12 Mayıs 2024 Pazar


23:21   AYŞE ATEŞ`TEN BAHÇELİ`YE ÇAĞRI: "GELİN BU DAVANIN ÖNÜNÜ AÇIN"   23:07   TRENDYOL 1. LİGE YÜKSELEN AMEDSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   22:34   CUMHURBAŞKANI, DENİZKURDU-II/24 TATBİKATI`NA KATILAN ASKERLERE SESLENDİ: "DENİZ KUVVETLERİMİZİN ARAÇ GEREÇ VE PERSONEL BAKIMINDAN EN ÜST SEVİYEDE OLMASINA ÖNEM VERİYORUZ"   22:28   TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI YAŞ ÇAY ALIM FİYATINI BELİRLEDİ   21:46   SÜPER LİG`E YÜKSELEN GÖZTEPE ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   21:07   SEFERİHİSAR SIĞACIK`TA MARİNANIN GENİŞLETİLMESİNE KARŞI EYLEMLER SÜRÜYOR... BELEDİYE BAŞKANI YETİŞKİN: "GEREKİRSE İNŞAAT ALANINDA ÇADIR KURACAĞIZ"   20:22   İSTANBUL EMEK, BARIŞ VE DEMOKRASİ GÜÇLERİ, 1 MAYIS TUTUKLAMALARINI PROTESTO ETTİ   19:05   TEDAVİ İÇİN ARTVİN`DEN RİZE`YE 500 LİRAYA GİDEN VATANDAŞA SGK 47 LİRA YOL PARASI VERDİ   19:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ LEVENT UYSAL’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI   18:48   CHP`DEN BELEDİYE BAŞKANLARINA “İSRAFLA MÜCADELE VE KAYIRMACILIK” GENELGESİ: “KAMU KAYNAKLARININ İSRAFINDAN UZAK DURUN”   16:17   CUMARTESİ ANNESİ HANİFE YILDIZ: ANNELER GÜNÜ`NÜN BENİM İÇİN BİR ANLAMI KALMADI, ANNELİĞİM ELİMDEN ALINDI   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, REYHANLI SALDIRILARININ 11`İNCİ YIL DÖNÜMÜNDE YAŞAMLARINI YİTİREN VATANDAŞLARI ANDI   15:50   ALİ MAHİR BAŞARIR, SOMA MADEN FACİASI DAVA SÜRECİNİ ELEŞTİRDİ: 10 YIL SONRA BÜROKRATLAR YARGILANMAYA BAŞLIYOR. NEDEN O GÜN YARGILAMADINIZ?   15:15   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: "`ONAYLI RANDEVU` SİSTEMİ VATANDAŞLARIN SAĞLIK HİZMETİNE ERİŞİMİNİ DAHA DA ZORLAŞTIRACAKTIR"   14:50   CANAN GÜLLÜ : “TARİKATLARLA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ İMZALAYAN İKTİDAR, 9. YARGI PAKETİ İLE KADINLARIN KAZANILMIŞ HAKLARINA KARŞI CEPHE OLUŞTURUYOR”   14:45   CUMARTESİ ANNELERİ`NİN BİNİNCİ KEZ TOPLANMASI FRANSIZ LE MONDE GAZETESİNİN ANA SAYFASINDA...   14:45   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KORGAN`DA: FIRTINALI DENİZLERDE İKTİDAR MÜCADELESİ VERECEĞİZ   14:44   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   14:41   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:37   BAŞKAN YILDIZ, TOROSLAR’IN KADIN ÜRETİCİLERİYLE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU  
 
     
   

Hozatlı Kadınlardan Mezitli’ye Ziyaret..


Tunceli Hozat Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Asker Yavuzer ve Seyran Dilekçi’nin yanı sıra belediye bünyesinde çeşitli kurslara katılan kadınlar, kadınlara yönelik gerçekleştirdiği pozitif ayrımcılıkla öne çıkan Mezitli Belediyesi’ni ziyaret ederek birimleri gezdi.

 

Tarih : 3 Kasım 2017 Cuma 15:16   Okunma : 414

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’la Down Kafe’de gerçekleşen kahvaltıda bir araya gelen kafile, Mezitli Belediyesi bünyesinde hizmet veren, Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi, Kitap Okuyan Çocuklar Oyun Kütüphanesi, SoliPompeiopolis Sütunlu Cadde, Mezitli Belediyesi Sanatevi, Kadın Üretici Pazarı gibi birimleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Başkan Tarhan’ı makamında da ziyaret eden kadınlar, bölgenin yöresel ürünlerinden ve el işlerinden çeşitli hediyeler sundular.

Başkan Tarhan’da kadınlara Mezitli’yi tanıtan çeşitli hediyelerin yanında yine belediyenin bastırdığı Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Nutuk’ ve hikâye kitapları verdi.

BU BİRLİKTELİK BÜYÜSÜN İSTİYORUZ

Mezitli’yi ziyaretleri hakkında bilgi veren Belediye Meclis Üyesi Ali Asker Yavuzer, belediyenin çalışmalarını sosyal medya üzerinden yakınen takip ettiklerini ifade ederek, “Bu çalışmaların ne denli büyük bir özveriyle ve başarıyla yürütüldüğüne canlı olarak tanık olmak ayrı bir heyecan verdi. Başkanımız Neşet Tarhan’a bize gösterdiği misafirperverlik için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Mezitli Belediyesi ile kardeş şehir olmak istediklerini ifade eden Seyran Dilekçi’de “Başkanımız Neşet Tarhan ve ekibi bizi çok sıcak bir ortamda karşıladı. Biz bu birlikteliğin önümüzdeki süreçte artarak devam etmesini istiyoruz. Özellikle Başkanımız Neşet Tarhan’a kadınlara yönelik bu denli başarılı çalışmalar yaptığı için teşekkür etmek için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilçemize davet etmek istiyoruz” dedi.

TÜM HALKIMIZ MUTLU OLSUN DİYE ÇALIŞIYORUZ

Gerçekleştirdikleri çalışmaların Türkiye genelinde bilinir olmasının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Başkan Tarhan ise, “Biz sadece kadınlarımızın değil tüm halkımızın mutlu olması için çalışıyoruz. Bu nedenle sloganımızı ‘Mutlu Kent Mezitli’olarak belirledik. Ancak kadınlarımızın toplum içerisinde geri bırakılmış olması nedeniyle elbette pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Biz biliyoruz ki, kadını güçlü olan bir toplum asla yıkılmaz. Biz kadınımızı güçlendirerek, aslında toplumumuzu güçlendiriyoruz" diye konuştu.

KADIN ÜRETİCİ PAZARI ÇOK YÖNLÜ BİR PROJE

Özellikle Kadın Üretici pazarlarının çok önemli bir sosyal sorunun önüne geçtiğine dikkat çeken Başkan Tarhan, “Kadın Üretici Pazarı ekonomik bir olaydır, çünkü kadınlar kendi ürettikleri ürünleri satarak aile bütçesine katkı sağlıyorlar. Sosyal bir olaydır, kadınlar toplumda ikinci planda kalmanın önüne geçerek eşit birey olma fırsatı yakalıyorlar. Siyasi bir olaydır, kadınlarımız özgüven kazanarak önemli yerlerde aday ve temsilci olacaklar. Bunun gibi pek çok nedenden ötürü Kadın Üretici Pazarı’nı çok önemsiyorum” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  TUNCELİ, HOZAT BELEDİYESİ, CHP, MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA