15 Ağustos 2025 Cuma


16:19   ÖZLEM ÇERÇIOĞLU: "AK PARTI ÇATıSı ALTıNDA HIZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞIM"   16:16   ÖZGÜR ÖZEL, ’İBB BORSASı’NA ILIŞKIN BELGE AÇıKLADı... ÖZEL: "ALLAH BUNDAN SONRA AK PARTI’YE AYDıN’DA KOLAYLıK VERSIN, MILLET MILLI IRADE HıRSıZLıĞıNı AFFETMEZ”   14:23   YENIŞEHIR BELEDIYESI SILIFKE’DE YANGıN SÖNDÜRME ÇALıŞMALARıNA DESTEK VERDI   14:19   İBB SORUŞTURMASı TUTUKLUSU IŞ ADAMı KAPKI’DEN, AVUKAT BIRINCI’YE SUÇ DUYURUSU   13:54   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "İBB BORSASı" İDDIASı: "AK TOROSLAR ÇETESI ÇÖKÜYOR"   13:53   AYDıN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÇERÇIOĞLU, CHP’DEN ISTIFA ETTI   13:40   SILIFKE’DE YANGıN KABUSU: BÜYÜKŞEHIR, 87 PERSONEL VE 53 ARAÇLA MÜDAHALE EDIYOR   23:44   SILIFKE’DE CIĞERLERIMIZ YANıYOR   15:39   CHP’LI BAŞARıR’DAN ANTALYA HALKıNA ÇAĞRı   15:37   KARALAR’ıN AVUKATıNDAN HUKUK SKANDALı İDDIASı   15:35   10 6’LıK TEKLIF MEMUR VE MEMUR EMEKLISINI MEMNUN ETMEDI   13:46   EVRENSEL GAZETESINE KURŞUNLU SALDıRı   13:42   İMAMOĞLU’NDAN ULUSLARARASı ÇAĞRı   13:18   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA’DAN AILE ARABULUCULUĞU TEPKISI   13:16   GÖKHAN GÜNAYDıN: ERKEN SEÇIMIN DAHA FAZLA GECIKTIRILEBILME IHTIMALI KALMAMıŞTıR   13:14   GAZZE’DE ATEŞKES ÇıKMAZı   13:07   KıŞ ÖNCESI BOZTEPE’YE KAPSAMLı BAKıM   11:35   YENIŞEHIR BELEDIYESI KALDıRıM VE YOL IŞGALLERINE GEÇIT VERMIYOR   10:52   MERSIN’DE KıRSAL KALKıNMAYA BÜYÜK DESTEK: ‘HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM’ PROJESIYLE 300 AILE AYAĞA KALKTı   10:51   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI BARıNMA SORUNUYLA KARŞı KARŞıYA... BAŞKENTTE EV KIRALARı 17 BIN LIRADAN, YURT ÜCRETLERI 12 BIN LIRADAN BAŞLıYOR  
 
     
   

Başkan Seçer,Mersin Kozmetik, Güzellik Ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarında


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilk kez düzenlenen “Mersin Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı”nın açılış törenine katıldı.Mersin’in bir açık hava müzesi hüviyetinde olduğunu, on binlerce yıldır bir sürü medeniyeti, semavi dinleri bünyesinde barındırdığını vurgulayan Seçer,“İnsanları buraya çekmenin yollarını bulmak gerekiyor. İşte bir tanesi fuar düzenlemeleri, fuar etkinlikleri.Ancak onların da buraya rahat ulaşımını sağlamamız gerekiyor. Mersin bu konuda çok imkanlar sunuyor” diye konuştu.

 

Tarih : 4 Ekim 2020 Pazar 11:34   Okunma : 911

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilk kez düzenlenen “Mersin Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı”nın açılış törenine katıldı. Başkan Seçer, planlanan yeni fuar alanı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.Çok daha geniş bir alanda, uluslararası misafirleri ağırlayabilecek,sadece Türkiye'nin değil hem Ortadoğu'nun hem dünyanın saygın fuar alanlarından birini gerçekleştirebilecekleri belirten Başkan Seçer,“Bu görev başta bize, Büyükşehir Belediyesi’ne düşüyor. Tabii ilçe belediyelerimizin de, merkezi yönetimin de önemli katkılarıyla bunu gerçekleştirebiliriz” dedi.

Açılışta, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yanı sıra AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, CNR Holding Fuarlar Genel Müdürü Alkan Usta, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, sivil toplum kuruluşları ve sektör temsilcileri yer aldı.Fuar, 3-6 Ekim 2020 tarihleri arasında Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine ev sahipliği yapacak.

“Türkiye'nin değil hem Ortadoğu'nun, hem dünyanın saygın fuar alanlarından birini gerçekleştirebiliriz”

Seçer, açılışta yaptığı konuşmada yeni fuar alanı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak,“Çok daha geniş bir alanda, uluslararası misafirleri ağırlayabileceğimiz, bütün müştemilatıyla, bütün o kompleks içerisindeki yapısıyla, alt yapısıyla, üst yapısıyla sadece Türkiye'nin değil hem Ortadoğu'nun hem dünyanın saygın fuar alanlarından birini gerçekleştirebiliriz. Bu görev başta bize, Büyükşehir Belediyesi’ne düşüyor. Tabii ilçe belediyelerimizin de, merkezi yönetimin de önemli katkılarıyla bunu gerçekleştirebiliriz. Böyle de bir düşüncemiz var, şu anda üzerinde çalıştığımız bir proje” diye konuştu.

CNR gibi Türkiye'de fuar sektörünün tartışılmaz duayeni bir kuruluşun Mersin’de fuar düzenlemesinin önemine dikkat çeken Başkan Seçer, “Mersin, ticari olarak da, sosyal olarak da, kültürel olarak da, tarihi olarak da aklınızda yaşama dair ne varsa her konuda parmakla gösterilecek bir coğrafya” dedi.

“İnsanları Mersin’e çekmenin yollarından bir tanesi fuar etkinlikleri”

Seçer, tarih, arkeoloji bilincinin Türkiye'de eskiye dayanmadığını amaMersin’de25 yıldır Arkeoloji Günleri etkinliğinin düzenlendiği ifade ederek, “İşte Mersin böyle bir yer. Çünkü gerçekten bir açık hava müzesi hüviyetinde, on binlerce yıldır bir sürü medeniyeti, semavi dinleri bünyesinde barındırmış bir kent. İnsanları buraya çekmenin yollarını bulmak gerekiyor. İşte bir tanesi fuar düzenlemeleri, fuar etkinlikleri.Ancak onların da buraya rahat ulaşımını sağlamamız gerekiyor. Mersin bu konuda çok da imkanlar sunuyor” dedi.

“Çukurova Uluslararası Havaalanı’nın başına gelmeyen kalmadı”

Seçer, Çukurova Uluslararası Havaalanı’ndan da bahsederek, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Uluslararası havaalanı çok önemli. Biz şu anda Adana Şakirpaşa Havaalanı’ndan faydalanıyoruz. Uluslararası bir havaalanı değil ama tabii bizi, yükümüzü çeken bir havaalanı. Bunun daha büyüğü, yapılmakta olan Çukurova Uluslararası Havaalanı. Kargo taşımacılığına da müsait ama başına gelmeyen kalmadı. Çok büyük talihsizlikler yaşadı. Umut ediyorum, yerel yönetimler, merkezi yönetim, iktidar, muhalefet, bunun ayrımı olmaksızın biz yöneticiler, idareciler bu işi dört elle tutup, sarılıp kotarmamız lazım. Tabii ki iş örgütleri, meslek odaları özellikle burada Ticaret ve Sanayi Odası var, MESİAD var, yine kuruluşları bir arada toplayan STK’lar var, odalar var. Beraberce bu konuların üzerinde çalışmaları sürdüreceğiz. Çünkü çalışıyoruz, çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Hem ülkemiz bunu hak ediyor, hem güzel insanlarımız bunu hak ediyor.”

Seçer, Mersinliler’i fuara davet etti

Eşi Meral Seçer’in de fuarı gezmek istediğini söyleyen Seçer, “İşte mesajı alın. Kadınların güzellik konusunda zaafiyetleri var, bunu tartışmasız kabul ediyoruz. Türkiye'de de 2 milyar dolar düzeyinde bir sektör oldu, arkadaşlarım bana aktardı. Gerçekten önemli bir ticari alan. Buradan Mersinimiz’in güzel kadınlarını, kardeşlerimi fuara davet ediyorum. Tabii ki mesafe, maske, hijyen konusuna da riayet ederek, hem fuarımızı şenlendirsinler, hem de kendilerine güzel bir alışveriş imkanı olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Seçer, açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri ile birlikte “Hayırlı, uğurlu olsun” diyerek, açılış kurdelesini kesti.Seçer, daha sonra tüm stantları gezerek, katılımcılarla buluştu ve sohbet etti.

Fuar, 6 Ekim’e kadar  ziyaret edilebilecek

Akdeniz Bölgesi’nin en büyük güzellik fuarı olarak nitelendirilenMersin Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı, yeni normale dönüş kriterleri kapsamında gerekli tüm önlemler ile kapılarını açtı.CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından; Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD), Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası (MERBEK), Mersin Güzellik Uzmanları Derneği (MERGUD) işbirliği ve KOSGEB desteğiyle organize edilen fuar, 3-6 Ekim’de Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor. 200’ün üzerinde yerli ve yabancı markanın saç bakımından bebek kozmetiğine, estetikten kuaför bakımına kadar birbirinden özel ürünlerin tanıtılacağı fuar, 10 bin metrekarelik alanda gerçekleştiriliyor.Mersin ve çevre iller olmak üzere Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nin dikkatini çeken fuar, 2 milyar dolarlık bir ticaret hacmi bulunan Türk güzellik ve kozmetik sektörünü bir araya getiriyor.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, MERBEK, MERGUD, KORONAVİRÜS, MTSO, KOSGEB, PANDEMİ, CNR HOLDIİNĞ, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, VAHAP SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 



 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA