26 Temmuz 2025 Cumartesi


18:03   BÜYÜKŞEHIR İLE MERSIN DENIZI ATıKLARDAN ARıNıYOR   17:57   ENERJISA DAĞıTıM ŞIRKETLERI KRITIK TEKNOLOJIYI TÜRKIYE’YE GETIRDI: TEMAS GERILIMI TESPIT TEKNOLOJISIYLE ŞEBEKE GÜVENLIĞI ARTıYOR   17:56   İSTANBUL TICARI GAYRIMENKUL SEKTÖRÜNDE NELER OLUYOR   17:49   ÖZGÜR ÖZEL SEMT PAZARıNDA... ESNAF: “BIR KILO MUZ ISTER DIYE INSANLAR ÇOCUKLARıNı KORKUDAN PAZARA GETIREMIYOR”   17:22   AHMET ÖZER: TUTUKLU BULUNDUĞUM IKINCI DOSYADA HAKKıMDA ‘RÜŞVET’ YA DA ‘YOLSUZLUK’ IDDIASı SÖZ KONUSU DEĞILDIR   16:35   MESKİ, ANAMUR ÇUKURABANOZ MAHALLESI’NDE ALTERNATIF SU KAYNAĞıNı DEVREYE ALDı   16:33   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “MEHMET MURAT ÇALıK’ıN SAĞLıĞı TEHLIKEDE, BU ZULÜM DERHAL SONA ERMELI”   15:36   CHP’LI KıŞ: ASGARI ÜCRET EV TUTMAYA YETMIYOR, EMEKLI ISE HAYATTA KALMAYA ÇALıŞıYOR   09:40   19 MART MITINGI SONRASı EVE DÖNÜŞ YOLUNDA DARP EDILEREK GÖZALTıNA ALıNAN ŞEHIR PLANCıSı AYHAN ERDOĞAN’ıN SUÇ DUYURUSUNA TAKIPSIZLIK KARARıNA ITIRAZ   09:30   FRANSA CUMHURBAŞKANı MACRON: FILISTINI RESMEN TANıYACAĞıZ   09:10   BÜYÜKŞEHIR, GÜLNAR KıRSALıNDAKI ÜSTYAPı YATıRıMLARıNı SÜRDÜRÜYOR    04:17   CHP ADANA İL BAŞKANLıĞı’NDAN ZEYDAN KARALAR’ıN ÇOCUKLARı HAKKıNDA GÖZALTı IDDIALARıNA YALANLAMA: "GERÇEĞI YANSıTMıYOR"   01:38   CHP’LI YAVUZYıLMAZ: ERDOĞAN’ıN YÜCE DIVAN’DA YARGıLANMASıNA NEDEN OLACAK BELGELERE ULAŞTıK   21:56   “MERSIN SANAYI, ÜRETIM VE TICARI ALANLARDA ISTIHDAM GÜCÜNE SAHIP”   16:32   VAHAP SEÇER: “ORMAN YANGıNLARıNDA HAYATıNı KAYBEDEN GÖREV ŞEHITLERIMIZE ALLAH’TAN RAHMET, ACıLı AILELERINE SABıR VE ULUSUMUZA BAŞSAĞLıĞı DILIYORUM”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN YANGıNDA HAYATıNı KAYBEDEN GÖNÜLLÜLER IÇIN AKUT’A TAZIYE ZIYARETI   16:28   ÖZGÜR ÖZEL, LOZAN ANTLAŞMASı’NıN 102’NCI YıL DÖNÜMÜNDE ANıTKABIR’I ZIYARET ETTI   23:30   ÖZGÜR ÖZEL: KIMSEYE DEMOKRASI ÇATıSıNı YıKTıRıP MEZHEP ÇATıSı ÜZERINDEN PLAN YAPTıRMAYıZ   21:43   CHP’NIN MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI BAKıRKÖY’DE... ÖZGÜR ÖZEL, IKI BAĞıMSıZ MILLETVEKILINE CHP ROZETI TAKTı   21:40   DENIZ YÜCEL: TÜRK HAVA KURUMUNUN YANGıN SÖNDÜRME UÇAKLARıNı SATTıRANLARıN ACABA VICDANLARı RAHAT Mı  
 
     
   

CHP Mersin Milletvekili Antmen’den Başkan Dinçer’e Ziyaret


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Av. Alpay Antmen, bünyesinde kurulu 69 meslek odası ve 60 bin üyesiyle kentin en büyük meslek kuruluşu olan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret ederek Ahilik Haftasını kutladı ve esnaf sanatkarların sorun ve beklentileri hakkında fikir alış verişinde bulundu.

 

Tarih : 18 Eylül 2020 Cuma 19:23   Okunma : 559

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Av. Alpay Antmen, bünyesinde kurulu 69 meslek odası ve 60 bin üyesiyle kentin en büyük meslek kuruluşu olan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret ederek Ahilik Haftasını kutladı ve esnaf sanatkarların sorun ve beklentileri hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Ahilik Haftası kutlama ziyaretlerinden dolayı CHP Mersin Milletvekili Av Alpay Antmen’e teşekkürlerini ileten Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, “Günümüzde, esnaf ve sanatkarların oluşturduğu kurumlar; Ahiliğin insana değer veren, dayanışmayı özendiren ve adaleti amaçlayan temel ilkelerinden yararlanmakta, insanlığın ortak erdemleri olan sevgi, bilgi, dostluk, adalet ve dayanışma gibi değerlere önem vermektedir. İşte, daima “iyiyi, doğruyu, güzeli” benimsemiş olan Ahilik kurumunun bu yanlarını yeni nesillere aktararak öğretmek amacıyla her yıl coşkuyla kutladığımız Ahilik Haftasını, bu yıl Covid 19 salgını nedeniyle kısıtlamalı olarak gerçekleştirdik” dedi. Dinçer, “Kutlamalarımız Cumhuriyet Alanında Atatürk Anıtına çelenk sunma ile başlayıp, Mersin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinden oluşan protokol ziyareti ile sona erdi. Yine bu ziyaretlerimizde Yılın il Ahisi, Yılın kalfası ve çırağına ödülleri verildi” dedi.

Covid 19 salgınından en büyük zararı gören esnaf sanatkarların mağduriyetinin hala devam ettiğinin altını çizen Başkan Dinçer, “Bugün kahvehanelerimizde oyun yasak olmasından kaynaklı müşteriler gelmiyor. Yine okulların kapalı olmasından dolayı, servis araçlarımız evlerin önünde yatıyor. Ulaşım sektörümüz yüzde 50 kapasite ile çalışıyor. İnsanların alış veriş yapmaması ve sokağa çıkmamasından kaynaklı esnafımızın kazanı kaynamaz duruma geldi” diye konuştu.

Ziyaret, güncel ekonomik ve siyasi gelişmeler hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.






Paylaş :
Etiketler :  alpay, antmen, chp, ziyaret, dinçer, milletvekili

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA