9 Mayıs 2024 Perşembe


16:40   TARSUS BELEDİYESİ PARKLARINDA YENİLEME VE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   16:38    BAŞKAN YILDIZ’DAN, ŞEHİT ANNESİ RABİA BULUT’A “ANNELER GÜNÜ” ZİYARETİ   16:33   ÖZGÜR ÖZEL ESKİŞEHİRDE KONUŞTU   16:01   ÖMER BOLAT: ŞARTLARIMIZ SAĞLANINCAYA KADAR İSRAİL İLE TİCARETİN DURDURULMASI KARARIMIZ YÜRÜRLÜKTE   15:01   EĞİTİM-SEN TRABZON ŞUBE BAŞKANI MUHAMMET İKİNCİ: ``TOPLUMUN SAĞLIKLI EĞİTİM HAKKI HER ŞEYDEN DEĞERLİDİR``   13:41   GÜLCAN KIŞ’TAN ATAMA VE MÜLAKAT TEPKİSİ   13:15   BAKAN TEKİN, 4 SENDİKAYLA `EĞİTİMDE ŞİDDET` TOPLANTISI YAPTI   13:14   AYŞE ATEŞ: SUÇLULARI KAMUOYUNDAN SAKLAMAYA YÖNELİK HAMLELERİNİZ NAFİLE   12:41   ÖZGÜR ÖZEL AFYONKARAHİSAR`DA KONUŞTU   12:02   MAHMUT TANAL: "BAŞLIK PARALARINI ŞANLIURFA`DA, GÜNEYDOĞU`DA KALDIRILMASI GEREKİYOR. YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUM"   11:55   CHPLİ MEHMET TÜM`DEN “TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ” TEPKİSİ   11:06   ERHAN ADEM: "TÜRKİYE MİLLİ BOTANİK BAHÇESİ MÜDÜRLÜĞÜ`NDE 3 MİLYON LİRALIK BAKIR KABLO ÇALINDI. BAKANLIKTAN HÂLÂ SES ÇIKMIYOR"   10:57   SİNOPLU VATANDAŞ: “BİR YUMURTANIN KOLİSİ 100 LİRA, ETİN KİLOSU 600 LİRA OLMUŞ. ASGARİ ÜCRETLİ NASIL GEÇİNECEK?"   10:33   BURHANETTİN BULUT: "MİLLETİN VERGİLERİ MİTİNGLERDE, TEMEL ATMA TÖRENLERİNDE, PARTİ TOPLANTILARINDA ÇARÇUR EDİLMİŞ"   10:23   EĞİTİM SENDİKALARINDAN `ATAMA` VE `ŞİDDET` TEPKİSİ: “NE EĞİTİMİN NİTELİĞİ BIRAKILDI NE DE ÖĞRETMENLERİN MESLEK ONURU BIRAKILDI”   10:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ENGELSİZ YAŞAM PARKI, HEM ÖZEL ÇOCUKLARIN HEM ANNELERİN GÖZDESİ   10:11   OSMAN KAVALA YENİDEN YARGILAMA İSTEDİ: "ADALET HERKES İÇİN GEREKLİDİR"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ`NDE OCAK AYINDA İŞE ALINAN 50 İTFAİYE ERİ GÖREVE BAŞLADI   09:29   CHP MANİSA İL BAŞKANI ÖZALPER`DEN MADEN FACİASININ 10`UNCU YILINDA “SOMA” ÇAĞRISI… “SOMA MÜCADELESİNE DESTEK VEREN HERKESİ SOMA`YA BEKLİYORUZ”   09:25   VAHAP SEÇER, SEÇİM GÜVENLİĞİNDE GÖREV ALAN AVUKATLAR VE GÖNÜLLÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ   
 
     
   

ESİN DAVUTOĞLU ŞENOL`U TEHDİT EDEN MUSTAFA YÜCEL HAKKINDAKİ İDDİANAME HAZIRLANDI: “TIP DİPLOMASI YOK, RUHSATSIZ ÜRÜNLER PAZARLAYARAK SUÇ İŞLİYOR”


Türk Tabipleri Birliği (TTB), Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol`u hedef göstererek tehdit eden aşı karşıtı Mustafa Yücel hakkında yaptıkları suç duyurusu üzerine Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 6 Eylül`de iddianame hazırlandığını duyurdu. TTB, iddianamede Yücel`in tıp fakültesi diploması bulunmaması, dolayısıyla hekim olmamasına rağmen sağlık hizmetine ilişkin beyanlarda bulunarak ve ruhsatsız ürünler pazarlayarak suç işlediği vurgulandığını belirtti.

 

Tarih : 13 Eylül 2022 Salı 15:53   Okunma : 376

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol`u hedef göstererek tehdit eden aşı karşıtı Mustafa Yücel hakkında yaptıkları suç duyurusu üzerine Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 6 Eylül`de iddianame hazırlandığını duyurdu. TTB, iddianamede Yücel`in tıp fakültesi diploması bulunmaması, dolayısıyla hekim olmamasına rağmen sağlık hizmetine ilişkin beyanlarda bulunarak ve ruhsatsız ürünler pazarlayarak suç işlediği vurgulandığını belirtti.

TTB, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hatalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol`u hedef gösteren ve tehdit eden Mustafa Yücel hakkında 5 Ağustos`ta yaptığı suç duyurusu ile ilgili Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamenin 6 Eylül`de tamamlandığını açıkladı. TTB`nin konu ile ilgili bugün yaptığı açıklamada iddianameye dair şu bilgiler yer aldı:

YÜCEL, TÜRKİYE`DE RESMİ OLARAK LİSE MEZUNU STATÜSÜNDE

“İddianamede Mustafa Yücel`in gerek adli gerekse idari soruşturma sürecindeki ifadelerine yer verildi. Rusya`da tıp eğitimi aldığına, dört Afrika ülkesinde görev yaptığına ilişkin bir belge sunamayan Yücel, Türkiye ve Rusya`daki faaliyetlerini ‘yaşam koçluğu` olarak niteledi. Türkiye`de resmi olarak lise mezunu statüsünde olduğunu da kaydeden Yücel, internet sitesinde pazarlamaya çalıştığı ve kansere çözüm olduğunu iddia ettiği ürünleri hastaların satın alması sayesinde kendisinin firmalardan prim elde ettiğini de itiraf etti.

“TIP FAKÜLTESİ DİPLOMASI YOK, RUHSATSIZ ÜRÜNLER PAZARLAYARAK SUÇ İŞLİYOR”

Mustafa Yücel`in ve pazarladığı ürünün Sağlık Bakanlığı ile Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu kayıtlarında yer almadığı bilgilerine de yer verilen iddianamede; tüm bu bulgulardan hareketle Yücel`in tıp fakültesi diploması bulunmamasına ve dolayısıyla hekim olmamasına rağmen sağlık hizmetine ilişkin beyanlarda bulunarak ve ruhsatsız ürünler pazarlayarak suç işlediği vurgulandı. Savcılık, Yücel`in Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu`nun ek 11. maddesi ile İspençiyari ve Tıbbi Müstahzarlar Kanunu`nun 19/1 maddesine muhalefetten cezalandırılması ile Türk Ceza Kanunu 53. maddesi uyarınca belirli hakları kullanmaktan yoksun bırakılması talep edildi.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA