29 Nisan 2024 Pazartesi


15:31   "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ... ERİNÇ SAĞKAN: "BİZ HUKUK DEVLETİ DİYE HAYKIRIRKEN KANUN DEVLETİ BİLE OLMAKTAN UZAKLAŞILIYOR"   15:02   İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN ADAYI DERVİŞOĞLU: “SİZLERE YALVARIYORUM. TÜRKİYE`NİN MEYDANLARINDA ERDOĞAN İLE HESAPLAŞMAK İSTİYORUM. BANA O GÜCÜ VERİN”   14:10   TMMOB İNŞAAT MÜHANDİSLERİ ODASI, MESLEKTAŞLARININ TUTUKLU YARGILANMASINA TEPKİ GÖSTERDİ   14:03   BİRLEŞİK KAMU İŞ KONFEDERASYONU: "SON BİR YILDA AÇLIK SINIRI  8 BİN 257 LİRA, YOKSULLUK SINIRI DA 27 BİN 575 LİRA ARTTI"   14:01   İYİ PARTİ`NİN OLAĞANÜSTÜ KURULTAYINDA ADAYLIĞI KESİNLEŞEN 4 İSİM GENEL BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK   13:52   İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER VEDA ETTİ: "BEDELİ ÖDEME SIRASINDA EN ÖNDE KARŞINIZDA DURUYORUM. ALLAHAISMARLADIK"   13:39   BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. NACİ İNCİ: “BRÜKSELDE TEMSİL EDİLEN TEK ÜNİVERSİTEYİZ”   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:32   SİNOP`UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   10:06   CHP`DEN YENİ MÜFREDAT ELEŞTİRİSİ: "ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İKTİDARININ ÇAĞDIŞI EĞİTİM MANİFESTOSU"   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   ELAZIĞ`DA KIZ ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”  
 
     
   

YENİŞEHİR BELEDİYESİ, KİGEM İLE GELECEĞİN SANATÇILARINI YETİŞTİRİYOR


Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından kurulan Yenişehir Kişisel Gelişim Merkezi (KİGEM), 16 farklı branşta profesyonel eğitmenler eşiğinde her yaştan vatandaşa eğitim vermeye devam ediyor.

 

Tarih : 21 Aralık 2022 Çarşamba 13:31   Okunma : 253

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından kurulan Yenişehir Kişisel Gelişim Merkezi (KİGEM), 16 farklı branşta profesyonel eğitmenler eşiğinde her yaştan vatandaşa eğitim vermeye devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi`nde kurulan Yenişehir Kişisel Gelişim Merkezi(KİGEM) 2022-2023 eğitim döneminde 1000`in üzerinde kursiyeri geleceğe hazırlıyor. KİGEM`de bağlama, bale, drama, gitar, halk oyunları, keman, modern jazz dans, latin dansları, pilates,reformer pilates, piyano, resim, tiyatro, yaratıcı yazarlık, yoga ve zumba eğitimleriyle hem yetişkinlere hem de çocuklara destek veriliyor. Gelişme çağındaki çocukların yeteneklerinin keşfedilmesini de sağlayan KİGEM, modern atölyeleri ve zengin eğitim seçenekleriyle yetişkinlerin de ilgisini çekiyor. 

BAŞKAN ÖZYİĞİT: “KİGEM`DE BUGÜNE KADAR 5 BİNİN ÜZERİNDE VATANDAŞIMIZ EĞİTİM ALDI”

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yönetim anlayışımızı oluşturan 6 temel ilkemizden ikisi olan Eğitim ve Hareket ilkelerimiz kapsamında KİGEM`i göreve geldikten sonra kurduk. Vatandaşlarımıza farklı alanlarda eğitimler veriyor, sağlıklı ve kişisel gelişim açısından etkili bir hareketlilik sağlıyoruz. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi`miz Türkiye`nin en önemli gösteri merkezlerinden biri, bu özelliğinin yanı sıra artık sanatın üretildiği ve öğretildiği bir mekân haline geldi. KİGEM`de bugüne kadar 5 binin üzerinde vatandaşımız eğitim aldı. Şu anda 1000 kursiyerimiz eğitimlerine sürdürüyor, yeni dönem için kayıtlarımız da devam ediyor. Hemşehrilerimizi KİGEM`e bekliyoruz” dedi.

“ÖĞRENCİNİN NASIL GELİŞİM GÖSTERDİĞİ İLE İLGİLİ BİZLERE GÖRÜŞ BİLDİRİYORLAR”

Teknoloji çağı çocuklar için KİGEM`deki kursların sosyalleşmeleri açısından çocukları açısından kıymetli olduğunu söyleyen anne Saniye Akay Güzel, “Kurslarda danışmanlar ve öğretmenler çok özverililer. Kızım bale, oğlum drama kursuna gidiyor. Öğretmenler öğrencileri birebir tanıyorlar, öğrencinin nasıl gelişim gösterdiği ile ilgili bizlere görüş bildiriyorlar. Çocukların gelişimine katkı sağlayan bir kurs.Çocukları teknolojiden uzak tutabilme gibi bir şansımız yok ama Yenişehir Kişisel Gelişim Merkezi`ndeki kurslara geldiklerinde yeni arkadaşlar ediniyorlar ve fiziksel, bilişsel gelişimleri artıyor” diye konuştu.

“BURASI, YENİŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BAŞARISI”

İki çocuğu KİGEM`deki drama ve piyano kurslarında eğitim alan baba Mustafa Uğur ise “2 yıldır çocuklarımızı Yenişehir Kişisel Gelişim Merkezi`nde drama ve piyano kurslarına getiriyoruz. Büyük oğlumda içine kapanıklık vardı, geçen sene psikoloğa götürdüğümüzde bizi böyle kurslara yönlendirdi. Drama ile başladık ve çok faydalı oldu, en başta konuşturamadığımız çocuğu şimdi susturamıyoruz. Konuşması ve problem çözmesi çok gelişti. Burası, Yenişehir Belediyesi`nin başarısı. Abdullah Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA