21 Temmuz 2025 Pazartesi


11:20   SURIYE’NIN SÜVEYDA VILAYETINDE ATEŞKESE RAĞMEN “MEZHEP ÇATıŞMALARı” DEVAM EDIYOR   10:59   BÜYÜKŞEHIR’IN TOROSLAR’DA HAYATA GEÇIRDIĞI KAMPÜS’TE ÇOCUKLAR GELECEĞE HAZıRLANıYOR   10:57   CHP NIĞDE MILLETVEKILI GÜRER: "FABRIKALAR SATıLıYOR, ŞIRKETLER KAPANıYOR"   10:39    İMAMOĞLU: "ÖMRÜ BOYUNCA DEMOKRASIDEN VE ÖZGÜRLÜKLERDEN ASLA TAVIZ VERMEDI"   09:45   ESKI CHP BURSA MILLETVEKILI PROF. DR. LALE KARABıYıK HAYATıNı KAYBETTI   09:10   BÜYÜKŞEHIR, GLÜTENSIZ BESLENENLERI ‘GLÜTENSIZ KAFE & MARKET’TE BULUŞTURUYOR   23:22   BAŞKAN ÇALıŞKAN: “TEDAVI HAKKı ENGELLENEMEZ, BU HUKUKLA BAĞDAŞMAZ”   21:11   ÖZEL: "BEYAZ TOROSLARA TESLIM OLMADıK, AK TOROSLARA TESLIM OLMAYACAĞıZ"   19:54    ÖYMEN’IN CENAZE PROGRAMı BELLI OLDU. İLK TÖREN TBMM’DE   19:51   ÖZGÜR ÖZEL, FıNDıK BAHÇESINDE ÜRETICILERLE SOHBET ETTI... FıNDıK ÜRETICISI ERDOĞAN: "İNSANLAR ARTıK FıNDıK BAHÇELERINI VEYA DIĞER TARıM ÜRÜNLERINI DE KONUTLARA TERK EDIYOR"   19:08   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ATÖLYELERI SANAYI KOMPLEKSI GIBI ÇALıŞıYOR   19:07   ZEYTINLIKLERLE ILGILI TEKLIF YASALAŞMADAN ÖNCE AK PARTILILER TEPKILERINI DILE GETIRMEK ISTEYEN MUHALEFET GRUP BAŞKANVEKILLERINI SUSTURMAYA ÇALıŞTı   18:27   MURAT ÇALıK’ıN ANNESI HASTANE BAHÇESINDE NÖBETTE: “FERYADıMı DUYUN”   18:12   ALI MAHIR BAŞARıR: "KENAN EVREN’DEN BETER BIR YAPı, ZIHNIYET BUGÜN ALTıN, KÖMÜR KAYNAKLARıNı, TÜM MADENLERI YABANCı ŞIRKETLERE, KANADALıLARA, YERLI ŞIRKETLERE PEŞKEŞ ÇEKTI"   18:08   BAŞKAN SEÇER’DEN, ABDURRAHMAN TUTDERE’YE ZIYARET    18:01   MERSIN MILLETVEKILI UYSAL: TOROSLAR’A TEKSTIL KENT, MUT’A MODERN BIR HAL İSTIYORUZ   17:07   NEVAF KıLıÇ: “TÜRKIYE-IRAK EKONOMIK İŞBIRLIĞI YENI BIR SÜRECE GIRDI”   17:03   ABD ADALET BAKANLıĞı, EPSTEIN SORUŞTURMALARıNDAKI GIZLI IFADELERIN KAMUOYUNA AÇıKLANMASıNı TALEP ETTI   16:59   ÖZEL’DEN MURAT ÇALıK TEPKISI: "MUHATAPLARıN BIZLERIZ GEL, BIZDEN NE ISTIYORSAN HESAPLAŞ AMA ÇOCUĞUN, ANANıN YAKASıNDAN DÜŞÜN ARTıK   16:50   ASLı ÖYMEN: “BIR VIRÜSE YENIK DÜŞTÜK ASLıNDA KÜÇÜCÜK BIR VIRÜSE”  
 
     
   

Büyükşehir’le Trafik Düzene Giriyor, Kaza Riski Minimuma İniyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, 50. Yıl Mahallesi’nde çok sayıda kazanın meydana geldiği 15. Cadde ile 20. Cadde kesişiminde bulunan Nehir Plaza Kavşağı’na trafik sinyalizasyon sistemi yerleştirdi. Böylece kavşakta trafik güvenli bir hale gelirken, kaza riski minimuma indi. 50. Yıl Mahallesi Muhtarı Nergis Özcan, “Ciddi derecede kazalarımızın olduğu bir noktaydı.Ben buna trafik ışığı demiyorum, cankurtaran ışığı diyorum” dedi.

 

Tarih : 14 Ağustos 2020 Cuma 23:34   Okunma : 473

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 50. Yıl Mahallesi’nde 15. Cadde ile 20. Cadde kesişiminde bulunan Nehir Plaza Kavşağı’na trafik sinyalizasyon sistemi yerleştirdi.

50. Yıl Mahallesi’nde, 15. Cadde ile 20. Cadde kesişimindebulunan ve trafik yoğunluğu fazla olan Nehir Plaza Kavşağı’nda çok sayıda kaza meydana geliyordu.Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve trafiğin güvenli hale getirilmesi amacıyla kavşağa trafik sinyalizasyon sistemi yerleştirdi.

Büyükşehir sayesinde trafik artık daha güvenli 

Kısa sürede yerleştirilen trafik sinyalizasyon sistemi ile kazalar minimuma indirilerek, vatandaşların güvenli bir şekilde kavşaktan geçişi de sağlanmış oldu. Kazaların yoğun olduğu kavşakta, sistem sayesinde trafik düzene girerken, kaza riski de en aza indirilmiş oldu.

Muhtar Özcan: “Ben buna trafik ışığı demiyorum, cankurtaran ışığı diyorum”

50. Yıl Mahallesi Muhtarı Nergis Özcan, aynı kavşakta kendisinin de kaza yaptığını belirterek, trafik sinyalizasyon sisteminin yerleştirilmesinden dolayı hem muhtar olarak hem de bir vatandaş olarak mutlu olduğunu söyledi. Özcan, “Ciddi derecede kazalarımızın olduğu bir noktaydı. Birçok kazaya tanık oldum. Kendim de kaza yaptım. 11 yıldır buraya trafik ışığı yerleştirilmesini bekliyordum ama kısmet ben muhtar olduğum zamanaymış. Burada o kadar çok insan öldü, o kadar çok insan sakat kaldı ki, ben buna trafik ışığı demiyorum, cankurtaran ışığı diyorum. Burası yapıldığı için çok mutluyum. Mahalle sakinlerimiz de çok mutlular. Vahap Başkanımız’a teşekkür ediyorum”dedi.

“10 gündür trafik ışıklarımız var ve o gün bugündür kaza yok”

3 yıldır 50. Yıl Mahallesi’nde oturan ve birçok kazaya tanık olduklarını ifade eden Nadir Ceyhan Karamanlı ise “Burada 3 yıl içerisinde olan kaza sayısı neredeyse 40’ıbuldu.Felaket kazalar oldu burada. Yaklaşık 10 gündür ışıklarımız var ve o gün bugündür kaza yok. Vahap Seçer’i tebrik ederim. Daha önceki başkanlardan böyle bir hizmet görmedik” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA