7 Mayıs 2025 Çarşamba


20:50   İBB CHP MECLIS GRUBU, SARAÇHANE`DEN BEYAZıT`A YÜRÜYÜŞ DÜZENLEDI   19:10   SINAN ATEŞ SUIKASTıNDA IKINCI SORUŞTURMA… TAKIPSIZLIK KARARıNA ITIRAZ DA REDDEDILDI, AYM`YE BIREYSEL BAŞVURU YAPıLACAK   18:59   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNı ARAŞTıRMA KOMISYONU`NDA BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN KONUŞTU: BIR KURUM DA `SORUMLU BENIM KARDEŞIM` DESIN CESURCA, OLAY BELEDIYE SıNıRLARı IÇERISINDE OLSAYDı AYNı GÜN ISTIFA ETMIŞTIM   18:54   MURAT EMIR: SAYıN CUMHURBAŞKANı CUMHURBAŞKANLıĞı YOLUNDA TELEF OLACAK   18:34   ÖZGÜR ÖZEL: "SOKAKTA YÜRÜYEMEYENLERDEN DEĞILIZ"   17:49   ABB`DEN OSMAN GÖKÇEK`E YANıT: ``BIZ, HıRSıZA HıRSıZ OLDUĞUNU UNUTTURMAYACAĞıZ. ÇÜNKÜ UNUTULURSA, KENDINI ERDEM ABIDESI SANıR``   17:45   BTP SÖZCÜSÜ ÖNDER: “MUHALIF DÜŞÜNEN KIM VARSA HAPISLERE ATıLıYOR. HAKLARıNDA YÜZLERCE ŞIKAYET DOSYASı VERILMIŞ BELEDIYE BAŞKANLARıYLA ILGILI HIÇBIR IŞLEM YAPıLMıYOR"   17:23   AYM`NIN, HAYVANLARı KORUMA YASASı`NıN IPTAL ISTEMINI REDDETMESI... MURAT EMIR: "HALKıN IKTIDARıNı KURDUĞUMUZDA ILK ADıMLARıMıZDAN BIRI BU KATLIAM YASASıNı IPTAL ETMEK OLACAK"   17:20   TBMM KİT KOMISYONU... CHP`LI AKBULUT: "ULUSAL SÜT KONSEYI`NIN YEM FIYATLARıNı KONTROL EDEMEDIĞIMIZ SÜRECE HIÇBIR ANLAMı YOK"   17:14   TİP: "ANAYASA MAHKEMESI, YAŞAMı DEĞIL, IKTIDARı VE ŞIDDET POLITIKALARıNı SEÇTI"   17:01   ESILA`NıN BABASıNDAN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A: "‘AILE YıLı` DEDINIZ, BIZ DE BIR AILEYIZ. AILELERI DAĞıTMAYıN"   16:54   ÖZGÜR ÖZEL: “BURADAN SONRA TÜRKIYE`NIN ÖNÜNDE YENI BIR IKTIDAR, YENI BIR DÖNEM VARDıR”   16:26   EKREM İMAMOĞLU`NDAN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGINE ÇAĞRı: "DIPLOMANı AL DA GEL"   16:23   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: “VIZYON PROJELERININ HIÇBIRI MUHALEFETIN GÜNDEMDE DEĞIL; KÜRESEL ÖLÇEKTE YAŞANAN GELIŞMELERE DE GÖZLERINI KAPATMıŞLAR"   16:10   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ARSLANKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU   16:10   ALMANYA`NıN YENI BAŞBAKANı MERZ`E, ULUSLARARASı KAMUOYUNDAN TEBRIK MESAJLARı   15:54   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı, HAYVANLARı KORUMA YASASı`NıN IPTAL ISTEMININ REDDINI ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE PROTESTO ETTI   15:53   ANKARA BAROSU: "YAŞAM HAKKıNı SAVUNACAK VE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞIZ"   15:45   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP`LI OCAKLı`DAN TRT TEPKISI: "EMEKLININ, IŞÇININ, YOKSULUN ELEKTRIK FATURASıNDAN FONLADıĞıNıZ KURUMU BU ŞEKILDE YAĞMALıYOR MUSUNUZ?"   15:40   CHP`LI DEMIR: “MEVCUT UYGULAMALAR SILIKOZIS GIBI MESLEK HASTALıKLARıNı ÖNLEMEK IÇIN YETERLI DEĞIL”  
 
     
   

Erdemli Ürünleri, Aliexpress ile Dünya Pazarında


Erdemli Belediyesi E-ticaret Dijital Dönüşüm Projesi e-ihracat bağlantısı, Aliexpress üzerinden kuruluyor. İç piyasanın yanısıra dış piyasaya da ürünlerini satacak olan üreticiler, 18 dilde tercüme kolaylığı ile dünyanın dört bir tarafına, kargo zorluğu yaşamadan satış yapma imkânına kavuşacak.

 

Tarih : 27 Ağustos 2020 Perşembe 11:41   Okunma : 905

Erdemli Belediyesi E-ticaret Dijital Dönüşüm Projesi e-ihracat bağlantısı, Aliexpress üzerinden kuruluyor.  İç piyasanın yanısıra dış piyasaya da ürünlerini satacak olan üreticiler, 18 dilde tercüme kolaylığı ile dünyanın dört bir tarafına, kargo zorluğu yaşamadan satış yapma imkânına kavuşacak.

Üreticileri dijital pazarla buluşturan E-Ticaret Dijital Dönüşüm Projesi ile ilçenin yöresel ürünleri, aracısız olarak dünyanın dört bir tarafına ulaşacak. Üreticiler ürünlerini, kargo ile Aliexpress’in İstanbul merkezine ulaştıracak ve oradan dünyanın dört bir tarafına gönderilecek.

“Erdemli E-ticaret Projesi, Dijital Devrimdir”

Eğitimlere katılarak vatandaşlara, Dünya pazarına açılmanın ülkeye sunduğu katkı ve ekonomi noktasındaki getirilerinden bahseden Fehmi Darbay,  Erdemli’nin ihracat bağlantısını Aliexpress olarak sağlayacaklarını vurguladı.  Darbay, “Erdemli E-ticaret projesi, dijital bir devrimdir. Gelişen Dünya’ya bakıldığında bir ilçede başlatılan bu hareket diğer Belediye Başkanlarına da örnek olacaktır. Ben Erdemli Belediye Başkanımızı bu vizyonundan dolayı tebrik ediyorum ve Türkiye’de Belediye bazında yürüttüğü bu proje için kendilerine teşekkür ediyorum. Biz de Aliexpress olarak, Belediyemizin bu projesine destek olmak adına bu eğitime katılan vatandaşlarımızın, Aliexpress E-ihracat sayfalarını ücretsiz olarak kuracak ve 10 saatlik eğitim programımızdan ücretsiz olarak faydalanmalarını sağlayacağız”  dedi.

 Projenin E-ihracat ayağını Aliexpress’in çok rahatlıkla yapabileceğini ifade eden Alixpress Türkiye Eğitmeni Fehmi Darbay,  “Erdemli’de böyle bir projenin büyümesi bizi çok şaşırttı. Proje bize dillendirildiği zaman, buraya hakikaten heyecanla yaklaştık. Bununla alakalı paylaşımlar yaptık. Türkiye’nin Mersin ilinin Erdemli ilçesi, böyle bir vizyona sahip projeyi hayata geçirirken, bunun Türkiye genelinde devlet nezdinde de hayata geçirilmesi gerekiyor. Nedeni şu, e-ihracat dünyada çok büyüyor. Pandemi artık bunu vazgeçilmez hale getirdi. O yüzden bizim tez vakitte, bu projeleri destekleyerek büyütmemiz gerekiyor. Aliexpress gibi bir platformu Erdemli’ye getirmek ve eğitim verdirmek, hakikaten takdire şayan bir durum. Bizim Aliexpress depomuz, İstanbul Tuzla’da. Diyoruz ki, Ürünü Tuzla’ya gönderin, gerisi bizde siz karışmayın diyoruz. Biz oradan dünyanın dört bir tarafına ürünlerinizi ulaştırırız” diye konuştu.

Erdemli’nin Ürünleri, Dünya Pazarı İle Buluşuyor

Erdemli’nin ürünlerini, iç piyasanın yanı sıra dış piyasayla da buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Bu proje ile Erdemli’nin ürünlerini dünyanın dört bir tarafına göndereceğiz. E-ticaret ile üreticilerimizin ürünlerini, her an tüketiciye ulaştırabilecekleri bir sistem ortaya koyuyoruz. İş yükünün azalacağı, zamandan tasarruf edilecek bu sistem sayesinde; Erdemli’nin limonu, balı, yöresel ürünleri dünya pazarında tüketiciyle buluşacak. Bu kapsamda eğitimlerden sonra başvuru yapan vatandaşlarımıza internet sitelerini ücretsiz olarak kuracak ve süreç boyunca da kurduğumuz 13 kişilik uzman ekiple desteğe devam edeceğiz” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA