9 Mayıs 2024 Perşembe


23:19   MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN, YARIN ARALARINDA EĞİTİM-İŞ VE EĞİTİM-SEN`İN DE OLDUĞU SENDİKA BAŞKANLARIYLA `EĞİTİMDE ŞİDDET`İ GÖRÜŞECEK   22:46   TBMM GENEL KURULU`NDA “SÖZ VERME” TARTIŞMASI… SAKIK: DÜŞMANCA TAVRINIZDAN SIKILDIK, BİÇER KARACA: DÜŞMANCA TAVIR NİTELEMESİNİ KABUL ETMEM   22:05   MADAM MARTHA KOYU İHALESİ YARGI SÜRECİNE RAĞMEN YAPILDI, ADALILAR TEPKİLİ   21:47   CUMHURİYET GAZETESİ, 100. YILINI KUTLUYOR... IŞIK KANSU: "TÜRKİYE CUMHURİYETİ YAŞADIKÇA CUMHURİYET GAZETESİ DE YAŞAYACAKTIR"   21:03   ÖZGÜR KARABAT: "AKP İKTİDARI AÇISINDAN ENFLASYON BİR FIRSAT, VATANDAŞ AÇISINDAN İSE BİR DERT"   20:57   ÖZGÜR ÖZEL: "ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ, MÜLAKAT MAĞDURLARINI, ÇAĞDAŞ EĞİTİM TALEP EDENLERİ 18 MAYIS`TA SARAÇHANE MEYDANI`NA BEKLİYORUZ"   20:08   İBB TEFTİŞ KURULU, 5 YAŞINDAKİ EDANUR GEZER`İN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ SORUŞTURMAYI TAMAMLADI: AĞAÇ A.Ş. PERSONELİNE İHRAÇ, PARK VE BAHÇELER DAİRE BAŞKANLIĞI BİRİM YÖNETİCİLERİNE KINAMA CEZASI ÖNERİLDİ   19:37   TBMM`DE CHP VE AKP ARASINDA "AKRABA ATAMALARI" TARTIŞMASI... GÜNAYDIN`DAN ŞAHİN USTAYA: "TROLLERİN PEŞİNE BİR GRUP BAŞKANVEKİLİ DÜŞMEZ"   19:23   DEM PARTİ`DEN SAADET PARTİSİ`NE ZİYARET: "TÜRKİYE`NİN MÜZAKEREYLE, DİYALOGLA ÇÖZEMEYECEĞİ BİR SORUNU OLMADIĞINA İNANIYORUZ"   19:12   ADALET BAKANI TUNÇ: "9`UNCU YARGI PAKETİ HENÜZ TAMAMLANMADI, HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR"   19:06   TARSUS BELEDİYESİ EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK VE İLAN REKLAM VERGİ BORCUNDA SON ÖDEME 31 MAYIS   18:36   TOROSLAR ZABITASI “TARTI KONTROL NOKTASI” TAM NOT ALDI   18:27   BAŞKAN BOLTAÇ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN MUHTARLAR BULUŞMASI PROGRAMINA KATILDI   18:19   GAZETECİ YAMAN KAYA`YA SİLAHLI SALDIRIDAN YARGILANAN ŞAHISLAR TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI   18:14   DEPREMDE YIKILAN SELİM KÖSE APARTMANI`NDA YAKINLARINI KAYBEDEN AVUKAT, ADALET NÖBETİNDE: "DAVA DOSYALARINDA ADALET ARAMAYI BIRAKTIK, DEPREMİ UNUTTURMAYIN, BİZE DESTEK OLUN"   18:09   AYŞE ATEŞ`İN SAVCILIK İFADESİNDE "MHP" VE "ÜLKÜ OCAKLARI" ONLARCA KEZ GEÇERKEN, İDDİANAMEDE HİÇ YER ALMADI   18:04   RİZE İDARE MAHKEMESİ`NDE BUGÜN ÇAMLIHEMŞİN AYDER YAYLASI`NIN İMAR PLANLARINA KARŞI AÇILAN DAVALARIN DURUŞMALARI YAPILDI   18:01   İSTANBUL TABİP ODASI YENİ YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI   17:11   ERKAN BAŞ`TAN `SİYASETTE YUMUŞAMA` ELEŞTİRİSİ   17:05   301 MADENCİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ SOMA FACİASINDA KAMU GÖREVLİLERİ YARGILANMAYA BAŞLADI. AİLELER ADALET İSTEDİ: “BİR NEBZE ADALET PEŞİNDEYİZ AMA 10 YILDAN BERİ BULAMADIK  
 
     
   

Şahne: "Mersin polisi, kentin huzur ve güvenliğini sağlıyor"


Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Ramazan ayının son iftarında çevik kuvvet polisleriyle buluştu.

 

Tarih : 25 Haziran 2017 Pazar 18:23   Okunma : 484

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen son iftara Müdür Şahne’nin yanı sıra, il emniyet müdür yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri ve emniyet amirleri de katıldı. Polislerle birlikte yemek sırasına giren ve onlarla yakından ilgilenen Şahne, iftarda uzun süre genç polislerle sohbet etti. Burada polislere hitap eden Şahne, milletçe bir Ramazan Bayramı’na, huzur, birlik ve beraberlik içinde erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bugünlerde birlik, beraberlik ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç olduğu kaydeden Şahne, "Bayramların, güzel ahlakı, insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygı göstermeyi ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız. Bayramlar neşe ve sevinç günleridir. Bayramlarda kırgınlıklar, dargınlıklar ve küskünlükler sona erdirilmelidir. Akrabalar ile hastalar ziyaret edilmeli, yoksullar ve yetimler sevindirilmeli, büyüklerimizin gönülleri hoş tutulmalıdır. Kendinde olanı olmayana aktarma, karşılıksız verme ve gönülden gönüle akan bir köprünün imarında bulunma ayı olan Ramazan ayının kutlandığı ve kutsandığı, ‘dayanışma’ gibi yüce bir duygunun tezahür edildiği, sevgi, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, insanların kucaklaştığı bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel bir gün olan Ramazan Bayramı’nın maneviyatına uygun olarak değerlendirileceğine inanıyorum" dedi.

Mersin polisinin güzel çalışmalara da imza attığını vurgulayan Şahne, kentin huzur ve güvenliği için ellerinden gelen tüm çalışmaları yaptıklarını dile getirdi. Bayram süresince ve sonrasında da kentte çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Şahne, bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, bayramın huzur, mutlu ve sağlıklı bir şekilde geçmesini temenni etti.






Paylaş :
Etiketler :  mersin emniyet müdürü, mehmet şahne, ramazan bayramı, çevik kuvvet.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA