1 Haziran 2024 Cumartesi


15:06   CHP KıRKLARELI MILLETVEKILI FAHRI ÖZCAN`DAN BAKAN FIDAN`A VIZE SORUSU   14:53   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:49   TMMOB`UN 48. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTIRILDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TMMOB`UN 48. GENEL KURULU’NA KATıLDı   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"   10:59   VAHAP SEÇER: “MERSIN`E MERKEZI HÜKÜMET YATıRıMLARıNı ÇEKMEK İÇIN İŞ BIRLIĞI YAPMALıYıZ”   10:49   BURHANETTIN BULUT: "CAN ÇEKIŞEN YEREL BASıNıN TABUTUNA SON BIR ÇIVI DAHA ÇAKıLDı"   10:29   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı GÖKÇE GÖKÇEN: "KADıNıN SOYADı KONUSUNDA YENI BIR ANAYASA KRIZI ÇıKARMAYıN"   09:30   LGS HEYECANı.. 1 MILYON 38 BIN ADAY PAZAR GÜNÜ SıNAVA GIRECEK   07:08   CHP, ASGARI ÜCRETE ARA ZAM TALEBIYLE 1 TEMMUZ ÖNCESI “EMEK MITINGI”NE HAZıRLANıYOR   01:47   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARı RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   23:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN SÜPER LIG`E ÇıKAN BODRUM FK`YA KUTLAMA MESAJı   22:29   KESK KADıN MECLISI: “BUSE BERFI VE NICELERININ ADLARıNı HAYKıRMAKTAN USANMAYACAĞıZ”   22:25   KONURALP: "MUHALEFETLE YENI ANAYASA YAZMAYA VARSıNıZ AMA ARAŞTıRMA ÖNERGELERIMIZI REDDEDIYORSUNUZ"   22:08   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN: 2 HAZIRAN`DA DAHA GÜÇLÜ BIR OY FARKıYLA HILVAN`ı ALACAĞıZ  
 
     
   

Ticarette yeni bir dijital dönüşüm hamlesi daha


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde ticarette yeni bir dijital dönüşüm hamlesi daha gerçekleştirildi. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda da devreye alınan ve ticarete hız katacak bu yeni uygulama ile Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi yayın süresi 2 günden 2 saate indirildi.

 

Tarih : 5 Ağustos 2020 Çarşamba 08:43   Okunma : 1595

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası TOBB’un hayata geçirdiği uygulamaları yakından takip ederek üyelerinin işlerini kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Tarsus TSO bu kapsamda üyelerine daha kaliteli ve konforlu hizmet sunmak amacıyla TOBB’un önderliğinde başlatılan ve kısa süre içerisinde tüm Ticaret Sicili Müdürlüklerinde hayata geçirilmesi hedeflenen yeni dijital dönüşüm uygulamasını da hayata soktu. Yeni uygulama ile Ticaret Sicili Müdürlükleri tarafından yapılan tescillere ilişkin ilanlar Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’ne artık elektronik ortamda gönderilebilecek ve en geç 2 saat içerisinde yayımlanabilecek. Böylece ticari faaliyetler hız kazanacak. Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi yayın süresinin 2 günden 2 saate indirilmesini sağlayacak olan uygulama zaman ve maliyet tasarrufunu da beraberinde getirecek.

Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, ‘’Ticaretin hızına hız katacak dijital dönüşüm hamlesine öncülük ettikleri için Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz. Hem zaman hem de kaynak tasarrufu anlamında güzel bir proje. Kentimiz, bölgemiz ve tüm iş dünyası adına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.’’dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA