27 Nisan 2024 Cumartesi


16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARINDAN MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   YENİ MÜFREDAT GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLANACAK   15:09   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52    ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ÇALIŞTAY SONUÇLARI, BM`NİN OCEAN DECADE KONFERANSINDA   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:51   METEOROLOJİ, KUVVETLİ RÜZGAR VE TOZ TAŞINIMI UYARISINI YİNELEDİ: GÖRÜŞ MESAFESİNDE DÜŞME, HAVA KALİTESİNDE AZALMA, ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANABİLİR   13:36   AİLE BAKANLIĞI`NIN İLK KEZ DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK ZİRVESİ TBMM`DE BAŞLADI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:50   İYİ PARTİ YENİ GENEL BAŞKANINI SEÇMEYE HAZIRLANIYOR   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI`NDA KARA AÇIKLANDI   11:54   FENERBAHÇE KONGRE ÜYESİ, İŞ İNSANI ÇİMEN`DEN TFF VE MHK`YA TEPKİ  
 
     
   

Akdeniz Belediyesi, Salgın İle Mücadelesine Her Yerde Devam Ediyor


Akdeniz Belediyesi; Koronavirüs salgını ile mücadelesinde, halkın ortak kullandığı sağlık ocakları, taziye ve mahalle evleri, camiler ile Kur’an kursu gibi ibadethanelerde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Akdeniz’in park ve yeşil alanlarında da düzenleme, yenileme ve temizlik hizmeti hız kazandı.

 

Tarih : 14 Ekim 2021 Perşembe 19:25   Okunma : 324

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ‘Mobil İlaçlama Ekibi’; Pandemi ile mücadele kapsamında, Karaduvar Mahalle Evi, Anadolu ve Esenli mahallelerinde bulunan camiler, Huzurkent’te bulunan sosyal hizmetler ve taziye evi binası ile daha birçok yerde hijyen ve temizlik çalışması yaptı. Bu binalardaki halıları yıkayan ekipler, salgına karşı ilaçlama da yaptı. Çalışmalara tanık olan mahalle sakinleri, memnuniyetlerini dile getirip, belediye ekiplerine teşekkür etti.

Eksiği olan parkların aydınlatması yeniledi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, ilçede bulunan park ve yeşil alanlara yönelik yenileme, budama ve çim biçimi hizmetleri de sürüyor. Sahada yapılan incelemeler ve vatandaşların talebi üzerine harekete geçen ekipler; Hrant Dink, Yaşar Kemal, Madımak 23 Evler Mahallesi ile Madımak Barış ve Kardeşlik parklarının aydınlatma sistemlerinin tamir ve değişimini tamamladı.

Can ve mal güvenliğini tehdit eden dallar, çalı ve otlar budandı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ayrıca; Mersin Millet Bahçesi, Siteler Mahallesi Sağlık Ocağı, Mersin Nakliyeciler Sitesi, 75. Yıl Fen Lisesi bahçesi ile Anadolu, Sarıibrahimli, Kürkçü, Yanpar, Hal, Adanalıoğlu, Karacailyas, Kazanlı, Yenitaşkent, Toroslar ve Huzurkent’te bulunan park ve yeşil alanlar, Ümit Yaşar Oğuzcan, Akyüz ve Karaduvar Cumhuriyet parkında budama, ot biçimi ve temizlik çalışması yaptı.

Çalışmalar sayesinde, özellikle araç sürücülerinin görüşünü engelleyen veya elektrik tellerine yaklaştığı için vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden dallar budanıp olası risklerin önüne geçilirken, park ve yeşil alanlarda yükselen çalılar ve otlar da kesildi ve temizlik çalışması yapıldı.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, GÜLTAK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA