18 Temmuz 2025 Cuma


19:27   GÜLNAR KıRSALıNDA ULAŞıMıN KALITESI BÜYÜKŞEHIR İLE ARTıYOR   19:22   TOROSLAR’DA PARKLAR DAHA CANLı, YEŞIL ALANLAR DAHA TEMIZ   19:18   TBMM GENEL KURULU’NDA AK PARTILI VARANK ILE CHP’LI BAŞARıR ARASıNDA "AYı" TARTıŞMASı   19:17   BÜYÜKŞEHIR’IN ÜCRETSIZ YÜZME KURSLARıYLA MERSIN’DE YÜZME BILMEYEN KALMAYACAK   22:24   TBMM GENEL KURULU’NDA "LGS" TARTıŞMASı...CHP’LI BAŞARıR: GÖREVDEN ALıNAN BILIŞIM SORUMLUSUNUN 2022’DE ÇOCUĞU DA TÜM SORULARı TAM YAPMıŞ   22:10   KAMU IŞÇILERI, İSTANBUL’DA SES YÜKSELTTI: “İŞÇILERIN BIRLIĞI SERMAYEYI YENECEK”   22:10   EKREM İMAMOĞLU: TERÖRÜN BITMESI ADıNA BAŞLATıLAN SÜREÇ, MILLETLE BIRLIKTE YAPıLMALıDıR   21:45   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: MEMURLAR, DOĞUMDAN ITIBAREN ILK ÖĞRETIM ÇAĞıNA BAŞLAYANA KADAR YARı ZAMANLı ÇALıŞABILECEK   20:30   TBB HEYETI, SAVUNMA HAKKı IÇIN AVUKATı TUTUKLU BULUNAN İMAMOĞLU’NUN KARAR DURUŞMASıNA KATıLDı   19:04   ZEYDAN KARALAR: "BEN IYIYIM, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜN OLDUĞU GÜNLER ÖZLEMIYLE..."   19:01   TBMM ZIRAI DON KOMISYONU DEĞERLENDIRME TOPLANTıSı... CHP’LI GÜRER: "NISAN AYıNDA YAŞANAN BIR DONA KASıM AYıNDA VERECEĞINIZ DESTEĞIN ARTıSı OLMAZ"   18:57   TBB BAŞKANı SAĞKAN, SILIVRI’DE EKREM İMAMOĞLU VE ZEYDAN KARALAR’ı ZIYARET ETTI   18:50   CHP’LI EMIR : TÜRKIYE’NIN FAILI MEÇHULLERLE ANıLAN BEYAZ TOROSLAR YERINE BARıŞLA, ADALETLE ANıLMASı GEREKIYOR   18:46   CHP’DEN KONGRE KARARı!   16:56   İMRALı HEYETI, ÖZGÜR ÖZEL ILE GÖRÜŞTÜ...   15:39   YENI ÖMERLI MAHALLESI’NDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:34   MERSIN BAROSU BAŞKANı ÖZDEMIR, İMAMOĞLU DURUŞMASıNA KATıLDı   11:10   BÜYÜKŞEHIR’IN SULAMA BORUSU DESTEĞIYLE ÜRETICI SUSUZ KALMıYOR   11:05   CUMHURBAŞKANLıĞı’NDA KAMU IŞÇILERININ BEKLEDIĞI ZAM GÖRÜŞMESI... TÜRK-İŞ, RESMI OLMAYAN YÜZDE 22’LIK TEKLIFI KABUL ETMEDI   10:25   EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN: "TÜRK-İŞ YÖNETIMI, IŞÇININ GREV TALEBINE KULAK VERMEK YERINE, TARIHI ERTELEYEREK HÜKÜMETIN GÖNLÜNÜ HOŞ TUTUYOR"  
 
     
   

Büyükşehir Belediyesi, Yeni Normalleşme Sürecinde Yol Haritasını Belirliyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer öncülüğünde yeni normalleşme sürecinde izlenecek yol haritasını belirliyor.

 

Tarih : 17 Haziran 2020 Çarşamba 17:17   Okunma : 824

İlçe belediyeleri ile gerçekleştirilen toplantıda, yeni normalleşme sürecinde de hijyen, temizlik ve denetim konularında işbirliği ve koordinasyon sağlanması, Mersin'in deniz ve yayla turizmi dolayısıyla yoğun göç alan bölgelerinde çalışmaların yoğunlaştırılması kararı alındı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer öncülüğünde yeni normalleşme sürecinde izlenecek yol haritasını belirliyor. Başkan Seçer'in sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmesinin ardından ilçe belediyelerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Özdemir'in başkanlığında, Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ceren Derkuş ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkililerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya, ilçe belediyelerinin temsilcileri katıldı.

İlçe belediyeleri ile işbirliği devam edecek

Toplantıda, ilçe belediyeleri ile pandemi sürecinde olduğu gibi yeni normalleşme sürecinde de hijyen, temizlik ve denetim konularında işbirliği ve koordinasyon sağlanması konusunda karar alındı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Mersin'in deniz ve yayla turizmi dolayısıyla yoğun göç alan bölgelerinde çalışmaların yoğunlaştırılmasına karar verildi.

Başkan Seçer, STK'lar ile bir araya gelmişti

Başkanı Seçer, geçtiğimiz günlerde kentteki sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve sendika temsilcileri ile bir araya gelerek, 1 Haziran itibariyle girilen yeni normalleşme süreci dolayısıyla başkanların ve temsilcilerin fikirlerine başvurarak, bu süreçte nasıl bir yol haritası izlenmesi gerektiği konusunda bilgi alışverişinde bulunmuştu. 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA