6 Eylül 2025 Cumartesi


23:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TARıMA DEV DESTEK: ZIRAI DONDAN ETKILENEN ÇIFTÇILERE ÜCRETSIZ GÜBRE VE MALZEME   09:29   SANATLA DOLU YAZ: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ TIYATRO ŞÖLENI   16:01   CARETTALAR SAHAYA DÖNÜYOR: MSK YENI SEZONA HıRSLA HAZıRLANıYOR   15:30   TASARRUF DOĞUMLA BAŞLıYOR: ERKEN BES ILE YENI NESIL FINANSAL GÜVENCE   15:11   AKİB’DEN 1,22 MILYAR DOLARLıK AĞUSTOS ATAĞı: AVRUPA VE ORTADOĞU’DA ÇIFT HANELI BÜYÜME   15:08   BAŞKAN SEÇER’DEN KANDIL SOFRASıNA SEVGIYLE DOKUNUŞ   15:06   CHP MERSIN’DEN 81 İLDE ORTAK DURUŞ: "SIYASI YARGı KARARıNı TANıMıYORUZ!"   14:23   CHP’NIN KURULUŞ HAFTASı ETKINLIKLERI BAŞLADı.... ÖZGÜR ÖZEL: "TARIH CHP’NIN SıRTıNA AYNı YÜKÜ YÜKLEDI"   14:21   CHP İL BAŞKANLıKLARıNDAN 81 ILDE ORTAK AÇıKLAMA   14:17   54 BARODAN ORTAK AÇıKLAMA: "HUKUKUN SIYASALLAŞTıRıLMASıNı REDDEDIYORUZ!"   14:12   TOROSPARK CAFE ÇAĞDAŞKENT’TE HIZMETE GIRIYOR   14:09   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICILERE ‘TOHUM ELEME MAKINESI’ DESTEĞI   10:01   MESKİ’DEN ALTYAPı SONRASı HıZLı ASFALT HAMLESI: 1850 METRE YOL YENILENDI   23:35   CUMHURIYET SAVCıSı ERCAN KAYHAN’A ÇEKMEKÖY’DE BıÇAKLı SALDıRı: YARGı CAMIASı YASTA   23:05   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ZEYTINBURNU MEYDANı’NDAN SERT MESAJ: “SIZDEN KORKAN SIZDEN BETER OLSUN!”   22:50   60 BIN KAÇAK YUMURTA TARSUS’TA ELE GEÇIRILDI, BELEDIYE HALK SAĞLıĞı İÇIN ALARMDA   22:45   GÜRSEL TEKIN’E CHP’DEN DISIPLIN ŞOKU: 15 GÜNLÜK SAVUNMA SÜRECI BAŞLADı   22:17   GASTROANTALYA 2025: LEZZETIN ULUSLARARASı SAHNESI AÇıLıYOR   21:48   YAZ TATILI BILIMLE ŞENLENDI: MERSIN’DE BINLERCE ÇOCUK MERCAN YAZ OKULU’NDA BULUŞTU   16:09   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN MEVLID KANDILI MESAJı  
 
     
   

Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, 2,5 Ayda 134 Köyü Gezip Vatandaşları Dinledi


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve ekibi, 2,5 ay içinde 134 köye gidip vatandaşlarla buluştu, taleplerini yerinde dinledi. Kırsal mahallelerdeki vatandaşlara ulaşma konusunda bahane üretmediklerini ifade eden Başkan Bozdoğan, “Şu saatten sonra eğer ki benim hizmetlerim bu köylere mahallelere, yeteri kadar gelmezse hesabını sorun” dedi.

 

Tarih : 15 Mart 2021 Pazartesi 16:39   Okunma : 323

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve ekibi, 2,5 ay içinde 134 köye gidip vatandaşlarla buluştu, taleplerini yerinde dinledi. Kırsal mahallelerdeki vatandaşlara ulaşma konusunda bahane üretmediklerini ifade eden Başkan Bozdoğan, “Şu saatten sonra eğer ki benim hizmetlerim bu köylere mahallelere, yeteri kadar gelmezse hesabını sorun” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 2021 yılının ilk günlerinde başladığı kırsal mahalle gezilerini Halitağa, Aliağa, Yeniçay, Aliefendioğlu ve Mantaş ziyaretleriyle sürdürdü. Böylece Başkan Bozdoğan ve ekibinin 2,5 ayda ulaştığı, vatandaşları dinlediği kırsal mahalle sayısı 134’ü buldu.

Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, kırsal mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, 25 yıllık bir aradan sonra belediye yönetimini aldıklarını, göreve geldiklerinde tahakkuk etmeyen borç ile birlikte belediyenin toplam 144 milyon lira borçlu olduğunu kaydetti.

2 yıl içinde belediyenin tüm borçlarını ödediklerini ve belediyenin cari fazla vermeye başladığını ifade eden Bozdoğan, “Bunlar 2 yılda oldu, kolay değil. Bizim için görev yeni başladı. 2 yıldır çok şey yapıldı. Bu cari fazlalığına geçmek kolay değildi. Cari fazlalığına geçen bir belediyede olduk, Türkiye de nadir belediyelerden biriyiz” dedi.

Türkiye’de birçok belediyenin “yetişemiyoruz, ulaşamıyoruz” gibi bahanelere sığındığını kaydeden Başkan Bozdoğan, Tarsus Belediyesi olarak kesinlikle bu tür bahaneler üretmediklerini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Benim hayatım belediyede geçiyor. Günün 24 saati belediyedeyim.  Her yere gitmeye de çalışıyorum. Gidiyorum, vatandaşla temas ediyorum. Buna rağmen beni size ulaşamamakla suçlayabilirsiniz ama tek bir şeyle asla suçlayamazsınız: Hırsızlıkla, yolsuzlukla asla suçlayamazsınız. Şu saatten sonra eğer ki benim hizmetlerim bu köylere, mahallelere yeteri kadar gelmezse hesabını sorun."

“KÖYLERİMİZ ŞEHİRLEŞMEYECEK”

Kırsal mahalle ziyaretleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Bozdoğan, şunları söyledi:

“Tarsus'umuzdaki tüm köylerimizde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla buluşarak, Tarsus halkı ve Tarsus Belediyesi'ni ortak bir noktada buluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tarsus Belediye Meclisi üyelerimiz, başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve personellerimizle ziyaret ettiğimiz 134 mahallemizdeki talepleri dinleyerek ekonomi, sağlık, sosyal ve kültürel alandaki adımlarımızı daha bilinçli atma yolunda önemli bir etkinlik gerçekleştirdik. Her zaman söylediğimiz gibi, "köylerimiz şehirleşmeyecek." Değişen dünya düzeninde "şehirden köye göç hareketi" gerçeğini gözden kaçırmaya ve bu gerçeğin Tarsus'ta yanlış işletilmesine izin vermeyeceğiz. Köylerimizin ve köylümüzün kalkınması, bu işleyişin doğru değerlendirilmesine bağlıdır. Tüm muhtarlarımıza ve tüm mahalle sakinlerimize, kısa bir sürede tamamladığımız 134 köy ziyaretimizde göstermiş oldukları anlayış ve misafirperverlik için teşekkür ederim."






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TARSUS, BELEDİYE, BAŞKANI, BOZDOĞAN, 2, 5 AYDA, 134, KÖYÜ, GEZİP, VATANDAŞLARI, DİNLEDİ,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA