20 Temmuz 2025 Pazar


11:20   SURIYE’NIN SÜVEYDA VILAYETINDE ATEŞKESE RAĞMEN “MEZHEP ÇATıŞMALARı” DEVAM EDIYOR   10:59   BÜYÜKŞEHIR’IN TOROSLAR’DA HAYATA GEÇIRDIĞI KAMPÜS’TE ÇOCUKLAR GELECEĞE HAZıRLANıYOR   10:57   CHP NIĞDE MILLETVEKILI GÜRER: "FABRIKALAR SATıLıYOR, ŞIRKETLER KAPANıYOR"   10:39    İMAMOĞLU: "ÖMRÜ BOYUNCA DEMOKRASIDEN VE ÖZGÜRLÜKLERDEN ASLA TAVIZ VERMEDI"   09:45   ESKI CHP BURSA MILLETVEKILI PROF. DR. LALE KARABıYıK HAYATıNı KAYBETTI   09:10   BÜYÜKŞEHIR, GLÜTENSIZ BESLENENLERI ‘GLÜTENSIZ KAFE & MARKET’TE BULUŞTURUYOR   23:22   BAŞKAN ÇALıŞKAN: “TEDAVI HAKKı ENGELLENEMEZ, BU HUKUKLA BAĞDAŞMAZ”   21:11   ÖZEL: "BEYAZ TOROSLARA TESLIM OLMADıK, AK TOROSLARA TESLIM OLMAYACAĞıZ"   19:54    ÖYMEN’IN CENAZE PROGRAMı BELLI OLDU. İLK TÖREN TBMM’DE   19:51   ÖZGÜR ÖZEL, FıNDıK BAHÇESINDE ÜRETICILERLE SOHBET ETTI... FıNDıK ÜRETICISI ERDOĞAN: "İNSANLAR ARTıK FıNDıK BAHÇELERINI VEYA DIĞER TARıM ÜRÜNLERINI DE KONUTLARA TERK EDIYOR"   19:08   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ATÖLYELERI SANAYI KOMPLEKSI GIBI ÇALıŞıYOR   19:07   ZEYTINLIKLERLE ILGILI TEKLIF YASALAŞMADAN ÖNCE AK PARTILILER TEPKILERINI DILE GETIRMEK ISTEYEN MUHALEFET GRUP BAŞKANVEKILLERINI SUSTURMAYA ÇALıŞTı   18:27   MURAT ÇALıK’ıN ANNESI HASTANE BAHÇESINDE NÖBETTE: “FERYADıMı DUYUN”   18:12   ALI MAHIR BAŞARıR: "KENAN EVREN’DEN BETER BIR YAPı, ZIHNIYET BUGÜN ALTıN, KÖMÜR KAYNAKLARıNı, TÜM MADENLERI YABANCı ŞIRKETLERE, KANADALıLARA, YERLI ŞIRKETLERE PEŞKEŞ ÇEKTI"   18:08   BAŞKAN SEÇER’DEN, ABDURRAHMAN TUTDERE’YE ZIYARET    18:01   MERSIN MILLETVEKILI UYSAL: TOROSLAR’A TEKSTIL KENT, MUT’A MODERN BIR HAL İSTIYORUZ   17:07   NEVAF KıLıÇ: “TÜRKIYE-IRAK EKONOMIK İŞBIRLIĞI YENI BIR SÜRECE GIRDI”   17:03   ABD ADALET BAKANLıĞı, EPSTEIN SORUŞTURMALARıNDAKI GIZLI IFADELERIN KAMUOYUNA AÇıKLANMASıNı TALEP ETTI   16:59   ÖZEL’DEN MURAT ÇALıK TEPKISI: "MUHATAPLARıN BIZLERIZ GEL, BIZDEN NE ISTIYORSAN HESAPLAŞ AMA ÇOCUĞUN, ANANıN YAKASıNDAN DÜŞÜN ARTıK   16:50   ASLı ÖYMEN: “BIR VIRÜSE YENIK DÜŞTÜK ASLıNDA KÜÇÜCÜK BIR VIRÜSE”  
 
     
   

Gözler CHP’nin yeni A Takımı’nda: MYK’ye kimler girecek


37. olağan kurultayın ardından CHP Parti Meclisi (PM) netleşti. Partiyi iktidara taşıması hedeflenen A takımının şekillenmesi ise bayramın araya girmesi nedeniyle gecikti. CHP’de bayram boyunca da MYK için kulisler sürdü.

 

Tarih : 4 Ağustos 2020 Salı 17:58   Okunma : 2205

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerel seçimlerde partiyi başarıya götüren ve kurultayda da delegeden destek alan mevcut MYK’nin büyük çoğunluğu ile devam edeceği belirtiliyor. Başarıda büyük paya sahip olanlar arasında yer alan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un konumunu koruması bekleniyor.

Cumhuriyet'in haberine göre MYK’de kalması beklenen isimler şöyle: Kurultayda delegeden en yüksek oyu alan Faik Öztrak, Oğuz Kaan Salıcı, Onursal Adıgüzel, Muharrem Erkek, Bülent Kuşoğlu, Orhan Sarıbal, Veli Ağbaba, Gamze Akkuş İlgezdi ve Yunus Emre. MYK’ye katılacak isimler arasında ittifaklar nedeniyle Balıkesir Belediyesi başkan adaylığı gerçekleşmeyen Ahmet Akın’a kesin gözüyle bakılıyor. Mersin milletvekili Ali Mahir Başarır’ın da adı Akdeniz’i temsilen yeni MYK için konuşuluyor.

Kurultayda 3 büyükşehirden de yüksek oy alan gazeteci kökenli Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç’un adı basınla ilişkiler ve kurumsal iletişim için geçiyor. Aynı görev için Erdoğan Toprak da konuşulan isimler arasında yer alıyor. Genel sekreterlik için ise Bülent Tezcan’ın adı öne çıkıyor.

Yeni oluşacak MYK’de kadın sayısının da artması bekleniyor. MYK’ye girmesi beklenen isimler arasında Selin Sayek Böke, Yaşar Seyman ve Bilim Kurulu’ndan listede olan Aylin Yaman yer alıyor.

Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer alan söz konusu isimlerin yanı sıra listeyi delerek PM’ye giren sürpriz bir ismi de MYK’ye taşıyabileceği belirtiliyor.






Paylaş :
Etiketler :  Gözler CHP’nin yeni A Takımı’nda: MYK’ye kimler girecek, PM, KILIÇDAROĞLU, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA