4 Aralık 2025 Perşembe


19:58   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”   19:54   “MERSIN’DE ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: SANAT, EMPATI VE DAYANıŞMA BULUŞTU”   15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:28   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”   14:25   "OKULLARDA 1 ÖĞÜN ÜCRETSIZ YEMEK" DAVASı DANıŞTAY’DA...   14:23   MHP LIDERI BAHÇELI’DEN ÖZEL’E "TEBRIK TELEFONU"... ÖZEL, KENDISINI ARAYAN LIDERLERE TEŞEKKÜR ETTI   10:01   MERSIN ESOB 2025’I DEĞERLENDIRDI, 2026’NıN YOL HARITASıNı AÇıKLADı   09:40   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN 2025’TE 500 HANEYE TEMIZLIK VE BAKıM ELI   09:20   YEREL TOHUMDAN İKLIM DOSTU PROJELERE: MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜKŞEHIR DAMGASı   01:45   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN NET MESAJ: ‘KAYBEDEN LIDER KALMAZ, CHP SAHICILIKLE IKTIDARA YÜRÜYOR’”   21:25   TARSUS’TA MECLIS GÜNDEMI YOĞUN: KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN ULUSLARARASı ÖDÜLE   20:58   “SAVUNMA SUSMADı: BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN TUTUKLU AVUKATLAR İÇIN ADALET ÇAĞRıSı”   20:29   “SERAP AVCı DAVASıNDA BEŞINCI CELSE: ERKEK ŞIDDETINE KARŞı ADALET ARAYıŞı”   20:23   MERSIN LIMANı’NDA ŞOK OPERASYON: İTALYA’YA KAÇıRıLACAK 44 GÖÇMEN KONTEYNERDE YAKALANDı!   20:18   TOROSLAR’DA ENGELSIZ BIR GÜN   20:10   MERSIN’DE ULAŞıMDA SESSIZ DEVRIM: 18 ELEKTRIKLI OTOBÜS YOLLARDA   15:15   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TUNCER BAKıRHAN’DAN ÖZEL’E: CELLAT DEFTERINI AÇACAKSAK, GEÇMIŞI KONUŞACAKSAK HEPINIZ BORÇLU ÇıKARSıNıZ   15:13   ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY KONTROL AMAÇLı YOĞUN BAKıMA ALıNDı  
 
     
   

Gençler, ’Tekno Toroslar’da’ Buluşacak


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar’ı kültür, sanat, spor, bilim ve teknolojiyle buluşturmaya devam ediyor.

 

Tarih : 3 Aralık 2021 Cuma 21:46   Okunma : 3566

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar'ı kültür, sanat, spor, bilim ve teknolojiyle buluşturmaya devam ediyor.

Ankara'da düzenlenen Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması'nda "Tekno Toroslar" Projesi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden ödül alan Başkan Yılmaz, gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyici, kendi potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlayan ve yenilikçi fikirlerin desteklenmesine yönelik projeler yapmaya devam ediyor.

Toroslar Belediyesi’nin Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda, Toroslar Belediyesi tarafından hazırlanan ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ödül almaya hak kazanmış olan “Tekno Toroslar Projesi” ile ilgili “Genç Dostu Şehirler Projelerinin” gerçekleştirmelerine ilişkin İşbirliği Protokolü’nün imzalanması hususunda Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

"YENİ UFUKLAR İÇİN GENÇLERİMİZE KAPIMIZ DAİMA AÇIK”

“Gençlerimizin eğlenirken öğrenmelerini, dünyayı ve çevrelerini keşfetmelerini istiyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Gençlerimizin, bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, Türk Milletinin var olan değerlerini özümsemiş bir nesil olarak yetişmeleri en büyük arzumuz. İlçemize kazandıracağımız "Tekno Toroslar" Projemiz bu anlamda bizim için çok önemli. Çok yakın bir zamanda projemizi tamamlayıp gençlerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu projeyle geleceğe yön verecek fikirlerin Toroslar'da filizlenmesini hedefliyoruz" dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda gündemin diğer maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.

Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 22. maddesi hükümlerine göre, 2022 yılının Ocak ayında oluşturulacak Denetim Komisyonu üye sayısının 5 olarak belirlenmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Toroslar Belediyesi’nin 2022 mali yılı vergi, harç ve ücret tarifesinin görüşülerek oy birliğiyle Plan ve Bütçe ile İmar ve Bayındırlık Komisyonları’na havale edildiği toplantıda,  Horozlu Mahallesi, 133 Ada 4 Parsel ve 188 Ada 1 Parsel için hazırlatılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifinin İmar ve Bayındırlık ile Çevre ve Sağlık Komisyonları’na havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda ayrıca Toroslar Belediyesi’nin Uluslararası Tarım Şehirleri Birliğine üye olması ve Birlik meclisinde görev yapmak üzere Toroslar Belediyesi meclis üyeleri arasından 2 asil ve 1 yedek üyenin belirlenmesi ile ilgili konu da görüşüldü.

Asil üye olarak Atilla Parlak ve Salih Baysal,  yedek üye olarak ise Muhammet Koç’un Birlik meclisinde görev yapması karara bağlandı.

Toroslar Belediye Meclisi Aralık Ayı ikinci oturumunu yapmak üzere 7 Aralık 2021 Salı günü saat 14.00’da yeniden toplanacak. 2022 yılının Ocak ayında yapılacak olan meclis toplantı günü ise 4 Ocak 2022 Salı günü saat 14.00 olarak belirlendi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA