2 Haziran 2024 Pazar


13:01   İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINANıN ÇEVRESINDEKI 3 BINA BOŞALTıLDı.. ÇÖKME ANLARı KAMERALARA YANSıDı   11:28   İSTANBUL VALILIĞI: "KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINADA 1 KIŞI HAYATıNı KAYBETMIŞ, 7 KIŞI DE YARALANMıŞTıR"   09:33   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "KÜRESEL EMEKLILIK RAPORUNDA EN KÖTÜ EMEKLILIK SISTEMLERININ SıRASıYLA HINDISTAN, FILIPINLER, ARJANTIN VE TÜRKIYE OLDUĞU ORTAYA ÇıKTı"   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   08:12   3 ILÇE VE 4 BELDEDE YEREL SEÇIM YENILENIYOR... OY VERME IŞLEMLERI BAŞLADı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   17:29   ABD BAŞKANı BIDEN, LGBTQİ+ ONUR AYı`Nı KUTLADı   16:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:03   CHP SAMSUN MILLETVEKILI MURAT ÇAN: "BARıNAKLARı GEZEREK RAPOR OLUŞTURACAĞıZ"   14:08   CHP, YARıN RIZE`DE DÜZENLENECEK ÇAY MITINGI`NE HAZıRLANıYOR...   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:42   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`E KURBAN BAYRAMı`NDAN ÖNCE İADEIZIYARETTE BULUNACAĞıNı SÖYLEDI   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:53   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ZELIHA AKSAZŞAHBAZ`DAN BURDUR AÇıKLAMASı   11:39   ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞI`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTI  
 
     
   

Çocuk Gündüz Bakımevi Öğretmenlerine Düzenli Virüs Testi


Kentte yaşayanların sağlıklı olması adına tüm tedbirleri alan Mezitli Belediyesi, minikleri de ihmal etmiyor. Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evinde eğitim veren öğretmen ve personellere düzenli olarak korona testi yapılıyor.

 

Tarih : 29 Ağustos 2020 Cumartesi 20:22   Okunma : 577

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, test sırasında Bakım Evini ziyaret ederek sağlık personeli, öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi.

Düzenli olarak hijyen ve ilaçlama çalışmalarının yapıldığı Çocuk Gündüz Bakım Evindeki virüs testini yapan Sağlık Memuru Mehmet Çetiner, tüm numunelerin negatif çıktığı bilgisini verdi.

Öğretmenlere mümkün olduğunca sık test yapılması ve taşıyıcı olup olmadıklarından emin olunması, öğrencilerin bir arada olacağı aktivitelerin yapılmaması, bir araya geldiklerinde de birbirlerine yaklaşmalarının önlenmesi ve mutlaka maskenin takılması gerektiğine dikkat çeken Çetiner, “Sıkça el hijyenin öğrencilere hatırlatılması ve öğretmenlerinde mümkün olduğunca sık sık teste tabi tutulması gerekmektedir" diye konuştu.

Mezitli’de yaşayanları virüse karşı korumanın en önemli görevi olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Maske dağıtarak, ilaçlama ve hijyen sağlayarak halkımızı virüse karşı korumaya çalışıyoruz. Yine belediyemize bağlı birim ve kurumlarda uyguladığımız kurallarla virüsü vatandaşlarımızdan uzak tutmaya çalışıyoruz. Anaokulumuzda sürekli minik çocuklarımızla bir arada olan öğretmenlerimizi de testten geçirerek virüsten uzak tutmaya çalışıyoruz. Tüm testlerin negatif çıkması bizleri son derece memnun etti” dedi.

Virüse karşı belediye olarak tüm tedbirleri almaya çalıştıklarının altını çizen Başkan Tarhan, “Her türlü tedbiri alıyoruz ancak Korona virüsü bizim tek başımıza engelleyebileceğimiz bir şey değil. Toplumsal olarak tedbirli olmamız gerekiyor. Kendimizi korumanın en iyi yolu toplumsal bir bilinçle virüse karşı durmamızdan geçiyor” şeklinde konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA