3 Mayıs 2024 Cuma


11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:47   CHP`Lİ ARPACI: ``12 AYDA ÖDENECEK DIŞ BORÇ 228 MİLYAR DOLAR``   10:44   SEVGİ KILIÇ: “KYK ÖĞRENCİ YURTLARINDAKİ İHMAL GÜNDEN GÜNE ARTIYOR. BİZ UYARMAKTAN BIKTIK KİMSE ÖNLEM ALMIYOR, HESAP VERMİYOR"   10:21   MERSİN, BÜYÜKŞEHİR SAYESİNDE LOJİSTİK KENTİ OLMAYA ADIM ADIM İLERLİYOR   09:15   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: “400 BİN ÖĞRETMENE MÜJDELİ HABER VERMEK YERİNE TOPU CUMHURBAŞKANINA ATAN BİR MİLLİ EĞİTİM BAKANI VAR”   07:03   TÜRKİYE, BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ SIRALAMASINDA 158`İNCİ OLDU.. RSF TEMSİLCİSİ ÖNDEROĞLU: “YARGI ÜZERİNDEN BASKILAR, SEKTÖRÜ İŞLEVSİZ HÂLE GETİRİYOR.”   16:48   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, “BU ŞEHİR HAYALET ŞEHİR OLARAK ANILIYOR AMA BİZ BU ŞEHRİ HAYAL EDİLECEK BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”   15:54   GÜLCAN KIŞ: "MERSİN, SÖZ VERİLİP BİTİRİLEMEYEN PROJELERİN MERKEZİ HALİNE GETİRİLMİŞTİR"   15:21   NUMAN KURTULMUŞ, YENİ ANAYASA İÇİN SAADET - GELECEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ   15:02   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, YARIN CHP LİDERİ ÖZEL İLE GÖRÜŞECEK... "ANAYASA TARTIŞMALARINI MUHALEFET KENDİ İÇİNDE DE YAPMALI"   14:27   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ EMEKÇİLERLE KOL KOLA YÜRÜDÜ   14:19   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLEYAN YANA YÜRÜDÜ   14:07   ÖĞRETMEN ADAYLARI ATAMA BEKLİYOR... EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI ÖZBAY: "1 MİLYONA YAKIN ÖĞRETMEN ADAYI VAR. PLANLAMA YAPILMAZSA SORUNLAR GİDEREK ARTACAK"   13:48   YENİ ANAYASA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR... TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ   12:35   MSB: KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ MUSTAFA YAŞAR ŞEHİT OLDU   11:53   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTEDİKLERİ İÇİN GÖZALTINA ALINAN 35 KİŞİNİN ADLİYEYE SEVK EDİLMELERİ BEKLENİYOR   11:52   TAKSİM`E ÇELENK BIRAKMALARINA İZİN VERİLMEYEN EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI: "EMNİYET ÇALIŞANLARI DA EMEKÇİDİR"  
 
     
   

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: "TÜRKİYE`NİN BUGÜN ‘KIBRIS SORUNU` DİYE BİR SORUNU YOKTUR"


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kıbrıs Barış Harekatı`nın 48. yılı ile partisinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle “Çok net ifade etmek isterim ki; Türkiye`nin, bugün ‘Kıbrıs sorunu` diye bir sorunu yoktur! Çünkü var olan sorunlar 1974 Barış Harekâtı ile birlikte sonlandırılmıştır. Ayrıca, unutulmamalıdır ki; 20 Temmuz 1974, farklı kanaatlere sahip siyasi partilerin ülkenin çıkarları için nasıl güçlü bir ortak irade gösterebileceğinin çok başarılı ve güzel bir örneğidir” dedi.

 

Tarih : 20 Temmuz 2022 Çarşamba 17:23   Okunma : 225

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kıbrıs Barış Harekatı`nın 48. yılı ile partisinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle “Çok net ifade etmek isterim ki; Türkiye`nin, bugün ‘Kıbrıs sorunu` diye bir sorunu yoktur! Çünkü var olan sorunlar 1974 Barış Harekâtı ile birlikte sonlandırılmıştır. Ayrıca, unutulmamalıdır ki; 20 Temmuz 1974, farklı kanaatlere sahip siyasi partilerin ülkenin çıkarları için nasıl güçlü bir ortak irade gösterebileceğinin çok başarılı ve güzel bir örneğidir” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kıbrıs Barış Harekatı`nın ve Saadet Partisinin kuruluş yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Karamollaoğlu, şu açıklamayı yaptı:

“20 Temmuz 1974, tarihin altın sayfalarından birisidir. 1974 yılına gelene kadar soydaşlarımıza karşı en acımasız katliamlar yapılıyordu. 1974 yılına gelindiğinde Kıbrıs`taki kardeşlerimizin yardımına koşuldu. Milli Görüş`ün öncülüğünde akan kan durduruldu, Ada, barış ve huzura kavuşturuldu. Eğer bugün Mavi Vatan`dan bahsedebiliyorsak, 1974`teki bu kararlı ve dirayetli duruş sayesindedir.

“KIBRIS, BU MİLLETİN MİLLÎ DAVASIDIR”

Bugün iktidarda bulunanlara düşen sorumluluk da işte bu şahsiyetli duruşu devam ettirebilmektir. Bu vesileyle bir kez daha uyarıyoruz; Yunanistan`ın bugün yine boyunu aşan hareketlerine karşılık atılacak en akıllıca adım, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nin bağımsız bir devlet olarak dünyadaki tüm ülkeler tarafından tanınmasını sağlamak olacaktır. Türkiye, Kıbrıs`tan asker çekmek bir yana, tam tersine askeri varlığını daha da güçlendirmelidir. Ada`daki huzur ve barış ortamının devam ettirilmesi ve Kıbrıs`taki kardeşlerimizin can güvenliği için bu olmazsa olmazdır! Kıbrıs, Bu Milletin Millî Davasıdır! Hiçbir şart altında Kıbrıs, teslimiyetçi politikalara pazarlık konusu yapılamaz!

“TÜRKİYE`NİN, BUGÜN ‘KIBRIS SORUNU` DİYE BİR SORUNU YOKTUR”

Aziz milletimiz, onlarca şehit vererek bir destan yazmıştır; verilecek her taviz, atılacak her geri adım bu şehitlerimizin kemiklerini sızlatır. Çok net ifade etmek isterim ki; Türkiye`nin, bugün ‘Kıbrıs sorunu` diye bir sorunu yoktur! Çünkü var olan sorunlar 1974 Barış Harekâtı ile birlikte sonlandırılmıştır. Ayrıca, unutulmamalıdır ki; 20 Temmuz 1974, farklı kanaatlere sahip siyasi partilerin ülkenin çıkarları için nasıl güçlü bir ortak irade gösterebileceğinin çok başarılı ve güzel bir örneğidir. 20 Temmuz, siyasetin ortak meselelerdeki samimi iş birliğinin Türkiye`nin çıkarlarına hizmet edeceğinin bir göstergesidir. 20 Temmuz 1974, milletin bir arada oluşunun Türkiye`yi nasıl ayağa kaldıracağının, şahsiyetli bir dış politika sergileyerek başarılı bir harekâtın gerçekleştirebileceğinin ispatıdır. Bugün de bizler, ülkenin en kritik zamanlarında bir arada olmaya devam edeceğiz. Allah`ın izniyle, tıpkı 1974`te olduğu gibi, aynı inanç ve kararlılıkla ülkemizin itibarını güçlendirecek adımları bugün de hep birlikte atacağız.

 “KKTC`NİN 20 TEMMUZ BARIŞ VE ÖZGÜRLÜK BAYRAMI`NI KUTLUYORUM”

Biz, Kıbrıs Türk halkının haklı davasında dün yanındaydık; bugün yanındayız ve ilelebet yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Bu düşüncelerle; 20 Temmuz 1974 yılında gerçekleştirilen, Ada`daki terörün ve katliamın bitmesini sağlayan tarihi Kıbrıs Barış Harekâtı`nın 48. yıl dönümünde; bu harekâtta şehit olan kahraman askerlerimize ve Kıbrıslı kardeşlerimize Allah`tan rahmet diliyorum. Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız, rahmetli Bülent Ecevit ve Rauf Denktaş başta olmak üzere, Kıbrıs`ın bağımsızlığı için mücadele veren tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle yâd ediyor; KKTC`nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı`nı kutluyorum. Harekâtın yıl dönümü etkinlikleri için partimizi temsilen, YİK Üyemiz Prof. Dr. Mustafa Kamalak`ın başkanlığında bugün KKTC`de bulunan heyetimiz aracılığıyla Kıbrıslı kardeşlerimize selam ve sevgilerimi iletiyor; KKTC halkına huzur, barış ve esenlikler diliyorum.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA