28 Nisan 2024 Pazar


13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:32   SİNOP`UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   10:06   CHP`DEN YENİ MÜFREDAT ELEŞTİRİSİ: "ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İKTİDARININ ÇAĞDIŞI EĞİTİM MANİFESTOSU"   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   ELAZIĞ`DA KIZ ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:58   KDV GENEL UYGULAMA TEBLİĞİNDE YER ALAN YÜZDELİK DİLİMLERİN DEĞİŞTİRİLMESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   20:22   MAHKEME İSİAS DAVASINDA ARA KARARINI AÇIKLADI... AVUKAT ESENDAĞLI: "KONUNUN TEKRARDAN BİLİRKİŞİYE HAVALE EDİLMESİ ÖNEMLİ GELİŞME"   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ  
 
     
   

Kardeş şehir Langen’le ortak proje yapılacak


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus-Langen kardeş şehir projesinin temelini oluşturup, yaşamının çok büyük bölümünü Türk-Alman dostluğuna adamış ve ilişkilerin güçlendirilmesi için koordinatörlük misyonunu üstlenen Gazeteci Mehmet Canbolat’ı konuk etti. Tarsus TSO’da Başkan Yardımcısı Fuat Togo’nun ağırladığı Canbolat, Tarsus-Langen kentleri arasında ortak proje üretilmesini ve işbirliği yapılması talebini dile getirdi.

 

Tarih : 23 Kasım 2021 Salı 23:08   Okunma : 391

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus-Langen kardeş şehir projesinin temelini oluşturup, yaşamının çok büyük bölümünü Türk-Alman dostluğuna adamış ve ilişkilerin güçlendirilmesi için koordinatörlük misyonunu üstlenen Gazeteci Mehmet Canbolat’ı konuk etti. Tarsus TSO’da Başkan Yardımcısı Fuat Togo’nun ağırladığı Canbolat, Tarsus-Langen kentleri arasında ortak proje üretilmesini ve işbirliği yapılması talebini dile getirdi. 

Kardeş şehirler Tarsus-Langen ilişkilerinin yürütülmesinde koordinatörlük yapan Gazeteci Mehmet Canbolat Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Tarsus TSO’da Başkan Yardımcısı Fuat Togo ile sohbet eden Canbolat, geçmişi uzun yıllara dayanan Tarsus-Langen kardeşliğinin ortak projelerle taçlandırılmasının önemliliğine dikkat çekti.

Tarsus-Langen arasındaki ilişiklerin en üst seviyeye taşınmasını hedeflediklerini söyleyen Canbolat, Almanya Frankfurt’ta düzenlenen ve geleneksel hale gelen festivalde Tarsus’u tanıtacak bir stant kurulması noktasında destek olabileceklerini belirtti. ‘’Amacımız işbirliğini güçlendirmek, Tarsus’u daha çok tanıtmak ve bilinirliliğini artırmak’’diyen Mehmet Canbolat ayrıca Almanya’da yardımcı sağlık elemanı bulma konusunda sıkıntı yaşandığını ve Türkiye’den Tarsus ile kanaat önderleriyle yapılacak işbirliği çerçevesinde ortak proje yapılabileceğine dikkat çekti. Almanya’da yaşlı nüfus oranının fazla olduğunu ve bu nüfusa hizmet edecek kalifiye eleman eksikliğine işaret eden Canbolat, ‘’Özellikle yaşlı ve hasta bakım elemanı konusunda sıkıntı var. Bu eksikliğe yönelik öğrenci yetiştirme konusunda bir program eşliğinde proje yapalım, işbirliğine gidelim.’’dedi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fuat Togo da her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtirken, Tarsus’un tanıtımına katkı sunma kararlığında olduklarını ifade etti.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TARSUS, TİCARET, SANAYİ, ODASI, LANGEN, KARDEŞ, ŞEHİR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA