21 Ağustos 2025 Perşembe


16:12   İMAMOĞLU, KADıKÖY’DEKI YURT AÇıLıŞıNA SILIVRI’DEN MESAJ GÖNDERDI   16:10   İMAMOĞLU’NUN DUYURUSUNU YAPTıĞı YURT AÇıLDı... ÖZGÜR ÖZEL, ERDOĞAN’A SESLENDI   16:08   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’TEN HÜKÜMETIN ZAM TEKLIFINE PROTESTO   15:38   KONYA’DA 4 YAŞıNDAKI ÇOCUĞA İSTISMAR   14:45   ÖZEL: “TÜRKIYE’NIN EN ŞANLı DIRENIŞI YAŞANıYOR”   14:42   ATEŞKESTE GÖZLER İSRAIL’DE: HAMAS ’EVET’ DEDI, KARAR CUMA GÜNÜ   14:31   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, MIMARLAR ODASı ILE BIR ARAYA GELDI   14:28   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN “DOĞA DOSTU” ATıK YÖNETIMI   14:24   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA YÖNELIK SERAMIK SANATı EĞITIMI   13:01   TBMM ÖNÜNDE ARAÇ YAKAN ŞÜPHELI TUTUKLANDı: SORUŞTURMA DEVAM EDIYOR   09:23   TARSUS BELEDIYESI’NDEN ÖZBEK MAHALLESI’NE YENI ÇEHRE: TEMIZLIK VE ÇEVRE DÜZENLEMESI TAMAMLANDı   09:10   MERSIN’DE ÇIFTÇIYE CAN SUYU: BÜYÜKŞEHIR’DEN BINLERCE METRE SULAMA BORUSU DESTEĞI    19:11   CHP’DEN MERSIN’DE SAHA ATAĞı: AYHAN BARUT 19 MART DARBESININ FATURASıNı AÇıKLADı   18:10    TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KAMERA ZORUNLULUĞU SÜRESI UZATıLDı   18:07   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN YEŞIL ALANLARA BÜYÜK DOKUNUŞ   18:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ONKOLOJI HASTALARıNA CAN SIMIDI ULAŞıM HIZMETI   17:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AILELERE BÜYÜK DESTEK: “EBEVEYN YOLCULUĞU” SEMINERLERI ÜCRETSIZ BAŞLADı   17:43   YUMURTALıK BELEDIYESI’NDEN DIJITAL DEVRIM: SAHIL KART ILE TAM ŞEFFAFLıK DÖNEMI BAŞLADı   15:52   MUSTAFA SARıGÜL MALATYA’DA KONUŞTU: "CHP SAVAŞ MEYDANLARıNDA KURULDU, KÜÇÜK INSANLARıN IŞI DEĞILDIR"   15:50   ÖZGÜR ÖZEL: "SıNDıRGı’NıN AFET BÖLGESI ILAN EDILMESI GEREKIYOR"  
 
     
   

Büyükşehir Kariyer Merkezi Enerjisini Kurumlar Arası İşbirliğinden Alıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği işbirliği ve faaliyetlerle çalışmalarına devam ediyor. Kariyer Merkezi, son olarak Mersin’de bulunan 4 üniversite işbirliğinde üniversite öğrencilerine yönelik kariyer etkinliği düzenledi.

 

Tarih : 5 Aralık 2020 Cumartesi 11:29   Okunma : 383

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde kurulan Kariyer Merkezi, gerçekleştirdiği işbirliği ve faaliyetlerle çalışmalarına devam ediyor. Son olarakMersin, Tarsus, Toros ve Çağ Üniversiteleri işbirliğinde üniversite öğrencilerine yönelik kariyer etkinliğine imza atan Kariyer Merkezi, kurumlar arası işbirliğine önem veren bir anlayışla hizmet sunmayı sürdürüyor.

İstihdamı artıran kurumlarla işbirliği öğrencilere katkı sunuyor

Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, yaklaşık bir yıldır faaliyet veren Kariyer Merkezi’nin öncelikle kurumlar arası işbirliğine önem veren bir anlayışla hareket ettiğini ifade etti. Özada,36 kurumdan oluşan İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu’nu oluşturduklarını, bu kez deüniversite öğrencilerine daha profesyonel kariyer rehberliği hizmeti sunmak amacıyla kentte bulunan 4 üniversitenin Kariyer Merkezleri ve Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) ile ortak etkinliklere imza attığını söyledi.

Mersin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Mualla Yüceol, işsizlik gibi bir sorunun büyüdüğü pandemi sürecinde Kariyer Merkezi’nin gerçekleştirdiği etkinliklerin önemli olduğunu dile getirirken, bu süreçte Migros gibi istihdamı arttıran kurumlarla işbirliğinin öğrencilere katkı sağlayacağını belirtti.

İstihdam sanal kanallarda artıyor

Tarsus Üniversitesi Kariyer ve Mezun Ofisi Koordinatörü Dr. Nazmiye Ülkü Pekkan, üniversite öğrencilerinin bu süreçte kariyer yolculuklarına destek sunan etkinlikler için teşekkürlerini sunarken, Migros İnsan Kaynakları Müdürü Koray Özdemir ise pandemi sürecindeki işe alımlarda dijitalleşme yolculuklarına başladıklarını aktararak, işe alımlarda pozisyonun gereklerine göre kriterler belirlediklerini, yaşanan pandemi sürecinde perakende ve sağlık sektörünün önemini bir kez daha gördüklerini ve istihdamın sanal kanallarda yoğunlaştığına dikkat çekti. 

Özdemir, Migros olarak üniversite öğrencilerine yönelik parttime yönetici programlarına önem verdiklerini ve bu program için üniversitelerle işbirliği yaptıklarını aktırırken, etkin bir özgeçmiş yaratmanın püf noktalarını anlattı.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, KARİYER, MERKEZİ, ENERJİSİNİ, KURUMLAR, ARASI, İŞBİRLİĞİNDEN, ALIYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA