17 Mayıs 2024 Cuma


12:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI   12:54   GÜLCAN KIŞ, GIDA FİYATLARININ DÜŞMESİ İÇİN ÇİFTÇİNİN, ÜRETİCİNİN, NAKLİYECİNİN DESTEKLENMESİ GEREKTİĞİNE İŞARET ETTİ   12:51   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN DOĞA TUTKUNLARINA MÜJDE    12:41   NUMAN KURTULMUŞ, TBMM`DE GENÇLERİ MİSAFİR ETTİ   12:07   VAHAP SEÇER`DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI` MESAJI   11:29   FİGEN YÜKSEKDAĞ: "ÇIKAN AĞIR CEZA KARARLARI DEMOKRATİK CUMHURİYET İDEALİNE YÖNELİK SALDIRIDIR"   10:37   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA "AİLE DİŞ HEKİMLİĞİ" TEPKİSİ   10:29   İZMİR`DE ESNAF VE SANATKARLARDAN, ESNAF KREDİ FAİZLERİNİN YÜKSELTİLMESİNE TEPKİ...   10:17   CHP`Lİ BÜLBÜL`DEN ESNAF KREDİLERİNE TEPKİ   09:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, HAYATIN HER ALANINDA ENGELLİ BİREYLERİN YANINDA   08:46   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ   01:32   ÖZGÜR ÖZEL, KOBANİ DAVASI`NI DEĞERLENDİRDİ   14:52   DEM PARTİ VAN İL BAŞKANI KURT: "KOBANİ DAVASI HER YÖNÜYLE HUKUK DIŞI, SİYASİ BİR DAVADIR"   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ DEVAM EDİYOR   13:14   GÖKHAN GÜNAYDIN BAKAN TEKİN`E SESLENDİ   13:04   VELİ AĞBABA`DAN İKTİDARA DIŞİŞLERİ VAKFI TEPKİSİ   11:46   KOBANİ DAVASI`NDA KARAR BEKLENİYOR... ALİ MAHİR BAŞARIR, CHP HEYETİ ADINA BASIN AÇIKLAMASI YAPTI   11:40   KOBANİ DAVASINDA KARAR BEKLENİYOR… DEM PARTİ`DEN SİNCAN CEZAEVİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA  
 
     
   

Vahap Seçer’den Türkiye’nin Konuştuğu Nikâh Memuru Dilek Yörük’e Teşekkür Belgesi: ’Şehir Dışından Gelip Nikah Kıydırmak İsteyen Var’


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kıydığı nikahlarda verdiği tavsiyelerle sosyal medyada gündem olan Mersin Büyükşehir Belediyesi (MBB) Nikah Memuru Dilek Yörük’e teşekkür belgesi verdi. Nikahlarını kıyması için kendisine gelen taleplerin arttığını söyleyen Yörük’ün “Şehir dışından gelip nikâh kıydırmak isteyen çok fazla var. Muhtemelen yaz aylarında çok fazla olacak” sözleri üzerine Başkan Seçer, “Desene nikâh turizmi başlıyor” dedi.

 

Tarih : 21 Aralık 2021 Salı 02:01   Okunma : 856

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kıydığı nikahlarda verdiği tavsiyelerle sosyal medyada gündem olan Mersin Büyükşehir Belediyesi (MBB) Nikah Memuru Dilek Yörük’e teşekkür belgesi verdi. Nikahlarını kıyması için kendisine gelen taleplerin arttığını söyleyen Yörük'ün “Şehir dışından gelip nikâh kıydırmak isteyen çok fazla var. Muhtemelen yaz aylarında çok fazla olacak” sözleri üzerine Başkan Seçer, “Desene nikâh turizmi başlıyor” dedi.

Başkan Vahap Seçer, MBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde nikah memuru olarak çalışan Dilek Yörük ile buluştu.

Başkan Seçer’in “Kutluyorum. Bir hayli gündeme oturdunuz Türkiye’de. Şöhret oldun.  Nasıl bir duygu?” demesi üzerine nikah memuru Yörük, “Sürpriz oldu. Güzel bir duygu Başkanım. Bir de 20 milyondan fazla görüntülemeye ulaştı sayfalarda” diye konuştu.

Milyonların izlediği videonun Mersin’in ve Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtımı için büyük faydası olduğunu vurgulayan Başkan Seçer, “Bunun yanında tabii vatandaş memnuniyeti de ön planda oldu. O da güzel bir şey. Bundan sonra da herkes ‘bizim nikâhımızı kıy’ diyecek. Böyle uzun uzun senden konuşma bekleyecek. O nasıl olacak?” diye sordu. Yörük de Başkan Seçer'i, “Sesim gitti zaten Başkanım. Zevkle yapıyorum işimi” diyerek yanıtladı.

YÖRÜK: “ŞEHİR DIŞINDAN GELİP NİKAH KIYDIRMAK İSTEYEN VAR”

Nikahlarını kıyması için kendisine gelen taleplerin arttığını söyleyen Yörük'ün “Şehir dışından gelip nikâh kıydırmak isteyen çok fazla var. Muhtemelen yaz aylarında çok fazla olacak” sözleri üzerine Başkan Seçer, “Desene nikâh turizmi başlıyor” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz ise “Yeni sloganımız ‘Evlenmek için Mersin’e’ olacak. Eskiden Paris’e, Roma’ya giderdi insanlar. Artık bundan sonra Mersin’e gelecekler” dedi. Başkan Seçer de Gökayaz'a destek vererek, “Sosyete öyleydi. ‘Nikâhı, düğünü Paris’te yaptık’ derlerdi. Şimdi sosyete Mersin’de yaptık diyecek” diye konuştu.

Yörük de son olarak, “Birazcık faydamız olursa ne mutlu bize” dedi.

Yörük nikahını kıydığı genç çiftlere Evlilik Cüzdanını vermeden önce kişisel alanlarına dikkatli olmaları, sevgiyi, saygıyı her zaman ön planda tutmaları için bir iki dakikalık önerilerde bulunuyor.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA