3 Ağustos 2025 Pazar


01:01   BAŞKAN SEÇER’DEN HASTA TUTUKLU BELEDIYE BAŞKANıNA ZIYARET: “BU VEBALIN ALTıNDA KALıRSıNıZ”   19:49   ÖZGÜR ÖZEL: "KOMISYONDA BıRAKıN CUMHURIYET’IN KOLONLARıNı KESTIRMEK, ’CUMHURIYET KOLONUNUN ÜZERINE KÜÇÜCÜK BIR ÇIVI ÇAKACAĞıM’ DIYENE MÜSAADE ETMEYIZ"   19:23   BIR VIDEO ILE BAŞLADı: MEZITLI BELEDIYESI ARAS’LA EL ELE   16:41   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN ÖNEMLI AÇıKLAMALAR   15:35   TOROSLAR BELEDIYESI ÇEVRE TEMIZLIĞI SEFERBERLIĞINI SÜRDÜRÜYOR   13:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU   09:03   BÜYÜKŞEHIR’IN “GELECEK HAYALIM” PROJESI KADıNLARıN GÜCÜNE GÜÇ KATACAK    23:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, KAŞLı HAYVAN BAKıMEVI VE DOĞAL YAŞAM MERKEZI’NE DAIR IDDIALAR HAKKıNDA AÇıKLAMA YAPTı   20:44   BÜYÜKŞEHIR HALK KART’ıN TEMMUZ AYı TUTARLARıNı YATıRDı   19:37   BAŞKAN YıLDıZ, “BÖLGEDEKI ULAŞıMı DAHA DA GÜÇLENDIRIYORUZ”   19:06   CHP TOROSLAR İLÇE BAŞKANLıĞı’NA DURSUN KOÇ ATANDı   16:02   CHP’NIN KOMISYONA VERECEĞI 10 ÜYE BELLI OLDU   15:57   ÖZGÜR ÖZEL SZC TV CANLı YAYıNıNDA KONUŞTU: “CHP, İMRALı’YA HEYET YOLLAMAZ”   15:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KAŞLı BAKıMEVI GÖRÜNTÜLERIYLE ILGILI AÇıKLAMA   15:51   CHP SÖZCÜSÜ YÜCEL’DEN, ORMAN YANGıNLARıYLA ILGILI SORU ÖNERGESI   15:48   ÖZGÜR ÖZEL SZC TV CANLı YAYıNıNDA KONUŞTU: “ADAYı DEĞIŞTIRECEK OLURSAK TEKIL BIR KARAR VERMEM. EN DOĞRU ADAYı BELIRLERIZ”   09:50   MERSIN BAROSU: “ADALETIN GECIKTIRILMESINE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞIZ    09:42   BÜYÜKŞEHIR MERSIN’IN MAVISI İÇIN 7/24 NÖBETTE   09:34   İHALE VAR, FIRMA VAR, YOL YOK! AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR   09:28   BAŞKAN SEÇER’DEN TERCIH DÖNEMINDE GENÇLERE MERSIN ÇAĞRıSı  
 
     
   

Akdeniz Belediyesi’nden; Engelli Vatandaşlara Akü, Gıda, Hijyen Ve Kırtasiye Desteği


Başkan Gültak; ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, engelli vatandaşlara, kullandıkları araçları için yeni aküler hediye etti. Gün nedeniyle ayrıca evlerinde ziyaret edilen engelli vatandaşlara, çeşitli gıda ürünleri, hijyen ve dezenfektan malzemeleri, kırtasiye ürünleri ile hasta bezlerinin bulunduğu koliler teslim edildi.

 

Tarih : 4 Aralık 2020 Cuma 03:05   Okunma : 404

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, ilçe sınırlarında yaşayan engelli vatandaşları unutmadı. Engelli vatandaşları ve yakınlarını makamında ağırlayan Başkan Gültak, onlarla sohbet etti, zaman içerisinde ömrünü tamamlayan akülü araçları için de 8 çift yeni akü hediye etti. Akdeniz Belediye Spor Kulübü Engelliler Basketbol takımı oyuncuları da gün nedeniyle Başkan Gültak’ı makamında ziyaret etti.

“Engelli kardeşlerimize, sadece 1 gün değil, 365 gün sahip çıkmalıyız”

Engelli bireylerin ve ailelerinin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Gültak, engelliler yararına bugüne dek yapılan hizmet ve projelere, önümüzdeki süreçte yenilerini ekleyeceklerini ifade etti. Akdeniz ilçe merkezinde 5 farklı bölgede, akü şarj istasyonu kuracaklarını da belirten Başkan Gültak; “Asıl engellilik; bir organın eksikliği değil, insanın kalbinde, gönlünde sevgi olmamasıdır. Belediye, şahsım ve ailem olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Engelli kardeşlerimize 1 gün değil, 365 gün sahip çıkmalıyız. Sizler için gücümüz yettiğince elimizden gelen her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Engellilere, çeşitli ihtiyaç malzemeleri teslim edildi

Gün nedeniyle ayrıca; Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından da farklı mahallelerde yaşayan aileler ziyaret edildi. Ziyaretlere, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökmen Akyürek, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ali Turna, Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği ve Akdeniz Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Soner Demir ile müdürlük personeli katıldı. Başkan Yardımcısı Akyürek, ziyaret ettiği her evde engelli vatandaşlar ve yakınları ile ayaküstü sohbet etti. Başkan Gültak’ın selam ve sevgilerini ileten Akyürek, engellilerin taleplerini dinleyip, gerekenin en kısa sürede yapılacağını söyledi.

Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı alınan tedbirlere uyularak yapılan ev ziyaretlerinde, sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edildi. Engelli veya engelli yakını olan vatandaşların tablet, asansör kurulumu, çocuk maması ve bezi, hasta bezi ile benzeri istekleri de müdürlük ekipleri tarafından not edilerek, bu taleplerin en kısa zamanda yerine getirileceği ifade edildi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZBELEDİYESİ’NDEN, ENGELLİ, VATANDAŞLARA, AKÜ, GIDA, HİJYEN, VE, KIRTASİYE, DESTEĞİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA