8 Mayıs 2024 Çarşamba


17:34   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:45   HİKMET YALIM HALICI`DAN BAKAN TEKİN`E ATAMA TEPKİSİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:22   ``İSTİSMARCI SUCU`` DAVASI ÖNCESİ KADINLAR ADALET İÇİN SESLENDİ   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   14:23   ESKİ İYİ PARTİ GİK ÜYESİ BAHADIR ERDEM CHP`YE KATILDI   13:01   TÜRKER ATEŞ: “4+4+4 KUŞAĞININ YÜZDE 17`Sİ BUGÜN NE EĞİTİMDE NE İSTİHDAMDA. EĞİTİM POLİTİKALARINDAKİ BASİRETSİZLİKLE `EV GENCİ` GERÇEĞİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ”   12:42   NERMİN YILDIRIM KARA: "DEPREMDEKİ KAYIP ÇOCUKLARIN AKIBETİNİN DETAYLICA ARAŞTIRILMASI İÇİN BİR MECLİS ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULMALIDIR"   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:58   EĞİTİM SENDİKALARINDAN BAKAN YUSUF TEKİN`E `ATAMA` TEPKİSİ   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI   11:01   ŞANLIURFA`DA OPERASYON: 14 DEM PARTİLİ GÖZALTINA ALINDI   10:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ YOLLAR AÇMAYI SÜRDÜRÜYOR   10:16   MHP’Lİ UYSAL MERSİN’DE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ   10:13   YSK`NIN YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   09:54   VELİ AĞBABA: “MEVCUT ANAYASAYA UYMAYAN BİR ANLAYIŞLA ANAYASA YAPILMAZ. ANAYASA YAPARAK 10 BİN LİRA MAAŞ ALAN EMEKLİNİN SORUNUNU MU ÇÖZECEKSİNİZ?”  
 
     
   

HALUK LEVENT, ON BİNLERCE TARSUSLU İLE "İL`LE DE TARSUS" DEDİ


Tarsus Belediyesi, Cumhuriyetin 99`uncu yıl kutlamaları kapsamında Tarsuslular`ı ünlü sanatçı Haluk Levent ile buluşturdu. Atatürk Gösteri Merkezi`ni dolduran on binlerce Tarsuslu, Haluk Levent ile hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek 99. yıl coşkusunu yaşadı. Tarsuslular ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Haluk Levent, ilçenin il olmasına yönelik başlatılan "İl`le de Tarsus" kampanyası için konser esnasında şarkı besteleyerek unutulmaz bir performansa imza attı.

 

Tarih : 29 Ekim 2022 Cumartesi 15:13   Okunma : 267

Tarsus Belediyesi, Cumhuriyetin 99`uncu yıl kutlamaları kapsamında Tarsuslular`ı ünlü sanatçı Haluk Levent ile buluşturdu. Atatürk Gösteri Merkezi`ni dolduran on binlerce Tarsuslu, Haluk Levent ile hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek 99. yıl coşkusunu yaşadı. Tarsuslular ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Haluk Levent, ilçenin il olmasına yönelik başlatılan "İl`le de Tarsus" kampanyası için konser esnasında şarkı besteleyerek unutulmaz bir performansa imza attı.

Tarsus Belediyesi tarafından Cumhuriyet`in 99.yıl kutlamaları kapsamında Atatürk Gösteri Merkezi`nde büyük Cumhuriyet Konseri düzenlendi. Konserde Anadolu Rock`un güçlü temsilcisi Haluk Levent sahne aldı.

Haluk Levent konserinden önce sahne alan Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası ve Interaktif Showman Doğukan Alsay da Tarsusluları coşturdu. Atatürk Gösteri Merkezi`nde düzenlenen Haluk Levent konserine, Tarsusluların yanı sıra çevre illerden de yüksek katılım sağlandı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Haluk Levent, sevilen şarkılarını coşkulu kalabalıkla beraber söyledi.

GECEYE "İL`LE DE TARSUS" ŞARKISI DAMGA VURDU

Konser sırasında seyircilerin arasına giren Haluk Levent, kameramanların bulunduğu platformda çıkarak, Cumhuriyet coşkusunu alanda bulunanlara yaşattı. Küçük bir kız çocuğunun kendisine sarılmasının ardından Tarsuslular`a büyük bir sürpriz yaşatan Haluk Levent, sahnede Tarsus`un il olmasına yönelik bir şarkı besteledi. 

Tarsus`un il olmasına yönelik başlatılan imza kampanyasına değinen Haluk Levent, sahne aldığı sırada bestelediği "İl`le de Tarsus" şarkısının sözleri ile herkesi gülümsetti.

BAŞKAN BOZDOĞAN, HALUK LEVENT`TEN İL OLUNCA HEP BİRLİKTE KUTLAMA SÖZÜ ALDI

Sahnede kısa bir konuşma yapan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet`in kolay kurulmadığını belirterek, Gazi Mustafa Kemal`in Cumhuriyet`i Türk gençliğine armağan ettiğini hatırlattı. 

Tarsus`un il olduğu ilk gün Haluk Levent`in burada olacağının sözünü alan Başkan Bozdoğan, "Kazanılan kurtuluş zaferinden sonra kurulan Cumhuriyetimizin 99.yılında böylesine iyilik sever, güzel insan Haluk Levent ile olmaktan inanılmaz bir onur duyuyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu kent il olacak ve Sevgili Haluk Levent`ten söz alacağız, il olduğunda burada, Gösteri Merkezi`nde Tarsus`un il olmasını hep birlikte kutlayacağız. İyi ki varsınız, Cumhuriyet`in 99.yılı kutlu olsun. Tüm katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA