23 Mayıs 2024 Perşembe


11:36   ALI YERLIKAYA: "`UYUŞTURUCU MADDE TICARETI` SUÇUNDAN INTERPOL TARAFıNDAN ARANAN SEAD DEDEIC VE MARCIANO EUGENE RUIMWIJK İSTANBUL`DA YAKALANDı"   11:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ETIK HAFTASı ETKINLIKLERINI BAŞLATTı   11:04   SERKAN SARı: EN DÜŞÜK EMEKLI MAAŞıNA AÇLıK SıNıRı DIKKATE ALıNARAK EN AZ YÜZDE 80 ZAM YAPıLMALı   10:39   EMEKLILERDEN BAKAN IŞıKHAN`ıN ``KYK YURDUNDA ÜCRETSIZ TATIL`` MÜJDESINE TEPKI: BEN DAHA ANKARA`DAN BAŞKA BIR YERE GITMEDIM. ORADA NE YIYECEĞIZ? HANI PARA?   10:35   CHP`LI İLGEZDI: "SON 11 YıLDA EN AZ 2 BIN 500 GENCIMIZ IŞ CINAYETINE KURBAN GITTI"   10:32   HUKUKÇULAR DEVREDE: ANKARA BAROSU 9.YARGı PAKETI`NDEKI “ETKI AJANLıĞı" SUÇLAMASıNıN SAKıNCALARıNA YÖNELIK ÇALıŞMA YÜRÜTECEK   10:11   BURHANETTIN BULUT`TAN CHP`NIN EMEKLI MITINGINE ÇAĞRı: "İÇINDE BULUNDUKLARı DURUMA ITIRAZ EDEN EMEKLILER VE BU KONUDA HASSASIYET YAŞAYAN HERKESI BU MITINGE DAVET EDIYORUZ"   10:10   AYHAN BARUT: "ÜLKEMIZE YÖNELIK ÖRTÜLÜ VIZE AMBARGOSUNA KAYıTSıZ KALAN AKP IKTIDARıNı KıNıYORUZ"   10:03   DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı ALI BABACAN ÇIN`E GIDIYOR   10:02   TEOMAN, CUMARTESI ANNELERI`NIN EYLEMININ 1000. HAFTASı IÇIN SÖYLEDI: "BENIM ANNEM CUMARTESI"   09:42   METEOROLOJI`DEN 7 IL IÇIN YEREL KUVVETLI YAĞıŞ UYARıSı   09:23   MSB: PIYADE SÖZLEŞMELI ER VEDAT ZORBA ŞEHIT OLDU   01:06   TBMM GENEL KURULU`NDA TARTıŞMA… AKP`LI ÇALKıN: BU GRUPLAR ÇıKıYOR, BIRÇOĞU DA KAFAYı ÇEKIP ARKADAŞLARıMıZA HAKARET EDIYOR. MURAT EMIR: SÖZÜNÜ GERI ALSıN, YOKSA MECLIS ÇALıŞAMAZ   21:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN BÜYÜK EMEKLI MITINGI`NE ÇAĞRı: "ONURLU YAŞAM, HAKÇA PAYLAŞıM IÇIN EMEKLILERE SAHIP ÇıKMAK ISTEYEN HERKESI BEKLIYORUZ"   19:57   BAŞBAKAN RISHI SUNAK AÇıKLADı: İNGILTERE 4 EKIM`DE ERKEN SEÇIME GIDIYOR   17:17   TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ`NDE MERSİN`İ CHP GRUBU`NUN TEKLİF ETTİĞİ LİSTE TEMSİL EDECEK   16:12   EV SAHİPLERİNE TANINAN YILLIK 33 BİN LİRALIK VERGİ MUAFİYETİ KALDIRILACAK, KİRAYA ZAM YOLDA...    15:35   ERKAN BAŞ: "SADECE İNSAN GİBİ YAŞAMAK İSTİYORUZDAN İBARET HALE GELDİK. BAŞKA BİR BEKLENTİ KALMADI"   14:05   KPSS İÇİN BAŞVURULAR SÜRERKEN, KAMUDA PERSONEL ALIMININ KISITLANMASINA TEPKİLER DEVAM EDİYOR   13:33   TBMM`DE TARTIŞMA... ALİ MAHİR BAŞARIR`DAN OSMAN GÖKÇEK`E...  
 
     
   

Zaimoğlu’ndan Büyük Kadın Buluşmasına Davet


CHP Kadın Koları MYK üyesi Av. Nevin Zaimoğlu Yenisehir K.K.Baskanı Hülya Toy Günel ile birlikte, Cumhuriyet Kadınları Derneği Mersin şubesinin Çarşamba söyleşilerine katılarak, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse önderliğinde yapılacak olan Büyük Kadın Buluşmasına destek aldı.

 

Tarih : 8 Kasım 2017 Çarşamba 16:32   Okunma : 612

Zaimoğlu, 5 Aralık kadınların seçme seçilme hakkını alışının 83. Yılında Ankara Arena'da yapılacak olan Büyük Kadın Buluşmasına çağrı yaparken, yaklaşık iki aydır bunun hazırlığının kadın örgütleri tarafından yapıldığını belirtti. Türkiye'nin dört biryanından gelecek olan kadınlarla Ankara Arena'da toplanarak oluşturulacak etkinlikte, bölgelerden seçilmiş olan ve kendi bölgelerinde öne çıkan, halkın içinden çıkan kadınların konuşma yapacağını söyledi. Etkinlik çerçevesinde, konuşmaların yanısıra müzik ve folklor gösterileninin de olacağını kaydeden belirtti. Etkinliğin Saı gününe denk gelmesi dolayısıyla da CHP Grup Toplantısının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Arena'da kadınlarla yapacağını bildirdi.

Genel Merkez tarafından CHP il ve İlçe örgütlerine ve belediyelere yazı gittiğini belirten Zaimoğlu, başlatılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gelecek olan ve gelmek isteyenlerin 10 gün öncesinden oturdukları ilçelerdeki ilçe kadın kolları başkanına isim yazdırmalarını istedi. Ve Cumhuriyet Kadınları derneğinden tam destek aldı.

Av. Nevin Zaimoğlu, Kadın Adalet Eşitlik zirvesinin de 30 Kasım-1 Aralık'da İstanbul'da yapılacağını duyurarak, iki günlük sürecek olan toplantıya da herkesi davet etti.

Zaimoğlu ayrıca ülke genelindeki kadın etkinlikleri ve oluşumları hakkında da bilgi vererek, Türkiye genelinde kadın meclisleri kurulduğunu ve Mersin'de de bu meclisin kurulması hazırlığında olunduğunu, bu meclislerin partiler üstü bir hareket olduğunu vurguladı.

Gün içerisinde STK ziyaretlerine devam ederek bilgilendirme ve çağrı yapan CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Av. Nevin Zaimoğlu  bir çok STK'dan da destek aldı.

 

M. Gülşah Arslan






Paylaş :
Etiketler :  CHP, CKD, Mersin, Yenişehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA