12 Mayıs 2024 Pazar


12:44   CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   12:42   CHP ALMANYA BİRLİKLERİ FEDERASYONU YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEYECEK   12:37   DEPREM UZMANI PROF. DR. ERCAN`DAN SEFERİHİSAR`DA 7.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM UYARISI   11:58   VAN DERNEKLERİ FEDERASYONU GENEL BAŞKANI YAĞIZ: "ŞEHİR KAYYUMDAN KURTULMANIN KEYFİNİ YAŞIYOR"   11:30   SİLİFKELİ ÜRETİCİLER, MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN DESTEĞİYLE HASADA BAŞLADI   11:20   YAŞLILIK MAAŞI YETMEDİĞİ İÇİN ŞALVAR SATAN KADİRLİLİ VATANDAŞ: "ŞİMDİ `AL GÜLÜM VER GÜLÜM` DİYORLAR, VERESİYE DEVRİ BİTTİ"   11:13   TÜRKER ATEŞ: “2018 YILINDAN BERİ HAVALİMANLARINA 908,9 MİLYON EURO ÖDEME YAPILDI. TASARRUFA DÖVİZ GARANTİLİ PROJELERDEN BAŞLANMALI”   10:56   CHP`Lİ GÜRER: "PATATES TARLADA PARA ETMİYOR, MARKETTE 20 LİRA"   10:43   RİZE`DEN YAŞ ÇAY ALIM FİYATINA TEPKİ: "MALİYETLER ÇOK ARTTI, 25 LİRA BU MİLLETİN HAKKIDIR”   10:42   ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KARALAR`DAN HUZUREVİNE ‘ANNELER GÜNÜ` ZİYARETİ    10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ENGELLİLER HAFTASI`NDA ÇOCUK ŞENLİĞİ   10:04   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "TİP 1 DİYABETLİ ÇOCUKLARA VERİLEN SÖZLER TUTULMUYOR"   09:15   DARÜŞŞAFAKA`DA 8 YILLIK TAM BURSLU EĞİTİM FIRSATI İÇİN BAŞVURULAR SÜRÜYOR   08:55   EUROVİSİON ŞARKI YARIŞMASI`NIN KAZANANI İSVİÇRE OLDU   23:21   AYŞE ATEŞ`TEN BAHÇELİ`YE ÇAĞRI: "GELİN BU DAVANIN ÖNÜNÜ AÇIN"   23:07   TRENDYOL 1. LİGE YÜKSELEN AMEDSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   22:34   CUMHURBAŞKANI, DENİZKURDU-II/24 TATBİKATI`NA KATILAN ASKERLERE SESLENDİ: "DENİZ KUVVETLERİMİZİN ARAÇ GEREÇ VE PERSONEL BAKIMINDAN EN ÜST SEVİYEDE OLMASINA ÖNEM VERİYORUZ"   22:28   TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI YAŞ ÇAY ALIM FİYATINI BELİRLEDİ   21:46   SÜPER LİG`E YÜKSELEN GÖZTEPE ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   21:07   SEFERİHİSAR SIĞACIK`TA MARİNANIN GENİŞLETİLMESİNE KARŞI EYLEMLER SÜRÜYOR... BELEDİYE BAŞKANI YETİŞKİN: "GEREKİRSE İNŞAAT ALANINDA ÇADIR KURACAĞIZ"  
 
     
   

Dümer’den 24 Kasım Öğretmenler günü Mesajı


CHP’li İş İnsanı Dümer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

 

Tarih : 24 Kasım 2021 Çarşamba 04:22   Okunma : 614

CHP'li İş İnsanı Önceki dönem Yenişehir Belediye meclis üyesi Erkan Dümer ,mesajında öğretmenlik mesleğinin önemine değinerek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928 yılında ' Başöğretmen"' sıfatı alması vesilesiyle, 1981 yılından buyana her yıl ' Öğretmenler Günü' olarak kutladığımız 24 Kasım gününün öğretmenlerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz, toplumsal geleceğimizin en büyük güvencesidir. Öğretmen; insanların eğitim ve öğretimlerini meslek edinen, yolun başından sonuna kadar rehberlik eden, doğruları öğreterek yön veren ve yaşama hazırlayan kişidir. Cumhuriyetimizin kısa zamanda dünyanın güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan biri, hiç kuşku yok ki, fedakarca, cefakarca, özveriyle gayret gösteren öğretmenlerimize aittir.

Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli olan ve görevine devam eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum" dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA