9 Şubat 2026 Pazartesi


17:34   ÜMIT ÖZDAĞ: "ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK ISTEYENLER ÖNCE ŞEHIT KÜÇÜK’ÜN ANNE VE BABASıNA, ’BIZ SENIN EVLADıNı KATLEDEN TERÖRISTLERIN ELEBAŞıNı SERBEST BıRAKACAĞıZ’ DESINLER"   17:32   HAYATıNı KAYDEDEN POLIS MEMURU KESKIN IÇIN TÜVTÜRK ÖNÜNDE AÇıKLAMA: "’ÖLÜRSE ŞEHIT, VURURSA SUÇLU’ DÜZENI SON BULMALıDıR"   17:31   CHP’NIN YENI PARTI PROGRAMı BALıKESIR’DE TANıTıLDı: HAZıR OLUN, BIR DEVRIN SONUNA GELIYORUZ   15:48   ESKIŞEHIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜCE: "MIHALGAZI BELEDIYE BAŞKANı ZEYNEP GÜNEŞ AKGÜN’ÜN YANıNDAYıZ"   15:44   GÖLBAŞı, KALECIK VE BEYPAZARı BELEDIYE BAŞKANLARı, CHP’DEN ISTIFA EDECEKLERI IDDIALARıNı YALANLADı   13:40   TUNCER BAKıRHAN, BAHÇELI’YI ARAYıP ÖZÜR DILEDIĞI IDDIALARıNı REDDETTI   12:38   CHP’LI KEÇIÖREN BELEDIYE BAŞKANı MESUT ÖZARSLAN’ıN, AK PARTI’YE GEÇMESI BEKLENIYOR   11:36   İYİ PARTI, MEHMET EMIN KORKMAZ’ı TEDBIRLI OLARAK KESIN IHRAÇ TALEBIYLE DISIPLIN KURULUNA SEVK ETTI   09:11   MHP’LI UYSAL: BU HAREKET SıRADAN BIR PARTI DEĞIL, BIR DAVADıR   19:38    SEL SAHASıNDAN BAKANLıKLARA: DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN İÇIN YOĞUN MESAI   13:45    ÖZDAĞ’DAN HATAY ÇıKıŞı: “ANAHTAR VAR, YUVA YOK… HATAY ÇAMUR DERYASıNA TERK EDILDI”   13:38   TÜRKIYE’DE KAYıP ÇOCUK GERÇEĞI MECLIS GÜNDEMINDE: TANRıKULU’NDAN ÇARPıCı SORULAR   11:42   İKI MEŞALELI TARIHI AÇıLıŞ: MILANO-CORTINA 2026 KıŞ OLIMPIYATLARı BAŞLADı   10:22   6 ŞUBAT’ıN ARDıNDAN MERSIN’DE İYILEŞME BULUŞMASı: “UNUTMADAN DEVAM ETMEK”   20:10   ÜÇ YıL GEÇTI, ACı DINMEDI: TOROSLAR’DA DEPREM DEĞIL İHMAL KONUŞULDU   20:04   TARSUS’TA 6 ŞUBAT’ıN ACıSı UNUTULMADı: KAYBEDILEN CANLAR DUALARLA VE HELVA İKRAMıYLA ANıLDı   19:51   16 YAŞıNDAKI HIRANUR İÇIN ADALET ÇıĞLıĞı: “CEZASıZLıK BITENE KADAR BURADAYıZ”   19:34   BAROLAR HATAY’DA SESSIZ ÇıĞLıK OLDU: 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA ADALET İÇIN ORTAK YAS   18:24   MEP’TEN GÜVENLIK VE YATıRıM VURGUSU: “HUZURLU MERSIN, GÜÇLÜ EKONOMI”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A: DEPREM KONUTLARıNDAN ’FAIZ ALMAYACAĞıZ’ DE AĞıZ DOLUSU TEŞEKKÜR EDECEĞIM  
 
     
   

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Tarsus Halkını ’Milletin Sesi’ Mitingine Davet Etti


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Cumartesi günü Mersin’de gerçekleşecek dev mitingle ilgili yoğun bir çalışma sürdürdüklerini söyledi.

 

Tarih : 3 Aralık 2021 Cuma 21:29   Okunma : 3467

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Cumartesi günü Mersin’de gerçekleşecek dev mitingle ilgili yoğun bir çalışma sürdürdüklerini söyledi.

Tarsus’un merkez ve kırsal mahallelerinde yurttaşlarla buluştuklarını, ayrıca sendikalar, diğer siyasi partiler, meslek odalarını ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Ozan Varal, “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 4 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de Mersin’de eski Tevfik Sırrı Gür stadı yanında bulunan alanda gerçekleşecek ‘Milletin Sesi Mitingine’ tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Başkan Av. Ozan Varal, “AKP‘nin 20 yıllık iktidarı süresince halkımız her gün daha da yoksullaşmış, sadece bir avuç yandaş zenginleşmiştir! İşsizliğin, gelir adaletsizliğinin, derinleşen yoksulluğun, Türk Lirası‘nın tarihin en değersiz dönemini yaşamasının sebebi AKP‘dir.

Yaşanan fiyat artışlarının sorumlusu olarak üreticileri gösterip, üreticilerin artan maliyet artışları altında ezilmesini görmezden gelerek, polisiye önlemlerle ekonomik krizi önleyemezsiniz. Geçinemeyen halkımız borç batağında. Süt ve yumurta, simit lüks tüketim maddesi haline doğru ilerlemektedir” diye konuştu.

Dev mitinge toplumun tüm kesimden yurttaşların katılım göstermesinin beklendiğini kaydeden Başkan Ozan Varal, “Miting çağrımızı sadece CHP’lilere yapmıyoruz. Ekonomik krizden etkilenen, hayatı zorlaşan, bütün kesimleri mitingimize davet ediyoruz. Tüm yurttaşlarımızı önyargısız bir biçimde Milletin Sesi Mitinge katılmalarını önemsiyoruz. 4 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren Tarsus Rasim Dokur Baca Alanı’ndan araçlarımız hareket edecek. Tarsus‘ta yaşayan herkesi mitingimize katılmaya davet ediyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Milletin Sesi’ni Mersin’den Türkiye’ye, halka kulağını tıkayanlara duyurmaya davet ediyorum” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA