18 Ağustos 2025 Pazartesi


10:25   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NA ÇIFTE GURUR: “BEN ANADOLU” YıLıN OYUNU, ÖMÜR SEVGI ÇIL YıLıN OYUNCUSU SEÇILDI   09:32   DR. LEVENT UYSAL: “TERÖRSÜZ TÜRKIYE, BARıŞ VE KARDEŞLIĞIN YÜZYıLı OLACAKTıR”   09:02   MERSIN’DE HAYVANLARA “BUZLU MENÜ” VE FıSKIYE KEYFI   18:50   CHP’LI TALAT DINÇER: “ESNAFıN VERGI-SGK BORCU DAĞ OLMUŞKEN HÂLÂ NEYI BEKLIYORSUNUZ?”   18:40   MESKİ, SARıKAYA MAHALLESI’NE YETERLI İÇME SUYU SAĞLADı   18:35   TMMOB ADANA ŞB.BAŞKANı AKSU ,“AFET RISKLERI ARTıYOR”   18:30   CHP’LI ŞEVKIN’DEN TARIHI ‘DEPREM’ ÇAĞRıSı!   18:23   BAŞKAN PIŞKIN, ADANA VE MERSIN İÇIN KRITIK UYARı:    16:20   MERSIN’DE GÖKYÜZÜ ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ   16:03   JEOLOJI MÜHENDISLERI ODASı’NDAN DEPREM KRIZI UYARıSı: "SAHTE DIPLOMALıLARLA FELAKETE GIDIYORUZ!"   13:55   TOROSLAR’DA EĞITIMIN ZAFERI: OKUMA YAZMA ÖĞRENEN YETIŞKINLER HAYATLARıNA YENIDEN BAŞLADı!   11:30   MERSIN’DE ÇOCUKLAR FUTBOLLA BÜYÜYOR: ÜCRETSIZ KURSLAR YETENEK AVıNDA!   10:05   MERSIN’DE KARIYER DEVRIMI: BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE 44 BIN KIŞIYE İSTIHDAM DESTEĞI!   01:28   KıRŞEHIRLILERDEN ’HAK, HUKUK, ADALET’ ÇAĞRıSı: ALLAH’ıN VE MILLETIMIZIN ISTEĞIYLE İMAMOĞLU’NU ÇANKAYA’YA YOLLAYACAĞıZ. İSTANBUL’U ALDıK, TÜRKIYE’YI DE ALMAYA TALIBIZ   20:06   TOLGA GÖKÇELI MEZITLI İLÇE BAŞKANLıĞı’NA ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   16:58   MEZITLI BELEDIYE ZABıTASı’NDAN SıKı DENETIM   16:55   BAŞOĞLU KABLO IDEF 2025’E TÜRKIYE’NIN SAVUNMA SANAYISINE MILLI ÇÖZÜMLERIYLE GÜÇ KATTı!   16:44   "ÇÖPTEN KURTARDı": İŞÇILER GÖZALTıNA ALıNAN BAŞKANLARıNA SAHIP ÇıKTı   16:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SON OPERASYONA TEPKI   16:37   AYDıN BÜYÜKŞEHIR’DE ’İSTIFA ET, YOKSA İŞSIZ KALıRSıN’ İDDIASı!  
 
     
   

Şevket Sümer Mahallesi’ne Ziraat Bankası Şubesi Açılması İçin Yer Bakıldı


Vatandaşların çeşitli bankacılık işlemlerini zaman kaybetmeden ve kolaylıkla yapabilmeleri amacıyla, Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde üzerinde Ziraat Bankası Şubesi açılması için ilk adım atıldı.

 

Tarih : 2 Şubat 2021 Salı 08:43   Okunma : 614

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde Ziraat Bankası Mersin Şube Müdürü Barış Yörük ve meclis üyeleri ile birlikte, Şevket Sümer Mahallesi'nde Ziraat Bankası şubesi açılması ve otomatik para çekme makineleri kurulması için uygun yer belirlenmesi amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Mahalle muhtarlarıyla da fikir alışverişinde bulunup uygun yerleri ziyaret ederek inceleyen Başkan Gültak, yer tespitinin ardından Ziraat Bankası Adana Bölge Müdürlüğü yetkililerinin de mahallede belirlenen yerleri inceleyip son kararı vereceklerini ifade etti.

“İnsanlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyoruz”

Başkan Gültak, yaptığı açıklamada; “Akdeniz Belediyesi olarak, ilçe sakini tüm vatandaşlarımıza, ilçemizin her mahallesine katkı sunmak, insanlarımızın gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız, bankacılık iş ve işlemleri için kent merkezine inmek zorunda kalıyordu. Banka şubesinin bu bölgede açılmasıyla, civar mahallelerde yaşayan binlerce insanımız, artık kent merkezine gitmeden diledikleri bankacılık iş ve işlemlerini buradan yapabilecekler” dedi.

Tespit edilen yerleri, bölge müdürlüğü yetkilileri de inceleyecek

Şevket Sümer Mahallesi'nin bir tarafında Güneş, diğer tarafında da Hal Mahallesi'nin yer aldığını kaydeden Başkan Mustafa Gültak, “Akdeniz Belediyesi olarak, 140. Cadde üzerinde kapalı ve modern bir pazar yeri yaparak esnaf ve vatandaşlarımıza kazandırmıştık. Dolayısıyla burada oluşan hareketlilik nedeniyle bir banka ihtiyacı da doğdu. Konuyu Sayın Lütfi Elvan Bakanımıza daha önce arz etmiştim. Kendisi de gerekli talimatları verdi. Ziraat Bankası'nın üst düzey yöneticileri ile mahallemizi ziyaret ederek, banka şubesi olabilecek 3-5 adet dükkânı tespit ettik. Birkaç gün sonra Adana Bölge Müdürümüz gelecek ve buraları gördükten sonra karar verecek. Banka şubesinin açılmasıyla bu bölgemizde önemli bir eksiklik giderilmiş olacak” şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA