18 Mayıs 2024 Cumartesi


16:38   GÜLCAN KIŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI   16:27   YAPAY ZEKAYA GÖRE EN GÜZELİ “TARSUS”!   16:18   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN 19 MAYIS MESAJI   15:44   ÜNLÜ SUNUCU ERKAN YOLAÇ 89 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ   15:37   TASARRUF TEDBİRLERİYLE KAMUYA PERSONEL ALIMI SINIRLAMASI GETİRİLİNCE GENÇLER KPSS`YE HAZIRLANMAYI BIRAKMAYA BAŞLADI   15:11   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ÇİN BÜYÜKELÇİSİ LİU SHAOBİN İLE BİR ARAYA GELDİ   14:59   ÇORUM`DA BİR ERKEK BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU EŞİ VE BALDIZINI ÖLDÜRDÜ   14:58   130 YIL ÖNCE İLK SERİ ÜRETİLEN ARAÇ MERCEDES-BENZ MOTOR-VELOCİPEDE, GELECEĞE İLERLİYOR   14:58   VAHAP SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ`NE KATILDI   14:41   28 ŞUBAT DAVASI HÜKÜMLÜSÜ KOMUTANLAR TAHLİYE EDİLDİ: ”TAMAMEN BİR KUMPASIN İÇERİSİNDEYDİK”   14:18   ALİ BABACAN, KOBANİ DAVASI KARARINI DEĞERLENDİRDİ: "SİYASİ YUMUŞAMA LAFTA, GÖSTERMELİK ZİYARETLERDE KALDI”   14:09   ELAZIĞ KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI ÇİÇEK: ÖNÜMÜZDEKİ 3-4 YIL ET FİYATLARI DÜŞMEZ   13:59   SEMRA DİNÇER: AKP, HEM VATANDAŞIN CEBİNDEKİ PARASINI HEM DE ÜLKENİN GELECEĞİNİ ÇALDI. VATANDAŞTA ÇOCUK SAHİBİ OLMA HEVESİ KALMADI.   13:49   TÜİK GENÇLERİ ARAŞTIRDI... GENÇLERİN YÜZDE 54`Ü MUTLU (3)   13:45   TÜRKER ATEŞ: EKONOMİDE DURGUNLUK ARTARKEN İŞSİZ ORDUSU ÇOĞALIYOR   13:39   MUĞLA`DA 1 GÜNDE 6 PROJEYE `ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR` KARARI VERİLDİ, ÇEVRECİLER İSYAN ETTİ   13:29   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI KARARI SONRASI ÜÇ İLDE BULUŞMA ÇAĞRISI..."YUMUŞAMA SİYASETİNİN EMARELERİ BUYSA NORMALLEŞMEYİ DÜŞÜNEMİYORUZ"   13:24   KOBANİ DAVASI DÜNYA BASINININ GÜNDEMİNDE: "MUHALEFETİ SUSTURMAYA YÖNELİK BİR GİRİŞİM" YORUMUYLA AKTARILDI   13:23   STK`LARDAN YENİ MÜFREDATA TEPKİ: "TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ"Nİ ÇÖPE ATIYORUZ   13:12   BAYRAMİÇ BELEDİYE BAŞKANI CEM ATILGAN`DAN 19 MAYIS MESAJI  
 
     
   

Mersin’de Bizden Kafe’ye Saldırı


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin tuvaletlerinin ardından bu kez de sahildeki kafelerden biri olan Bizden Kafe tahrip edildi. Kimliği belirsiz kişilerce gece saatlerinde kafenin dış mekandaki oturma alanındaki eşyalara zarar verildi.

 

Tarih : 2 Aralık 2021 Perşembe 03:20   Okunma : 468

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin tuvaletlerinin ardından bu kez de sahildeki kafelerden biri olan Bizden Kafe tahrip edildi. Kimliği belirlenemeyen kişilerce gece saatlerinde kafenin dış mekandaki oturma alanındaki eşyalara zarar verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet noktalarına saldırılar devam ediyor. Tuvaletlere yönelik saldırıların ardından bu kez de Büyükşehir Belediyesi’nin sahilde hizmete kazandırdığı kafelerden biri olan Bizden Kafe tahrip edildi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırıda, Bizden Kafe’nin dış bölümündeki oturma alanında bulunan eşyalar zarar gördü.

Mersin merkez ve Tarsus’ta vatandaşların kullanımına sunulan tuvaletlere yapılan saldırıların ardından saldırganların yeni hedefi, Büyükşehir’in kafelerinden Bizden Kafe oldu. Saldırganların eşyalara zarar verdiği anlar kameralara yansıdı. Saksıların devrildiği, tabelaların yerinden söküldüğü, masa ve sandalyelerin yerlere atıldığı görüntüler kayıt altına alındı. Saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunularak, görüntüler emniyet yetkilileri ile paylaşıldı.

“TÜM MERSİNLİLERE VERİLMİŞ BİR ZARARDIR"

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldız, Bizden Kafe’ye düzenlenen saldırıyla ilgili bilgi vererek, şunları söyledi:

“Görüntülerde tespit edilen 2 kişi tarafından zarar verilmiştir. Bu kişiler hakkında Emniyet’e gerekli şikayetler yapılmıştır. Bu ve benzeri olaylar daha önce de WC’lerimize ve kafelerimize yapılmıştı. Şimdi tekrar dün gece 02.40 sularında aynısı yapıldı. Bu aslında bizim kafelerimize yapılmış bir saldırı değildir. Tüm Mersinlilere verilmiş bir zarardır. Konunun yakından takipçisi olacağız. Kişi veya kişiler hakkında şikayetçi olduk ve yakından takip etmeyi sürdüreceğiz.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA