19 Ağustos 2025 Salı


18:35   KAMU EMEKÇILERI ALANLARDA: “ORTADA SÖZLEŞME DEĞIL, SEFALET DAYATMASı VAR!”   18:25   “CEZAEVINDE HAYATTA KALMA MÜCADELESI: BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MURAT ÇALıK ‘MAMA ILE AYAKTA DURUYORUM’”   18:18   TARSUS’TA KÖY MEYDANı FESTIVALE DÖNÜŞTÜ: “KÖYDE ŞENLIK” COŞKUSU BÖĞRÜEĞRI’YI SARDı   10:55   CHP’LI DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN ÇARPıCı UYARı: “ÇUKUROVA KURUYOR, ÇIFTÇI TARLADAN KAÇıYOR!”   10:25   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NA ÇIFTE GURUR: “BEN ANADOLU” YıLıN OYUNU, ÖMÜR SEVGI ÇIL YıLıN OYUNCUSU SEÇILDI   09:32   DR. LEVENT UYSAL: “TERÖRSÜZ TÜRKIYE, BARıŞ VE KARDEŞLIĞIN YÜZYıLı OLACAKTıR”   09:02   MERSIN’DE HAYVANLARA “BUZLU MENÜ” VE FıSKIYE KEYFI   18:50   CHP’LI TALAT DINÇER: “ESNAFıN VERGI-SGK BORCU DAĞ OLMUŞKEN HÂLÂ NEYI BEKLIYORSUNUZ?”   18:40   MESKİ, SARıKAYA MAHALLESI’NE YETERLI İÇME SUYU SAĞLADı   18:35   TMMOB ADANA ŞB.BAŞKANı AKSU ,“AFET RISKLERI ARTıYOR”   18:30   CHP’LI ŞEVKIN’DEN TARIHI ‘DEPREM’ ÇAĞRıSı!   18:23   BAŞKAN PIŞKIN, ADANA VE MERSIN İÇIN KRITIK UYARı:    16:20   MERSIN’DE GÖKYÜZÜ ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ   16:03   JEOLOJI MÜHENDISLERI ODASı’NDAN DEPREM KRIZI UYARıSı: "SAHTE DIPLOMALıLARLA FELAKETE GIDIYORUZ!"   13:55   TOROSLAR’DA EĞITIMIN ZAFERI: OKUMA YAZMA ÖĞRENEN YETIŞKINLER HAYATLARıNA YENIDEN BAŞLADı!   11:30   MERSIN’DE ÇOCUKLAR FUTBOLLA BÜYÜYOR: ÜCRETSIZ KURSLAR YETENEK AVıNDA!   10:05   MERSIN’DE KARIYER DEVRIMI: BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE 44 BIN KIŞIYE İSTIHDAM DESTEĞI!   01:28   KıRŞEHIRLILERDEN ’HAK, HUKUK, ADALET’ ÇAĞRıSı: ALLAH’ıN VE MILLETIMIZIN ISTEĞIYLE İMAMOĞLU’NU ÇANKAYA’YA YOLLAYACAĞıZ. İSTANBUL’U ALDıK, TÜRKIYE’YI DE ALMAYA TALIBIZ   20:06   TOLGA GÖKÇELI MEZITLI İLÇE BAŞKANLıĞı’NA ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   16:58   MEZITLI BELEDIYE ZABıTASı’NDAN SıKı DENETIM  
 
     
   

Turnuva Maçları Kıran Kırana Geçiyor


Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve bu yıl 4.’sü yapılan Mahallelerarası Geleneksel Fındıkpınarı Futbol Turnuvası heyecanı devam ediyor.

 

Tarih : 21 Ağustos 2019 Çarşamba 23:08   Okunma : 622

Turnuva Maçları Kıran Kırana Geçiyor

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve bu yıl 4.’sü yapılan Mahallelerarası Geleneksel Fındıkpınarı Futbol Turnuvası heyecanı devam ediyor. Maçların kıran kırana oynandığı turnuvaya, çevre mahallelerde yaşayanlar da yoğun ilgi gösteriyor. “30 Ağustos Zafer Kupası” kapsamında düzenlenen ve 29 Haziran’da ilk müsabakası gerçekleşen turnuvanın finali ise 1 Eylül’de yapılacak.  

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 4.’sü yapılan Mahallelerarası Geleneksel Fındıkpınarı Futbol Turnuvası, kıran kırana oynanan maçlarla devam ediyor. Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda oynanan ve kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvaya bölge halkı ve çevre mahalleler yoğun ilgi gösteriyor.

Bu yıl Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut anısına düzenlenen turnuvaya 28 takım katılıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından “30 Ağustos Zafer Kupası” kapsamında düzenlenen turnuvanın yarı final maçları 24 Ağustos’ta Kuyuluk-Değirmençay, 25 Ağustos’ta Emirler-Çavak arasında gerçekleşecek. Turnuvanın final karşılaşması ise 1 Eylül’de oynanacak.

Başkan Seçer, hafta sonu Çavak ve Çavuşlu karşılaşmasını izledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, mahalle ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz hafta sonu gittiği Fındıkpınarı Mahallesi’nde söz konusu turnuva kapsamında oynanan Çavak ve Çavuşlu karşılaşmasının başlangıç vuruşunu gerçekleştirmişti. Seçer, seyirci tribününe geçerek karşılaşmayı vatandaşlarla birlikte izlemişti.

İlk müsabaka 29 Haziran’da gerçekleşti

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından sporun birleştirici gücü göz önünde bulundurularak düzenlenen turnuva, 29 Haziran’da Kuyuluk-Doğançay arasında oynanan karşılaşmayla başlamıştı.

Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut anısına gerçekleşen turnuvanın ilk maçında başlama vuruşunu şehit astsubayın annesi Rabia Bulut yapmıştı.

28 mahalle takımı kıyasıya mücadele ediyor

Kıyasıya mücadelelere sahne olan ve 28 takımın katıldığı turnuvada A Grubu’nda Kuyuluk, Davultepe, Karaisalı, Menteş, Takanlı, Doğançay ve Çiftlik; B Grubu’nda Zeybekler, Turunçlu, Yüksekoluk, Değirmençay, Çevlik, Kaleköy ve Kavaklıpınar; C Grubu’nda Uzunkaş, Akarca, Kocayer, Kuzucu, Tepeköy, Gökçebelen ve Çavuşlu; D Grubu’nda ise Çavak, Fındıkpınarı, Emirler, Bozön, Kocavilayet, Karahacılı ve Arslanköy yer alıyor. Turnuvaya, 2018 yılında yarı finalist ve finalist olan Kuyuluk, Uzunkaş, Zeybekler ve Çavak takımları seri başı olarak katılıyor.

Final 1 Eylül’de yapılacak

Her hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla gerçekleşen turnuvanın çeyrek finali 17-18 Ağustos’ta yapıldı. Turnuvanın yarı finali 24-25 Ağustos’ta, final karşılaşması ise 1 Eylül’de gerçekleşecek.

Turnuva sonunda düzenlenen tören ile kazanan takımlar ödüllendirilecek. Birinci olan takıma 2 tam altın, ikinci olan takıma 1 tam, 1 yarım altın, üçüncü olan takıma ise 1 tam altın verilecek.

Ayrıca, turnuva sonunda Turnuva Organizasyon Komitesi tarafından belirlenecek olan en iyi kaleciye kaleci eldiveni, gol kralına krampon, en iyi kenar yöneticisine eşofman takımı ve en centilmen takıma ise centilmenlik kupası verilecek.






Paylaş :
Etiketler :  mahallelerarası, futbol, turvunası

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA