13 Ağustos 2025 Çarşamba


13:46   EVRENSEL GAZETESINE KURŞUNLU SALDıRı   13:42   İMAMOĞLU’NDAN ULUSLARARASı ÇAĞRı   13:18   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA’DAN AILE ARABULUCULUĞU TEPKISI   13:16   GÖKHAN GÜNAYDıN: ERKEN SEÇIMIN DAHA FAZLA GECIKTIRILEBILME IHTIMALI KALMAMıŞTıR   13:14   GAZZE’DE ATEŞKES ÇıKMAZı   13:07   KıŞ ÖNCESI BOZTEPE’YE KAPSAMLı BAKıM   11:35   YENIŞEHIR BELEDIYESI KALDıRıM VE YOL IŞGALLERINE GEÇIT VERMIYOR   10:52   MERSIN’DE KıRSAL KALKıNMAYA BÜYÜK DESTEK: ‘HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM’ PROJESIYLE 300 AILE AYAĞA KALKTı   10:51   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI BARıNMA SORUNUYLA KARŞı KARŞıYA... BAŞKENTTE EV KIRALARı 17 BIN LIRADAN, YURT ÜCRETLERI 12 BIN LIRADAN BAŞLıYOR   10:46   TBMM’DE KURULAN MILLI DAYANıŞMA KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU’NA ÖZEL INTERNET SITESI HAZıRLANDı   10:42   ÖSYM, MILLI EĞITIM BAKANLıĞı AKADEMI GIRIŞ SıNAVı’NıN SONUÇLARıNı AÇıKLADı   10:02   MERSIN’DE ÜCRETSIZ ALMANCA KURSLARıNA REKOR İLGI: HEM DIL HEM ÖZGÜVEN KAZANDıRıYOR   01:29   LÜTFI PARıLTı: “BAŞARı, TOPLUMA KATKıYLA TAÇLANıR”   18:16   FABRIKALARıN GIZLI ENERJI KAYBı: KAPıLARDAN KAÇAN ISı! YÜZDE 30’UN ÜZERINDE TASARRUF MÜMKÜN   18:01   AHKİB’DEN İHRACAT REKORU: YÜZDE 53’LÜK BÜYÜMEYLE 48,5 MILYON DOLARLıK İHRACAT!   17:37   "HAYALLER ENGEL TANıMAZ!": MERSIN’DE "BIR ŞEFKAT HARESI" RÜZGARı   16:13   ÇANAKKALE’DE YANGıN...EVI YANAN YURTTAŞLAR: "EVLERIMIZ DEĞIL HAYALLERIMIZ YANDı"   16:09   MASADA GERGINLIK: "BIZI ALANLARA İTMEYIN!"   16:05   İDARE MAHKEMESINDEN, OKUL BIRINCILIĞI ÖSYM’YE BILDIRILMEYEN ÜNIVERSITE ADAYı LEHINE YÜRÜTMEYI DURDURMA KARARı   14:53   TOROSLAR’DAN SÜRDÜRÜLEBILIR GELECEĞE DEV ADıM: "SıFıR ATıK PARKı" GELIYOR!  
 
     
   

Başkan Yılmaz, İhtiyaç Sahibi Aileyi Sevindirdi


Belediyecilik yatırımlarının yanı sıra ‘İnsan odaklı hizmet’ anlayışıyla takdir toplayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor.

 

Tarih : 26 Aralık 2020 Cumartesi 13:58   Okunma : 658

Başkan Yılmaz, Değirmendere Mahallesi'nde yaşayan Işık ailesini sevindirdi. Bir romatizma türü olan 'Ankilozan Spondilit' hastalığına yakalanan ve Omurga hareket kısıtlılığı nedeniyle gündelik yaşamında zorluk çeken Ramazan Işık'ın (44), iki kızı ve eşiyle hayatını idame ettirdiği evinin mutfağı, belediye tarafından yenilendi.

Başkan Yılmaz'ın talimatıyla Değirmendere Mahallesi'nde aileyi ziyaret ederek, ihtiyaçlarını tespit eden belediye ekipleri, kullanılmaz haldeki mutfak dolaplarının yerine belediyenin atölyelerinde imal edilen yeni dolapları takarak, aileye teslim etti.

2,5 yıl önce bir kızlarını kaybeden Işık ailesi, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a yanlarından olmasından ve bu desteğinden dolayı teşekkür etti.

Hastalığı nedeniyle çalışamadığını belirten Ramazan Işık; "Ankilozan Spondilit' hastasıyım. Mutfağımız kullanılmaz haldeydi. Başkanımız bize ulaşarak yardım eli uzattı. Belediyemiz evimizin mutfağını yeniledi. Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Ramazan Işık'ın eşi Fatma Işık da, mutfağının eskiden çok kötü bir durumda olduğunu ve sağlıklı şartlarda yemek yapamadığını ifade ederek; "Mutfağım çok güzel oldu. Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a bu desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah yolunu, bahtını açık etsin" diye konuştu.

“BİZ BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

İlçede ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştıran çalışmaların yanı sıra gönüllere de dokunan hizmetler yapan Başkan Yılmaz, Işık ailesine bir nebze olsa da destek olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Yılmaz; "Koronavirüs salgını nedeniyle ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimize dokunabilmek çok önemli. Yaptığımız bu yardım ile Işık ailemizin de yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Yeni mutfakları hayırlı uğurlu olsun. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAŞKAN, YILMAZ, İHTİYAÇ, SAHİBİ, AİLEYİ, SEVİNDİRDİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA