25 Ağustos 2025 Pazartesi


16:36   CHP GRUP BAŞKANVEKILI ALI MAHIR BAŞARıR: "YARGıDA SUSURLUK VAKASı ORTAYA ÇıKMıŞTıR"   16:33   İYİ PARTI’DE KURULTAY SÜRECI BAŞLıYOR...   15:02   SON DAKİKA! CHP’LI GÖLE BELEDIYE BAŞKANı BUDAK, PARTISINDEN ISTIFA ETTI   13:12   TOROSLAR’DA YOL ATAĞı SÜRÜYOR    13:03   EKREM İMAMOĞLU’NDAN "KUR KORUMALı MEVDUAT" YORUMU   13:01   MERHUM FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK, YEDITEPE ÜNIVERSITESI MIMARLıK FAKÜLTESI’NI KAZANDı   12:58   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN: “İSRAIL EĞER DURDURULAMAZSA ORTA DOĞU VE ÖTESINDE ÇOK BÜYÜK SORUNLARı BERABERINDE GETIRECEKTIR”   11:17   VERIMLI TOPRAK, GÜÇLÜ ÜRETIM: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TARıMA BILIMSEL DESTEK   20:30   SEÇER’DEN SILIVRI ZIYARETI: “BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ MAHKEME KARŞıSıNA ÇıKMALı, ŞEHIRLERINE DÖNMELI”   18:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSALA STRATEJIK DOKUNUŞ: KOÇÖMERLI’DE 10 KILOMETRELIK ÜRETIM YOLU YENILENDI   18:32   TALAT DINÇER’DEN SERT ÇıKıŞ: “KONTEYNERDE EĞITIM OLMAZ, VAATLE GELECEK KURULMAZ”   18:24   12 MILYON TONLUK ÇÖP SESSIZLIĞI: BAKANLıK VERILERI GIZLEDI, TÜRKIYE AVRUPA’NıN ATıK DEPOSU OLDU   17:49   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN İŞ GÜCÜNE GÜÇLÜ KATKı: MERCEK’TE MOBILYA KURSLARıYLA GELECEK İNŞA EDILIYOR   12:38   YENIŞEHIR’IN MINIK OKÇULARı TÜRKIYE ŞAMPIYONASı YOLUNDA   20:55   MERSIN KARIYER MERKEZI’NDEN GELECEĞE YÖN VEREN PROJELER: KAMPÜS MERSIN VE GARAJ MERSIN GELIYOR   10:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA GÜÇLÜ DESTEK: “YALNıZ DEĞILSIN” MESAJı GRUP ÇALıŞMALARıYLA HAYATA GEÇIYOR   10:20   TOROSLAR BELEDIYESI 8 YıLLıK İŞGALE SON VERDI: KAÇAK BINA YıKıLDı   10:08   MESKİ’DEN MERSIN’E 27 BIN METREDEN FAZLA YENI ALTYAPı HATTı   09:15   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ FAZILET DURMUŞ SILIFKE KARGıCAK ORTAOKULUNDA ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   18:03   YUMURTALıK’TA YENI ÇEKIM MERKEZI: GÜNEY YıLDıZı KORDON TURISTLERIN GÖZDESI OLDU  
 
     
   

Başkan Özyiğit “Virüs değil iyilik bulaşsın”


Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Yaşam Gönüllülerine kısa sürede hayata geçirdikleri birbirinden önemli sosyal sorumluluk projeleri nedeniyle teşekkür belgesi verdi.

 

Tarih : 4 Mart 2021 Perşembe 12:37   Okunma : 402

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Yaşam Gönüllülerine kısa sürede hayata geçirdikleri birbirinden önemli sosyal sorumluluk projeleri nedeniyle teşekkür belgesi verdi. İyiliğin bulaşıcı olduğunu vurgulayan Başkan Özyiğit, “Biz bir çocuğun yatağına aç girmemesi, okulundan geri kalmaması için sorumluluk almak zorundayız. Onun için kendini ülkesine adamış insanlarla projeler hayata geçiriyoruz. Virüs değil iyilik bulaşsın” dedi.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Yaşam Gönüllülerinin 2020 yılında yürüttüğü çalışmaların değerlendirildiği ve 2021 yılında gerçekleştirecek projelerin tanıtıldığı toplantıya katıldı. Yenişehir Belediyesi Akademi’de gerçekleşen toplantıda Başkan Özyiğit,  çalışmalarından dolayı gönüllülere teşekkür belgesi verdi. Türkiye’nin ve dünyanın pandemi süreci ile karşı karşıya kaldığını anımsatan Başkan Özyiğit, bu zorlu sürece toplumun tüm kesimlerinin göğüs gerdiğini söyledi.

“İyilik yapmaya, dokunmaya devam edeceğiz”

Bu dönemde yerel yönetimlere daha fazla iş düştüğünü kaydeden Başkan Özyiğit, “Biz bir çocuğun yatağına aç girmemesi, okulundan geri kalmaması için sorumluluk almak zorundayız. Bu çalışmaları tabi öz kaynaklarımızla yerine getirmemiz zaman zaman zor olabilir. Biz işte o zaman toplum için kendini adamış, ülkenin altın kalpli güzel insanlarıyla projeler hayata geçiriyoruz ve eksikleri onlarla tamamlamaya çalışıyoruz. İyilik bulaşıcıdır. Siz bir yola çıktığınızda her yerden destek gelmeye başlıyor.  Kıtalar arası destekler geliyor. Siz yeter ki iş yapın, bulaşıcı olan iyilik, gelir sizi bulur. Onun için yola çıkmaktan hiçbir zaman geri kalmayacağız, iyilik yapmaya, dokunmaya devam edeceğiz” dedi.

0-3 yaş Erken Çocukluk Eğitimi örnek oldu

Başkan Özyiğit, toplantıya ev sahipliği yapan Yenişehir Belediyesi Akademinin yürüttüğü faaliyetleri de gönüllülerle paylaştı. Başkan Özyiğit, “CHP Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yıldırım Kaya buraya geldiğinde 0-3 Yaş Erken Çocukluk Eğitimi Projesi ile ilgili yaptığımız çalışmaları kendisine sunduk. Milli Eğitim Bakanını aramıştı ve ‘burada çok güzel işler yapılıyor’ demişti. 0-3 yaş erken çocukluk eğitimi çocuğun zihinsel gelişiminin yüzde 70’ini tamamlayan, Türkiye’de hiç ele alınmamış, kapağı açılmamış bir konuydu. Biz bunu Yenişehir Belediyesi olarak başlattık. O gün de Sayın Bakana bu bilgi ulaştı ve şimdi memnuniyetle gördüm ki 2023 hedefleri arasına 0-3 yaş erken çocukluk eğitimini de almışlar. Bu toplumu daha ileriye nasıl taşırız bunula ilgili mücadeleye devam edeceğiz. Çünkü bir bireyin dahi dünyayı nasıl değiştireceğine tanığız. Bütün bu süreçte emeği geçen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yenişehir Yaşam Gönüllüleri Başkanı Yasemin Öztürk de toplumun sorunlarına karşı kısmen de olsa çare olabilmek amacıyla bir araya geldiklerini belirterek “Bugüne kadar toplumla buluşturduğumuz projelerde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Elde ettiğimiz başarılarda hedef odaklı başarıya giden yolda güçlü bir ekip olmanın önemini bir kez daha kavradık. Projelerimizde bizlerle iş birliği içinde çalışan muhtarlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkürü ayrıca bir borç bilirim.  Bizim toplantılarımızı onurlandıran ve her fırsatta bize güven duyduklarını ve talep ettiğimiz her türlü yardımı bize sunan Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit’e teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Konuşmaların ardından Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, Yenişehir Kent Konseyi Başkanı Dilek Çakır, başkan yardımcıları ve birim müdürleri Yenişehir Yaşam Gönüllülerine kısa sürede hayata geçirdikleri birbirinden önemli sosyal sorumluluk projeleri nedeniyle teşekkür belgesi verdiler.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, CHP, YENİŞEHİR, İLÇE, ÖRGÜTÜ, BELEDİYE, VİRÜS, DEĞİL, İYİLİK, BULAŞSIN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA