık bir yerin kalesi diye tanımlanabilecek bir il yok. Biz Konya`da, Yozgat`ta bunu gösteridk. En zor yerlerde mitinglerimiz yaptık. Şimdi İzmir zamanı. Cumhuriyeti ilan eden yolculuğun başladığı 19 Mayıs 1919`dan 106 yıl sonra İzmir`deyiz. İzmir`de demokrasiyi, cumhuriyeti ayakta tutmak için, sandığı tekmelemeye niyeti olanları engellemek için bir araya geldik. Türkiye`nin dört bir yanından insanlar buraya aktılar. Buranın bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Bugün Türkiye`ye bir kez daha gösteriyoruz ki siz sadece demokrasi dışı yöntemleri kullanarak, insanlara operasyonlar yaparak milleti sindiremezsiniz. O sandık buraya gelecek ve tarihin çöplüğüne gitmesi gerekenler gidecek” dedi.

“Bu haykırış Türkiye`yi demokrasi ve adalet dışında yöntemlerle yönetemeyeceğinizi gösteriyor”

Mitingin siyasi arenada önemli mesajlar vereceğini belirten Günaydın, şunları söyledi:

“CHP`nin evlatları elbette Ekrem İmamoğlu`na sahip çıkıyor. Ekrem İmamoğlu`na sahip çıkmak demek; Türkiye`nin geleceğine, demokrasiye, adalete sahip çıkmak demek. Ekrem İmamoğlu`na bu güne kadar oy vermemiş olabilirsiniz ama onun başına gelenlerin tamamının Erdoğan`ın rakip çekmeye çalışması olduğunu görüyoruz. İmamoğlu ve arkadaşları, düzmece soruşturmalarla içeride tutuluyorlar. Dolayısıyla vatandaş diyor ki ‘Bugün Ekrem İmamoğlu`na yapılanların tamamı yarın bana yapılanabilir.` Dolayısıyla yükselen millet iradesi, farklı sosyolojilerden yükselen bu ‘Hayır`, Türkiye`nin geleceğine sahip çıkması demektir. Bu nereye varacak? Bu, milletin egemenliği nereye istiyorsa oraya varacak. Vatandaş, sandığı tekmeleyenlere, ‘O sandık buraya gelecek. Sandığı önümde, adayı yanımda istiyorum` diyor. Buna kimse hayır diyemez. Bu haykırış bir taraftan da Türkiye`yi demokrasi ve adalet dışında yöntemlerle yönetemeyeceğinizi gösteriyor.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA