29 Nisan 2024 Pazartesi


15:31   "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ... ERİNÇ SAĞKAN: "BİZ HUKUK DEVLETİ DİYE HAYKIRIRKEN KANUN DEVLETİ BİLE OLMAKTAN UZAKLAŞILIYOR"   15:02   İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN ADAYI DERVİŞOĞLU: “SİZLERE YALVARIYORUM. TÜRKİYE`NİN MEYDANLARINDA ERDOĞAN İLE HESAPLAŞMAK İSTİYORUM. BANA O GÜCÜ VERİN”   14:10   TMMOB İNŞAAT MÜHANDİSLERİ ODASI, MESLEKTAŞLARININ TUTUKLU YARGILANMASINA TEPKİ GÖSTERDİ   14:03   BİRLEŞİK KAMU İŞ KONFEDERASYONU: "SON BİR YILDA AÇLIK SINIRI  8 BİN 257 LİRA, YOKSULLUK SINIRI DA 27 BİN 575 LİRA ARTTI"   14:01   İYİ PARTİ`NİN OLAĞANÜSTÜ KURULTAYINDA ADAYLIĞI KESİNLEŞEN 4 İSİM GENEL BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK   13:52   İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER VEDA ETTİ: "BEDELİ ÖDEME SIRASINDA EN ÖNDE KARŞINIZDA DURUYORUM. ALLAHAISMARLADIK"   13:39   BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. NACİ İNCİ: “BRÜKSELDE TEMSİL EDİLEN TEK ÜNİVERSİTEYİZ”   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:32   SİNOP`UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   10:06   CHP`DEN YENİ MÜFREDAT ELEŞTİRİSİ: "ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İKTİDARININ ÇAĞDIŞI EĞİTİM MANİFESTOSU"   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   ELAZIĞ`DA KIZ ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”  
 
     
   

İSKENDERUNLU MAHALLE MUHTARINDAN KEMAL KILIÇDAROĞLU`NA:"HALKIMIZ PERİŞAN HALDE, DIŞARDA KALIYOR. SOBAMIZ YOK, ODUNUMUZ YOK"


Hatay`ın İskenderun ilçesine bağlı Numune Mahallesi`nin muhtarı Ethem Ayseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`na, “Halkımız perişan, dışarda kalıyor. Odunumuz yok, sobamız yok. Perişan haldeyiz. Acil çadır ve konteyner lazım sayın Başkan`ım” dedi. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ayseki`ye, ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi.

 

Tarih : 12 Şubat 2023 Pazar 16:41   Okunma : 462

Hatay`ın İskenderun ilçesine bağlı Numune Mahallesi`nin muhtarı Ethem Ayseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`na, “Halkımız perişan, dışarda kalıyor. Odunumuz yok, sobamız yok. Perişan haldeyiz. Acil çadır ve konteyner lazım sayın Başkan`ım” dedi. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ayseki`ye, ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi.

Kahramanmaraş merkezli iki depremle sarsılan Hatay`da, CHP Payas İlçe Başkanı İlter Tellioğlu da yaşamını yitirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Engin Özkoç, CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Muharrem Erkek ve Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, hayatını kaybeden Tellioğlu`nun Dörtyol ilçesindeki baba evine bugün taziye ziyaretinde bulundu. 

DUYGU TELLİOĞLU: EŞİMİN ADI HATAY`DAKİ PARKA VERİLSİN

Eşi İlter Tellioğlu`nun depreme yarıyıl tatili nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte gittiği Malatya`da yakalandığını belirten Duygu Tellioğlu, göz yaşlarına boğuldu. Kılıçdaroğlu, acılı aileye, “Allah sabır versin. Bütün Türkiye kan ağlıyor. Neye ihtiyacınız olursa çekinmeden bize iletin. Biz, çok büyük ve güzel bir aileyiz. Acıları paylaşmak lazım” sözleriyle taziyelerini iletti.

Duygu Tellioğlu, hayatını kaybeden eşinin adının Hatay merkezde yapımı tamamlanan parka verilmesini istedi. Kılıçdaroğlu, ailenin talebinin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş`a iletilmesi için yardımcılarına talimat verdi. Duygu Tellioğlu, eşinin İstanbul gelmeyi ve İmamoğlu ile tanışmayı çok istediğini de sözlerine ekledi. 

ETHEM AYSEKİ: BİZE BİR ŞEY OLMADI AMA HALKIMA OLDU

Dörtyol`dan İskenderun`a geçen heyeti, gözü yaşlı vatandaşlar karşıladı. Depremzedeler, Kılıçdaroğlu`na yaşadıkları sorunları ve ihtiyaçlarını anlattı. Numune Mahallesi`nin muhtarı olduğunu söyleyen depremzede Ethem Ayseki, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu`na, “Mahallelerimiz gerçekten çok zor durumda. Sayın vekilimle (CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek) biz dolaştık. Halkımız perişan, dışarda kalıyor. Odunumuz yok, sobamız yok. Perişan haldeyiz. Ben bile ablamı kaybettim. Ben bile 15 dakika sonra enkazdan çıktım. Allah`a çok şükür bize bir şey olmadı ama halkıma oldu yani. Acil çadır ve konteyner lazım sayın Başkan`ım” dedi.

İmamoğlu, vatandaşa, “Allah yardımcımız olsun. Kolay değil yani. Bugün değerlendirmeler yapacağız merkezde, yarın da buradayız. Duydum dediklerini” diye yanıt verdi. İmamoğlu, bölgede karşılaştığı İspanyol arama-kurtarma ekibine de teşekkürlerini iletti.

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, daha sonra MYK toplantısını yapmak üzere Hatay`a doğru yola çıktı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA