6 Mayıs 2024 Pazartesi


16:15   YSK, CHP`NİN HATAY VE İSKENDERUN SEÇİMLERİNE YÖNELİK `TAM KANUNSUZLUK` BAŞVURUSUNU REDDETMİŞTİ... ANKA, KARARIN GEREKÇESİNE ULAŞTI   16:05   "BASKI" İDDİALARININ GÖLGESİNDE ANKARA TABİP ODASI SEÇİMLERİ...    15:53   EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI`NDAN `İNTİHAR VE MOBBİNG` ANKETİ   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:48   İSTANBUL`DA 1 MAYIS GÖZALTILARI SÜRÜYOR   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   12:03   PINARBAŞI`NDA 2 HAZİRAN`DA SEÇİM YENİLENECEK... CHP`Lİ GENÇ: "HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİN FARKINDAYIZ. 2 HAZİRAN GÜNÜ PINARBAŞI`NA BAHARI TEKRAR GETİRECEĞİZ"   11:47   DİYANET`İN YEMEK MENÜSÜNE CHP`Lİ GÜRSEL EROL`DAN TEPKİ   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   YENİ MÜFREDATA TEPKİLER SÜRÜYOR   15:02   1 MAYIS`TA ARKADAŞLARI GÖZALTINA ALINAN ``FİLİSTİN İÇİN BİN GENÇ`` EYLEMCİLERİ: ``FİLİSTİN MÜCADELESİ YARGILANAMAZ``   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   12:56   İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: ``YERLİKAYA DA DAHIL BAKAN YARDIMCILARININ KORUMA ARAÇ VE KORUMA POLİS SAYISI AZALTILMIŞTIR``   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:32   ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ`NİN AKP`DEN CHP`YE GEÇMESİYLE ÇOCUK PARKI AKARYAKIT İSTASYONU OLMAKTAN KURTULDU   11:47   MSB: FIRAT KALKANI VE BARIŞ PINARI BÖLGELERİNDE 7 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ   11:40   CHP`Lİ ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “MENENJİT VAKALARI ARTIYOR, VERİLER GİZLENİYOR. BAKANLIK, ÜCRETSİZ AŞI YAPSIN”   10:46   EĞİTİM-SEN SİNOP ŞUBE BAŞKANI UZUN YENİ MÜFREDATI ELEŞTİRD  
 
     
   

’NEREDE O ESKİ RAMAZANLAR’ DİYENLERE TOROSLAR’DA NOSTALJİK YOLCULUK


Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, “Nerede o eski Ramazanlar” sözü ile geçmişe özlem duyanlar için her gün farklı bir mahallede nostaljik ve eğlenceli etkinliklere imza atıyor.

 

Tarih : 15 Nisan 2022 Cuma 15:15   Okunma : 177

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, “Nerede o eski Ramazanlar” sözü ile geçmişe özlem duyanlar için her gün farklı bir mahallede nostaljik ve eğlenceli etkinliklere imza atıyor.

Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel Ramazan eğlenceleri, 7’den 70’e herkesin yoğun ilgisini görüyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, on bir ayın sultanı Ramazan ayında binlerce kişiyle buluştuğu iftar sofralarının ardından Ramazan Panayırı’nda da çocukların heyecanına ortak oluyor.

Karagöz-Hacivat, Meddah, sihirbaz gösterisi ve İbiş’e kadar birçok etkinliğin yer aldığı panayırda, büyükler, “Çocukluğumun Ramazan’ı böyleydi” ifadeleriyle geçmişi anımsarken, çocuklara ise gelecekte anlatacakları çok özel anların yaşanması sağlanıyor.

“Şarkılar ve Milli Marşlarla Coşku Artıyor”

Toroslar Belediyesinin geleneksel Ramazan akşamlarının neşesi olan “Hayat Bayram Olsa” şarkısı ile 10’uncu yıl marşı da etkinlikte çocukların neşesine neşe katıyor.

O eski Ramazanlar’ı yeniden getiren etkinlikte Toroslar’daki birliğin ve beraberliğin en güzel örnekleri yaşatılıyor.

Soğucak, Bekiralanı, Akbelen, Yusuf Kılıç, Mevlana, Sağlık ve Kurdali Mahalleleri’nde yapılan iftar programlarında tüm hemşehrilerine seslenen Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Ramazan demek, birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma demektir. Biz de bu güzelliği sizlerle paylaşmak üzere mahallelerimize geldik, sofralarımızı kurduk. El ele, gönül gönüle olalım, çocuklarımıza geleneksel Ramazan eğlencelerini yaşatalım istedik. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA