13 Mayıs 2025 Salı


20:58   İMAMOĞLU`NDAN SILIVRI`DE YAPıLACAK MITINGE DAVET: HÜRRIYET VE ADALET SLOGANLARı YANKıLANSıN HER YERDE   20:08   HAKIMLIK IFADESI SUÇ SAYıLDı.... İMAMOĞLU, HAKKıNDA AÇıLAN YENI BIR SORUŞTURMA NEDENIYLE YARıN IFADE VERECEK   18:24   SOMA MADEN FACIASıNıN 11`INCI YıLı... CHP LIDERI ÖZEL, MADEN ŞEHITLIĞINI ZIYARET ETTI   16:17   SOMA MADEN FACIASıNıN 11`INCI YıLı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIRILERININ ‘TELEF EDILMEMESI` IÇIN SOMA`YA ADALET GELMESI LAZıM"   15:27   ÖZGÜR ÖZEL: “MEMLEKETIN DOĞU TARAFıNDA ÖZGÜRLÜK, BU TARAFıNDA ‘TURPUN BÜYÜĞÜ...` BÖYLE IŞ OLMAZ”   15:22   ÖZGÜR ÖZEL, SOMA`DA MADEN ŞEHITLERINI ANMA YÜRÜYÜŞÜ`NE KATıLDı: "ANT OLSUN BU DAVA BIR DAHA GÖRÜLECEK, SUÇLULAR CEZASıNı ÇEKECEK"   14:35   TBMM`YE ÜÇ MILLETVEKILI HAKKıNDA DOKUNULMAZLıK DOSYASı SUNULDU   13:38   CHP`LI ÖZTÜRKMEN, LISEDE EĞITIM SÜRESININ DEĞIŞEBILECEĞI AÇıKLAMASı YAPAN BAKAN TEKIN`E TEPKI: CEMAATLER, TARIKATLAR VE PATRONLAR NE ISTIYORSA O OLUYOR"   11:03   TKP GENEL SEKRETERI OKUYAN: "TÜRKIYE`DE KÜRT SORUNU, SıNıFSALDıR, LAIKLIĞE, CUMHURIYET`E, EMPERYALIZME BAĞLıDıR"   10:52   YOZGAT`TA SOĞAN ÜRETICININ ELINDE KALDı... ÇIFTÇI BILAL ÖZBEK: "MASRAFLARıMıZıN HIÇBIRINI KARŞıLAYAMADıK, ZARAR ETTIK"   10:50   ÖMER FETHI GÜRER: “14 MAYıS DÜNYA ÇIFTÇILER GÜNÜ`NDE ÜLKEMIZ ÇIFTÇISI MUTSUZ”   10:41   MARMARA`DA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   10:34   İŞSIZLIK MAAŞı BAŞVURULARı 2025`TE KATLANARAK ARTARKEN BAŞVURANLARıN YARıSı MAAŞ ALAMıYOR, 427 MILYARA ULAŞAN İŞSIZLIK SIGORTASı FONU`NDA ASLAN PAYı IŞVERENLERE   10:31   PKK`NıN FESIH KARARı... MANSUR YAVAŞ: "TÜRKIYE CUMHURIYETI DEVLETINI PAZARLıK YAPıYOR NOKTASıNA GETIRECEK HIÇBIR GIRIŞIME IZIN VERILEMEZ, VERILMEMELIDIR"   10:12   KKTC CUMHURBAŞKANı TATAR: “FEDERASYON DEMEK, TÜRKIYE`NIN BURADAN ÇıKMASı DEMEK, IKI DEVLETLI SIYASETTEN BAŞKA BIR SIYASET GÖRÜŞMEYIZ”   10:09   MERSIN`DE ŞEHIT VE GAZI ANNELERI, ANNELER GÜNÜ PIKNIĞINDE BULUŞTU   09:58   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM: "FıNDıK FIYATı AÇıKLANMADAN YÜKSEK REKOLTE ILAN EDILIYOR, SONRA TMO ELIYLE ÜRETICI PAZARLıK GÜCÜNDEN KOPARıLıYOR"   09:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN "ENGELLILER HAFTASı" ETKINLIKLERI IKINCI GÜNÜNDE DEVAM ETTI   09:56   TEKIRDAĞ`DA HEKIME DARP IDDIASı... HEKIM BIRLIĞI SENDIKASı GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ÖZGÜR ÖZ: "BAŞHEKIM DERHAL GÖREVDEN ALıNMALı"   09:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “MESKİ OLARAK TÜRKIYE TARIHININ EN BÜYÜK YATıRıM DÖNEMINI YAŞıYORUZ”  
 
     
   

CHP Mersin İl Başkanı Özyiğit’ten bayram mesajı:


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit,hakça paylaşım anlamına gelen Ramazan ayında, Türkiye’de ‘adalet yürüyüşü’ gerçekleştiğini belirterek, yaşanan yoksulluklara karşı kurulan saray sofralarını; “Ortada bir adaletsizlik var” sözleriyle yorumladı.

 

Tarih : 25 Haziran 2017 Pazar 11:10   Okunma : 645

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Ramazan Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. Başkan özyiğit mesajında:

İslam dünyasının kutsal saydığı Ramazan ayının Türkiye’de adalet arayışına sahne olduğunu anımsatan Özyiğit, “Ramazan, bolluk, bereket demek. Ramazan hakça paylaşım demek. Ama bugün ülkemizde vatandaşlarımız, adalet için sokaklarda. KHK ile işlerini için açlık grevi yapan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça, bugün cezaevinde. Durumları her geçen gün kötüye gidiyor. Ama ülkeyi yönetenler kulaklarını tıkamışlar. Yüzlerce gazeteci cezaevlerinde. İnsanlar açken, işsizken, yoklukla mücadele ederken, iktidar ve yandaşları saray sofralarında iftar açıyor. Ortada bir adaletsizlik var” dedi.

Adaletin olduğu, bayramların bayram ruhuna uygun kutlanabildiği bir Türkiye özlemini dile getiren Özyiğit, “Bayram, huzur demektir, bayram, birliktelik demektir, bayram kardeşlik demektir. Her şeye rağmen, milletimizin ve İslam aleminin Bayramı bayram havasında yaşamasını diliyor, Ramazan Bayramı’mızı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  chp, abdullah özyiğit, ramazan bayramı, adalet.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA