7 Ağustos 2025 Perşembe


15:17   EKREM İMAMOĞLU’NDAN IKTIDARA MURAT ÇALıK TEPKISI   15:16   ÖZGÜR ÖZEL’E SALDıRAN SELÇUK TENGIOĞLU’NUN TUTUKLULUĞUNUN DEVAMıNA KARAR VERILDI   15:14   MILLI DAYANıŞMA, KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU’NUN IKINCI TOPLANTıSıNDA JAMMER ÖNLEMI   15:13   GÜLCAN KıŞ’TAN BAKAN GÖKTAŞ’A SORU ÖNERGESI TEPKISI   14:33   TARSUS’UN YOLLARı YENILENIYOR: 9 MAHALLEDE ASFALT YAMA ÇALıŞMASı   09:22   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE ÖRNEK ADıM: ISO 50001 SERTIFIKASıYLA MERSIN’DE BIR İLK!   09:15   MERSIN YAZ AKŞAMLARıNA RITIM KATıYOR: BÜYÜKŞEHIR’IN KONSERLERI TATILCILERI COŞTURDU   01:28   CHP’DEN ÖZGÜR ÖZEL’IN MAKAM ARACı IDDIALARıNA YANıT: İDDIA EDILDIĞI GIBI BIR MAKAM ARACı BULUNMAMAKTADıR   23:59   MERSIN’DE TÜRK-JAPON DOSTLUĞU YENIDEN TAÇLANDı: 135 YıLLıK VEFA VE 40 YıLLıK KARDEŞLIK AYNı SOFRADA BULUŞTU   22:25   ÖZGÜR ÖZEL: BIR ÇETE İBB DAVASı BORSASı OLUŞTURDU. HSK’YA YARıN TARIH, GÜN, SAAT VERECEĞIZ   21:05   İMAMOĞLU’NDAN TUZLA MITINGINE MESAJ: DIPLOMAM HıZLA IPTAL EDILSIN, DIYE ÜNIVERSITEYE BASKı YAPAN SAVCıLıK, IDDIANAMEYI HALA HAZıRLAYAMADı   20:22   CHP’LI BANKOĞLU’NDAN GENÇLIK DELEGESI ENES HOCAOĞULLARı’NıN TUTUKLANMASıNA TEPKI: DÜŞMAN HUKUKU UYGULANıYOR   20:18   MERSIN’DE 11 YAŞıNDAKI ARAS’TAN TÜRKIYE’YE İLHAM OLAN ÇEVRE HAREKETI   16:12   TOROSLAR KARDEŞ GÖÇERLER YÖRÜK ETKINLIĞINE HAZıR   16:08   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "BIZIM OLDUĞUMUZ BIR KOMISYONDA BIR ANAYASA ÇALıŞMASı ASLA OLMAYACAK, YAPıLAMAZ"   16:06   DEM PARTILI CENGIZ ÇIÇEK, SAHTE BELGE VE DIPLOMA ŞEBEKESININ FAALIYETLERINE ILIŞKIN TBMM’YE ARAŞTıRMA ÖNERGESI SUNDU   16:04   GAMZE TAŞCıER’DEN ÖLDÜRÜLEN TBMM PERSONELINE ILIŞKIN AÇıKLAMA   16:02   İBB BAŞKANVEKILI ASLAN: EKREM İMAMOĞLU’NUN YOL ARKADAŞLARı OLARAK ASLA USANMAYACAĞıZ, BıKMAYACAĞıZ BU MILLETE HIZMET ETMEKTEN   15:52   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN SAHADA YOĞUN MESAI   15:43   MÜSİAD MERSIN ŞUBESI BAŞKANı KAYAN “KARDEŞLIK BAĞLARıMıZı YATıRıMA DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”  
 
     
   

Büyükşehir’in İtfaiye Ekipleri Apartman Boşluğuna Düşen Kedi İçin Seferber Oldu


Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, 5 katlı bir apartmanınboşluğuna düşen yaramaz kedi için seferber oldu.Bir hafta önce çatısına çıktığı apartmanın boşluğuna düşen ve vatandaşların attığı yiyeceklerle beslenen kedi, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu düştüğü yerden çıkarıldı.

 

Tarih : 18 Aralık 2020 Cuma 14:57   Okunma : 649

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, apartman boşluğuna düşen yaramaz kedi için seferber oldu. Akdeniz İlçesi Nusratiye Mahallesi’nde bulunan 5 katlı Oğuz Apartmanı’nın çatısına çıkan yaramaz kedi bir süre sonra apartman boşluğuna düştü.

Düştüğü yerde bir hafta mahsur kalan kedi, bina sakinlerinin attığı yiyeceklerle beslendi. Apartmanda yaşayan vatandaşlar kediyi düştüğü yerden kendi imkânları ile kurtaramayınca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdi.

İp yardımıyla inip kediyi kurtardı

Kısa sürede olay yerine giden İtfaiye ekipleri, yaramaz kediyi kurtarmak için büyük çaba harcadı.Kediyi kurtarmak için bir itfaiye personeli, apartman boşluğuna ip yardımıyla indi. Yaramaz kedi kendisini kurtarmaya çalışan itfaiye ekiplerinden ilk etapta korksa da uzun uğraşlar sonucu mahsur kaldığı yerden çıkarıldı. Kediyi elindeki çuvala koyan itfaiye personeli, daha sonra ip yardımıyla kediyi yukarıdaki ekiplere ulaştırdı. Sağlık durumu iyi olduğu gözlenen kedi kurtarıldıktan sonra bırakıldı.






Paylaş :
Etiketler :  BÜYÜKŞEHİR’İN, İTFAİYE, EKİPLERİ, APARTMAN, BOŞLUĞUNA, DÜŞEN, KEDİ İÇİN, SEFERBER, OLDU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA