30 Temmuz 2025 Çarşamba


14:39   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı YıLMAZ’DAN SERT UYARı: “İŞÇININ HAKKı ÇIĞNENIYOR, BU DURUM KABUL EDILEMEZ”   14:35   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI AV. ALI BOZAN: MERSIN’DE IŞKENCE UYGULANAN ÇOCUKLARıN AILELERI ILE GÖRÜŞTÜK   13:56   GÜRKAN AKGÜN ILE SINEM KELEŞ SILIVRI CEZAEVI’NDE EVLENIYOR... KELEŞ: ADALETSIZLIĞE ALıŞMAYACAĞıZ   13:54   ÖZGÜR ÖZEL, CHP’NIN ÇAĞRı MERKEZI GÖNÜLLÜLERINI ZIYARET ETTI   10:20   BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN ÜCRETSIZ YKS TERCIH DESTEĞI   10:15   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI TARIHINDE ILK KEZ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESI IMZALANDı... SUAT YıLDıZ:    09:49   İNCIR’IN TANESI 25 LIRA... İNCIR SATAN KADIRLILI ESNAF: "VATANDAŞ BIR TANE İNCIR ISTIYOR, SATMAK ZORUNDA KALıYORUM"   09:17   CHP’LI GÜRER: “EKONOMI SARAYLARDAN DEĞIL, HALKıN PAZARDAN EVE NE ALABILDIĞIYLE ÖLÇÜLÜR”   09:05   MERCAN MOBIL ATÖLYELERIN İLK DURAĞı ÇAMLıYAYLA OLDU    21:02   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN TAKDIR TOPLAYAN SOSYAL BELEDIYECILIK HIZMETLERI   20:55   TOROSLAR BELEDIYESI’NDE TOPLU IŞ SÖZLEŞMESI SEVINCI!   20:49   MERSINLILER İNGILIZCE’YI ‘HELLO MERSIN’ İLE ÖĞRENIYOR    17:23   DILEK KAYA İMAMOĞLU: "MAYA’YA BABASıNA KAVUŞTUĞU VE SEVDIKLERIYLE YAN YANA OLDUĞU BIR ÖMÜR DILIYORUM"   17:21   ALI MAHIR BAŞARıR: ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BÜTÇE AYıRMAYAN CUMHURBAŞKANı, SARAYıN 4,5 MILYAR LIRALıK YENI HAVA ARAÇ HARCAMASıNA CEVAP VEREMIYOR   13:02   ÖZGÜR ÖZEL: "SEÇIMLERDE BIRINCI PARTI ÇıKAMAZSAK O GECE SIYASETI BıRAKACAĞıM"    17:29   TÜRK-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR GREVE ÇıKıYOR   16:54   TİP, ORMAN YANGıNLARıNA ILIŞKIN TESPIT RAPORU YAYıMLADı: "HEM ’YEŞIL VATAN’ DEYIP HEM YURDUMUZUN YEŞILINI YOK EDECEK ADıMLAR ATıLAMAZ"   16:37   BÜYÜKŞEHIR’DEN GÖRME ENGELLI BIREYLERE KAPSAMLı EĞITIM   15:57   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKAN VEKILI SEÇER: "BIZIM BELEDIYECILIK ANLAYıŞıMıZıN IKTIDARı RAHATSıZ ETME SEBEBI; SOSYAL BELEDIYECILIKTE GÖSTERDIĞIMIZ BAŞARı"   15:52   CAN ATALAY’DAN ORMAN YANGıNLARıNA TEPKI  
 
     
   

Büyükşehir Öğrenci ve Velilerin YKS Heyecanına Ortak Oldu


Öğrencileri ve velileri en heyecanlı günlerinde de yalnız bırakmayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2 gün boyunca Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler ve onları bekleyecek veliler için su dağıttı ve başarılar diledi. Ekipler, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sevgi ve selamlarını da ileterek, sınavdan istedikleri gibi bir sonuç almalarını temenni etti.

 

Tarih : 22 Haziran 2025 Pazar 09:20   Okunma : 327

Mersin’i öğrenci kenti yapmak için yola çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi, eğitimin her alanında fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla yıl boyunca yürüttüğü çalışmalarını sınav gününde de sürdürdü. Öğrencileri ve velileri en heyecanlı günlerinde de 2 gün boyunca yalnız bırakmayan Büyükşehir, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler ve onları bekleyecek veliler için su dağıttı ve başarılar diledi.

Sabahın erken saatlerinde sınav yapılan okul önlerinde stantlar kuran Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 9 ilçede toplam 18 okul önünde YKS heyecanı yaşayan öğrencilere ve velilere su ikram ederek, başarı dilekleriyle moral aşılandı. Ekipler, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sevgi ve selamlarını da ileterek, sınavdan istedikleri gibi bir sonuç almalarını temenni etti.

Zanapalıoğlu: “Yolları açık, hayalleri gerçek olsun”

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nde rehber öğretmen Özge Ceren Zanapalıoğlu, “Bugün Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerimizin sınav heyecanlarına ortak olmak için geldik. Sene boyunca hem tüm öğrencilerimizi hem de velilerimizi akademik ve psikolojik olarak destekledik. Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerimizde hem ders gördüler hem çeşitli etkinliklerle motivasyonlarını yüksek tutmaya çalıştık” dedi. Sınav günü ise birçok noktada yine öğrenci ve velileri yalnız bırakmadıklarını söyleyen Zanapalıoğlu, “Bugün 9 ilçe ve 18 noktada hem sınava giren öğrencilerimize hem de onları bekleyen ailelerine su dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Onların heyecanına ve umutlarına ortak oluyoruz. Başarılar dileriz. Yolları açık, hayalleri gerçek olsun” sözlerine yer verdi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 



 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA