13 Mayıs 2025 Salı


16:17   SOMA MADEN FACIASıNıN 11`INCI YıLı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIRILERININ ‘TELEF EDILMEMESI` IÇIN SOMA`YA ADALET GELMESI LAZıM"   15:27   ÖZGÜR ÖZEL: “MEMLEKETIN DOĞU TARAFıNDA ÖZGÜRLÜK, BU TARAFıNDA ‘TURPUN BÜYÜĞÜ...` BÖYLE IŞ OLMAZ”   15:22   ÖZGÜR ÖZEL, SOMA`DA MADEN ŞEHITLERINI ANMA YÜRÜYÜŞÜ`NE KATıLDı: "ANT OLSUN BU DAVA BIR DAHA GÖRÜLECEK, SUÇLULAR CEZASıNı ÇEKECEK"   14:35   TBMM`YE ÜÇ MILLETVEKILI HAKKıNDA DOKUNULMAZLıK DOSYASı SUNULDU   13:38   CHP`LI ÖZTÜRKMEN, LISEDE EĞITIM SÜRESININ DEĞIŞEBILECEĞI AÇıKLAMASı YAPAN BAKAN TEKIN`E TEPKI: CEMAATLER, TARIKATLAR VE PATRONLAR NE ISTIYORSA O OLUYOR"   11:03   TKP GENEL SEKRETERI OKUYAN: "TÜRKIYE`DE KÜRT SORUNU, SıNıFSALDıR, LAIKLIĞE, CUMHURIYET`E, EMPERYALIZME BAĞLıDıR"   10:52   YOZGAT`TA SOĞAN ÜRETICININ ELINDE KALDı... ÇIFTÇI BILAL ÖZBEK: "MASRAFLARıMıZıN HIÇBIRINI KARŞıLAYAMADıK, ZARAR ETTIK"   10:50   ÖMER FETHI GÜRER: “14 MAYıS DÜNYA ÇIFTÇILER GÜNÜ`NDE ÜLKEMIZ ÇIFTÇISI MUTSUZ”   10:41   MARMARA`DA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   10:34   İŞSIZLIK MAAŞı BAŞVURULARı 2025`TE KATLANARAK ARTARKEN BAŞVURANLARıN YARıSı MAAŞ ALAMıYOR, 427 MILYARA ULAŞAN İŞSIZLIK SIGORTASı FONU`NDA ASLAN PAYı IŞVERENLERE   10:31   PKK`NıN FESIH KARARı... MANSUR YAVAŞ: "TÜRKIYE CUMHURIYETI DEVLETINI PAZARLıK YAPıYOR NOKTASıNA GETIRECEK HIÇBIR GIRIŞIME IZIN VERILEMEZ, VERILMEMELIDIR"   10:12   KKTC CUMHURBAŞKANı TATAR: “FEDERASYON DEMEK, TÜRKIYE`NIN BURADAN ÇıKMASı DEMEK, IKI DEVLETLI SIYASETTEN BAŞKA BIR SIYASET GÖRÜŞMEYIZ”   10:09   MERSIN`DE ŞEHIT VE GAZI ANNELERI, ANNELER GÜNÜ PIKNIĞINDE BULUŞTU   09:58   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM: "FıNDıK FIYATı AÇıKLANMADAN YÜKSEK REKOLTE ILAN EDILIYOR, SONRA TMO ELIYLE ÜRETICI PAZARLıK GÜCÜNDEN KOPARıLıYOR"   09:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN "ENGELLILER HAFTASı" ETKINLIKLERI IKINCI GÜNÜNDE DEVAM ETTI   09:56   TEKIRDAĞ`DA HEKIME DARP IDDIASı... HEKIM BIRLIĞI SENDIKASı GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ÖZGÜR ÖZ: "BAŞHEKIM DERHAL GÖREVDEN ALıNMALı"   09:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “MESKİ OLARAK TÜRKIYE TARIHININ EN BÜYÜK YATıRıM DÖNEMINI YAŞıYORUZ”   09:12   SOMA MADEN FACIASıNıN 11`INCI YıLı...BAĞıMSıZ MADEN İŞ SENDIKASı GENEL BAŞKANı GÖKAY ÇAKıR: “301`I BIZE UNUTTURMAYA ÇALıŞTıLAR”   07:05   PKK`NıN FESIH KARARı... DEM PARTI MYK`Sı SÜRECI ELE ALDı: İMRALı`Yı ZIYARET EDENLERE YASAL GÜVENCE TALEP EDILECEK, SIYASI PARTILER ZIYARET EDILECEK   23:27   CHP YENI BOYKOT SITESINI KULLANıMA SUNDU: "BOYKOTYAP2025.COM"  
 
     
   

Bio-çözünürlüğü EUCEB ile belgeli, çevre dostu İzocam Taşyünü’ne yakışır yeni ambalaj


Türkiye’de yalıtım sektörüne 56 yıldır liderlik eden İzocam, sağlıklı, güvenli ve tasarruflu yalıtıma imkan veren İzocam Taşyünü’nün ambajlarını Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma için belirlediği küresel hedeflere vurgu yapacak şekilde yeniledi. 17 küresel hedefin 8’ine doğrudan katkı sağlayan İzocam Taşyünü’nün yeni ambalajları çevre dostu oluşu ile dikkat çekiyor. İnsan sağlığına zarar vermediği EUCEB sertifikası ile kanıtlanmış olan İzocam Taşyünü, EUCEB ve bio-çözünürlük vurgularını da yeni ambalajlarına görünür şekilde yansıttı.

 

Tarih : 2 Nisan 2021 Cuma 21:24   Okunma : 473

Yalıtım sektörünün lider markası İzocam, Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma için belirlediği küresel hedeflere olan katkısını vurgulayacak şekilde, insan sağlığına ve çevreye duyarlılığını da ifade ederek ambalajlarını yeniden tasarladı. Yarı şeffaf beyaz olan yeni ambalajlarda daha az boya kullanımına yer verilerek, ambalaj boyları ve kullanılan paketleme miktarları yeniden düzenlenerek çevre dostu bir ambalajlama hedeflendi.

İzocam Taşyünü ürününün yeni ambalajı, ürünün sürdürülebilirliğe ve Birleşmiş Milletlerin küresel hedeflerine doğrudan yaptığı 8 katkıya yer veriyor. İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, BM tarafından küresel iklim değişikliği ile mücadele kapsamında geliştirilen ve 2030 yılına kadar tamamlanması beklenen Sürdürülebilir Kalkınma için Küresel Hedefler kapsamında İzocam Taşyünü’nün katkısını ön plana çıkarmayı ve sektör profesyonelleri arasında farkındalığı arttırmayı hedeflerdiklerini belirtti ve şunları söyledi: “İzocam, ürünlerinin sahip olduğu özellikler sayesinde şimdiye kadar Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma için belirlediği 17 küresel hedefin pek çoğuna katkı sağlıyor. Ürünlerimizin insan sağlığına zararsız olması, enerji tasarrufu sağlaması ve sürdürülebilirliğe olan katkısı nedeniyle BM’in 17 küresel hedefi arasında yer alan “Sağlıklı Bireyler”, “Erişebilir ve Temiz Enerji”, “İnsana Yakışır İş ve Büyüme”, “Sanayi, Yenilikçilik ve Altyapı”, “Sürdürülebilir Şehir ve Yaşam Alanları”, “Sorumlu Tüketim ve Üretim”, “İklim Eylemi” ve “Hedefler için Ortaklıklar” gibi 8 önemli hedefe ulaşılmasında üzerimize düşeni yapıyoruz. Ancak gerek son kullanıcının gerekse sektör profesyonellerinin yalıtım ürünü seçimini bu farkındalıkla yapması, bu ürünlerin karbon salımını azaltımına olan katkısını bilmesi ve kendisine hem kısa hem de uzun vadede sağlayacağı faydaya odaklanması konusunda da öncü olmaya devam etmek istedik ve bu vurguyu ambalajlarımıza taşıdık ” dedi.

Sadece bio ürün kategorisine verilen EUCEB belgesi ve bu belgenin ifade ettiği bio-çözünürlük özelliği İzocam Taşyünü’nün yeni ambalajlarında ön plana çıkıyor. Türkiye’nin ilk yalıtım firması olarak gelecek nesiller için insan sağlığını ve çevreyi koruma konusunda yalıtım sektörüne liderlik eden İzocam, EUCEB logosunu görünür şekilde ambalajlarına taşıdı. Murat Savcı; “Ülkemizdeki yasaların zorunlu tutmamasına rağmen, yapımında geri dönüşümlü malzemeler kullanılan, insan sağlığına zarar vermediği kanıtlanmış ürünler üretmeye özen gösteriyoruz. 13 yıldır İzocam, Taşyünü ürünlerde EUCEB sertifikası için yaptığı sürekli yatırımlarla Isı Yalıtım Malzemesi üreticileri içinde ilk olmanın ve bu konuda sektöre liderlik etmenin ayrıcalığını yaşıyor. Sağlıklı yaşamanın her canlının temel hakkı olduğuna inanıyoruz ve halkımızın sağlıklı yalıtım konusunda bilinçlendirilmesi için kendimizi sorumlu hissediyoruz. Bu nedenle de EUCEB logosunu ambalajlarımızda görünür şekilde vurgulamaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.

4 yüzeyi kapalı yeni ambalaj uyarlamasıyla, kullanılan plastik oranının düşürüldüğünü de ifade eden Murat Savcı, “İzocam Taşyünü’nün yeni ambalajını tasarlarken iki yüzeyin kısmen açık tutulmasına özen gösterdik. Böylece hem ürünlerin hava almasına olanak sağlamış olduk hem de ambalaj atığı miktarımızı düşürdük” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BİO-ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ, EUCEB, BELGELİ, ÇEVRE, DOSTU, İZOCAM, TAŞYÜNÜ, AMBALAJ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA