2 Mayıs 2024 Perşembe


20:01   ALİ YERLİKAYA: "ÜLKE GENELİNDE DÜZENLENEN 1 MAYIS ETKİNLİKLERİNDE 226 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI"   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI   17:54   GAZETECİLER DE 1 MAYIS`TA TANDOĞAN`DAYDI. TGS ANKARA ŞUBE BAŞKANI TARTANOĞLU: “GAZETECİLER DE İŞÇİ VE GİDEREK FAKİRLEŞİYORLAR. GAZETECİNİN MAAŞININ EN AZ İKİ ASGARİ ÜCRET OLMASINI TALEP EDİYORUZ”   17:39   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YENİDEN DANIŞTAY BAŞKANI SEÇİLEN YİĞİT`İ KABUL ETTİ   17:32   ANKARA`DA 1 MAYIS TANDOĞAN`DA KUTLANDI... “TAKSİM EMEKÇİLERİNDİR, HİÇBİR ŞEKİLDE EMEKÇİLERE KAPATILAMAZ``   17:06   İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MÜSAVAT DERVİŞOĞLU ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   16:28   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “BUGÜN UMUDUN UMUTSUZLUĞU, AYDINLIĞIN KARANLIĞI, İNSANLIK ONURUNUN BASKI VE ZULMÜ YENDİĞİ GÜNDÜR”   16:04   İTO: "İSTANBUL`DA YILLIK ENFLASYON YÜZDE 78,81 OLDU"   16:03   TAKSİM KAPATILDI, GİTMEYE ÇALIŞANLAR GAZ VE PLASTİK MERMİYLE ENGELLENDİ, SARAÇHANE BOŞALTILDI   15:54   HEP-SEN GENEL BAŞKANI ŞİMŞEK: MEYDANLARI KAPATMAK HUKUKA AYKIRIDIR   15:21   GÜRSEL EROL: ELAZIĞ İKİNCİ BİR İLİÇ FACİASI İLE KARŞI KARŞIYA. BİR FACİA OLURSA KİMSE ALTINDAN KALKAMAZ”   14:59   İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA`DAN İSTANBUL`DAKİ POLİSLERE “1 MAYIS” TEŞEKKÜRÜ: “SİZLERLE İFTİHAR EDİYORUM”   14:53   MURAT BAKAN`DAN TAKSİM TEPKİSİ: "İÇİŞLERİ BAKANI`NIN BİR DAKİKA O GÖREVDE DURMAMASI LAZIM"   14:37   ANKARA`DA EKMEK ZAMMINA TEPKİ... "BU NASIL VİCDANSIZLIK"   14:34   İYİ PARTİ`DE DEVİR TESLİM TÖRENİ... MÜSAVAT DERVİŞOĞLU: "BAYRAĞI KUTLU HEDEFLERE GÖTÜRMENİN SÖZÜNÜ VERİYORUM"   14:17   1 MAYIS GÖZALTILARINA TEPKİLER... ``BU YASAK, ENGELLEME VE GÖZALTI TAMAMEN HUKUKA AYKIRI``   14:15   ELAZIĞ`DA TACİZE UĞRADIĞI İLERİ SÜRÜLEN KIZ ÖĞRENCİLERİN AVUKATI KADER ARAT: "İNFAZ YASASI CAYDIRICI DEĞİL"   14:03   ANKARA`DA EKMEĞE YÜZDE 25 ZAM... ANKARA FIRINCILAR ODASI BAŞKANI ALNIAÇIK: "ZAM YILBAŞINDA ÖTELENMİŞTİ. TÜM GİRDİLERE ZAM GELDİĞİ İÇİN EKMEK FİYATINI YÜKSELTMEK ZORUNDA KALDIK"  
 
     
   

MIP üst üste 11. kez Yılın Liman İşletmecisi ödülünün sahibi oldu


Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. (MIP), Logitrans Uluslararası Transport ve Lojistik Fuarı kapsamında bu yıl on ikinci kez düzenlenen ‘Atlas Lojistik Ödülleri’nde 11. kez üst üste “Yılın Liman İşletmecisi” ödülüne değer görüldü.

 

Tarih : 13 Kasım 2021 Cumartesi 17:51   Okunma : 362

12 yıldır aralıksız düzenlenen “Atlas Lojistik Ödülleri” yarışmasının ödül töreni 11 Kasım 2021’de EKO MMI Fuarcılık tarafından düzenlenen Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı’nın ev sahipliğinde yapıldı. Lojistik sektörü ödül törenine yoğun ilgi gösterirken toplam 26 ödül sahipleriyle buluştu. 

Lojistik sektörü medyası ve sivil toplum örgütlerinin desteği ile devam eden “Atlas Lojistik Ödülleri” yarışmasının Liman İşletmecileri dalında zirvenin sahibi yine MIP oldu. MIP adına ödülü CFS Operasyonları Müdürü Burçin Erkut aldı. Ciro, çalışan sayısı, elleçlenen konteyner miktarı, kuru ve sıvı yük miktarı gibi kriterlerin değerlendirildiği Liman İşletmecileri kategorisinde, yıllık elleçlediği yük miktarındaki artışla dikkat çeken Türkiye’nin Lider Limanı MIP “Yılın Liman İşletmecisi” oldu.  

MIP, Türkiye’nin en büyük konteyner limanı niteliğiyle önceki yıllarda Lloyd List, Altın Çıpa, Yılın Liman İşletmeciliği Markası ödüllerinin de sahibi olmuştu. Adayların başvurusuna bağlı olarak gerçekleşen ve farklı kategorilere göre jüri üyelerinin değerlendirmesine sunulan Atlas Lojistik Ödülleri’nde 11. kez “Yılın Liman İşletmecisi” olan MIP, bu ödülle 14’üncü yılında, 20’ inci ödüle ulaşmış oldu.

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. Hakkında

Akfen Holding ve PSA International ortaklığında kurulan Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. (MIP) 11 Mayıs 2007 tarihinde T.C.D.D. Mersin Liman İşletmesini 36 yıl süreyle devralmıştır. 2017 yılında hissedarları arasına Avustralyalı Fon Şirketi IFM’in katıldığı Mersin Uluslararası Limanı (MIP), Ankara, Gaziantep, Kayseri, Kahramanmaraş, Konya gibi Türkiye’nin sanayileşmiş kentleri ile Suriye, Irak ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri gibi sınır komşusu olan ülkelere, demiryolu ve karayoluyla bağlıdır.  Orta Doğu ve Karadeniz’le olan aktarma ve hinterlant        bağlantılarıyla, Akdeniz Bölgesindeki ana konteyner limanlarından biridir. Mersin Uluslararası

Limanı (MIP), geniş hinterlandı, erişilebilir ulaşım imkanları ve başarılı personeli ile Türkiye’nin ithalat ve ihracat hacminin önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. Yıllık elleçlenen toplam kargo miktarı ve mevcut sahası ile MIP Türkiye’nin en büyük limanıdır.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA